Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност, здраве на бебето, ежедневието на бъдещите майки, препоръки за витамини и добавки и проблеми със здравето и бременността. Във форума се обсъждат теми като преживяванията на бременните жени в обществения транспорт, препоръки за витамини и добавки, проблеми с качването на снимки в специфичен формат и преживяванията на бременните жени в магазини и при разходки. Форумът обсъжда различни теми, включително бременност, раждане, лекции за кърмене, избор на лекар и болница за раждане, съвети за покупка на количка и сутиени, както и споделяне на лични преживявания и съвети за бременността и майчинството.
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат участниците във форума?
-
Какво представляват NIP, BPD, FL и ACOG в контекста на ехографските снимки на бременна жена?
-
Какви са препоръките за закупуване на спални чували за новородени?
, но за съжаление по стечение на обстоятелствата бременността ми прекъсна около 10-11 г.с. Сега искам да ви се похваля с моето бързо възстановяване и положителен резултат след първия позволен от доктора опит
. Тъй като е твърде рано за всичко освен тест /който е доста блед/ не желая да споделям новината с никой, а отвътре така ме човърка...........
за всички
. По мои сметки е така: 58 момиченца, 44 момченца, 45 не са се показали още. Общо 147 бебета, майките ги преброих 145, което пак не се връзва, защото имаме повече майки на близнаци
.
. Към Стил 99 ли е, или от другата страна на пътеките? Аз трябва да си купувам някакви летни туники
Мъжете по ги разбирам, те не знаят какво е, но от тези безочливи пенсионери ми е писнало!!!! Съжеляжам, че се изпразних така, но просто.....
сигурно го усещам толкова много заради задната плацента 
, дано всичко този път е наред
с тебе сме и ти стискаме палци!!!

)) Миналата седмица бяхме една вечер на театър и една вечер на класически концерт. Нали инелигентни хора ходят там?! Седях си в страни облегната на стената, чакайки мъжа ми да ми вземе якето, с една прилепнала рокля - видимо бременна, тумбакът ми вече не е никак малък. Оглеждаха ме и минаваха точно през корема ми. Само 20 см да се бяха попреместили... но не
. Наистина има много невъзпитани хора.
. Само да се свърши един път, е вече ще се
.