ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 534
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Момичета здравейте  Crazy
Най сетне ми остана време да влезна във форума.
На рожденичките, на които не съм честитила, на патерици им пожелавам здрави бебчета през юли.  bouquet
Аз от вторник голям екшън преживях.Първо вечерта във вторника на опера, от която моя младеж, особено на гонга в оркестъра се побъркваше от въртене, а аз от смях  Laughing.А вчера се признах за герой и си връчих тиквен медал ,а мъжът ми ми даде призвание супер мама Flutter.Трябваше да ида до Пловдив и съседно на него градче да вадя от разни институции един куп документи за мен и за него.За 4 часа от пристигането ми в Пловдив успях да свърша всичко ,а това включваше и висене по опашки в данъчно и общини ,обяд при бабата на съпруга ми и кафе с майка ми и баба ми  Mr. Green.Та направо съм учудена, как опашка от 15 човека ме пуснаха да мина пред тях ,да не говорим, че даже чиновниците ми спестиха разкарване втори път до Пловдив, като ми извадиха документите за 2 минути вместо за 7 дни Shocked.Това направо ме заби в земята от удивление ,че в Бг понякога стават и чудеса  Party.

А тортите  от почерпките ви сигурно съм ги изтървала ,за това предлагам на тези ,които мислят в събота да ходят до МД на лекцията да си спретнем почерпка в сладкарница Неделя на Витоша  Mr. Green
Успешен и слънчев ден ви пожелавам   bouquet

# 91
Добро утро!Много спинкате днеска,никакви ви няма.

# 92
Добро утро, момичета.
Сега успях да изчета цялата темичка... така че Sacura -честито и стискам палци всичко да бъде наред.

Да ви питам дали ви се случва следното нещо - като стана сутрин краката от таза ми са така схванати, че ходя като бабичка..Все едно ми е схванат таза, но от сън.

# 93
Добро утро на всички. Аз май съм от най-ранобудните.  Crazy
Да не забравя и днес да честитя празника на рожденничката.
Астарта, да си жива и здрава. Желая ти да си много щастлива и обичана. Да родиш голямо и здраво бебче, да му се радвате и да се гордеете с него.
Празнува ли?? А разкажи, че и аз след 2 месеца ще трябва да мисля, ама с този корем??!?!? newsm78.
Сакура искренно се зарадвах на твоя пост. Честито. Стискам палци този път всичко да е наред, и скоро да се радваш на здрав бебок.
Лек ден на всички. Тук на моята тераска като е пекнало едно слънчице. Страхотно. Дано и да се постопли и излизаме на разходка.
Я да питам, ходили ли сте в магазина 9+??
http://www.9plus.eu/

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 09:10 от Kokolin@

# 94
За каква почерпка говорите?! Лекцията в МД не ме интересува, но ако после ще се събирате някъде искам и аааааз Crossing Arms

# 95
  • София
Добро утро момичета,ей какво хубаво слънчице е пекнало...жалко,че съм на работа Crossing Arms
Днес след работа,смятам да посетя магазина Премаман и да си купя онази прекрасна възглавница newsm78мисля,че с нея ще спя като бебе Joy
Та...дано го хвана отворен Peace

# 96
За каква почерпка говорите?! ...
А бе тука Elen@ една торта сътворила за майка си. Та на нас ни изтекоха лигите и се коприхме и ние да и идем на гости ха ха ха ха ха

# 97
  • София
Спрете се с тея торти бе хора,аз вече се търкалям...и ще се въздаржа Whistling

# 98
Коколина, май не четеш всичко Wink
Тортата я видях, заканих се и аз на гости да ходя.
Но ще има среща в Майчин дом и после ще ходят да се черпят. И по този повод казах, че искам и аз, но само за почерпката Peace

# 99
Добро утро,

аз след топлото и слънчево временце в Италия съм успяла да настина явно по пътя наобратно - слизайки от колата за тоалетните ме е духнал студения вятър. От снощи си усещам ужасно гърлото като гнойно - сега съм се заредила с един Фервекс ако чайовете не помогнат Tired

Иначе като си говорите за почерпки - никой да не ходи по католическия Великден в Италия Mr. Green Какви вкуснотии имат Shocked Направо такова ядене му ударих тия дни, а кг си стоят същите Rolling Eyes Та финално съм вече +6kg за 27 седмицa. Тумбака ми е порастнал доста, но изобщо не ми тежи - само като стоя на едно място права по-дълго ме заболява кръста ама минава бързо

# 100
  • София
Аз смятам да ходя на лекцията в МД. За почерпка съм "ЗА", обаче нямам идея колко продължава тая лекция и кога евентуално ще можем да похапнем  Mr. Green

# 101
ekspa, хубаво е, че се намират такива свестни хора, но да не забравяме, че все пак си била в Пловдив!!! Hug Там хората са разкошни! Наистина се държат човешки един към друг! Учих 4 години там и съм влюбена в този град! А тук във Варна, народа е толкова студен и дръпнат!  ooooh!
Странно, но е факат.
p.s. Варненските мамчета, какво стана с лекцията? Нали за днес беше май, или аз се бъркам?  newsm78 Ако е за днес- в това хубаво време и аз ще дойда!  Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:03 от 6milianka

# 102
Майра, като каза за сладки и се сетих, че ходихме на католишкия Великден-свекърва ми е католичка, и ходихме на гости при бабата, та вуйната на мъжа ми какъв сладкиш беше направила.........Не устоях и си поисках второ парче  Joy Скоро сигурно ще заприличам на малък слон с тези темпове  Joy Просто имам слабост към сладкото........

# 103
  • София
Радвам се, че ви хареса тортата. Това ми е вторият опит, първия беше за РД на Марти, но не ми хареса как стана. Ето я и нея
А за тази торта, рецептата е събрана от три различни, в Готварския има една тема за торти и там много добре е обяснено как се прави украса и има страхотни идеи.   chef
А това е тортата стъпка по стъпка. На който му се хапва торта да не гледа  Whistling

# 104
тортата наистина е страхотна. С това се записвам, назад не съм чела, зимафлуор не гълтам, отслабнала съм половин кило  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт