ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 589
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Симпатюх, честито момиченце!
Стана ми много интересно, какъв е този бебешки пакет в Токуда?
Катинче,ще сънувам козунак  ooooh!.
Ходихме на лекцията. Момичета,много сте сладки  Laughing.Лекцията отчасти си противоречеше с това, което съм чела,дамата каза, че е против "новите американски учения",но имаше и интересни неща. Най се издразних от заключението, че ако родиш секцио е твърде вероятно да не се справиш с кърменето  Rolling Eyes А най-силно ме впечатли изказването, че тя самата е кърмила 1 месец, защото нямала пролактин  #Crazy.

# 181
Здравейте!
Едвам ви изчетох!Доста сте бързи.

Това за кърменето  от мъжете направо ме смая Shocked!Честно,не бях га чувала!Но ще предложа на съпруга... Joy!

inka 26 ,първото си дете го родих със секцио/не по мое желание/ и нямах никви проблеми с кърменето.Изчаква се 3 дни докато започнеш да кърмиш,защото все пак доста лекарства се приемат при операцията.

Бързо оздравяване на болните!Пазете се! Hug

# 182
emzi, благодаря за информацията за размерите на бебо! Hug
Агата, много ще се радвам да ми се обадиш, когато можеш - 0888 168 908 Казвам се Надя

Е те това за кърменето от бащи направо ме потресе! Sick Представям си го моя както е висок 2 метра, тежи 100кг и да ми кърми бебо, е не, невъзможно да го допусна. Добре, че поне няма косми по гърдите, ами ако е някой космат, бльок! Stop

# 183
  • София
Момичета,ходих до Премаман... #Crazyвъзглавницата е 130лв. #Crazy
Сега ще мисля newsm78и без това ми се видя тежка,та нямаше да мога да я домъкна до нас Joy

# 184
  • Варна
Сега ще мисля newsm78и без това ми се видя тежка,та нямаше да мога да я домъкна до нас Joy
Това са безумно много пари за възглавница  Shocked. Видя ли тези на бертони, по 17 лв. са.

# 185
  • София
Ми не,не съм ги видяла newsm78,къде сааааа?
Аз говоря за тази
http://www.doomoo.be/doomoo_enbuddy.html

# 186
Катинче,ще сънувам козунак  ooooh!.

Охххх, съжелявам мила Hug

Това с кърмещите татковци определено ми дойде в повече Sick, както съм преяла щях да върна всичко!  #Cussing out

# 187
Без да му дам да ми кърми детенцето !!!
Нова Бъдеща Мама , мерси за линка с дрешките , но наистина го няа точно това .
Веси , веднага щом някой каже нещо за Уното ще ти шерна инфо .
Тити , разбрахме че на лекция няма да ходиш , че и торта няма да ядеш и за ламината също , ама я обясни моля те малко по- подробно този половин килограм как го смъкна , че ме заинтригува . Една позната скоро ми каза че 8-мия и 9- тия месец била свалила 4 кг. , защото и било топло / бебето и е родено началото на август / и не и се ядяло и аз 5 мин мигах на парцали .
Дуц и , аз не само че имам сланинки по гърба , ами се притеснявам че като се стопли хората ще ме бъркат с Ивана . И моите ръце така се друсат вече . Аз вече съм + 14 и имам чуство че от въздуха пълнея . Като се погледна в гръб , талията ми има формата и грацията на римска колона , също толкова и солидна изглежда .

# 188
Това са безумно много пари за възглавница  Shocked. Видя ли тези на бертони, по 17 лв. са.

Може ли линкче, че ако сте пускали такова - не съм го видяла точно него  newsm78 И ме интересува.

Не знам, може би аз съм извратена (не че ме притеснява да съм), но не ме отблъсква идеята за кърмещ мъж. Четох и гледах инфото подробно. Мен такива вариации в природата са ми интересни. В крайна сметка - той е бащата, бебчето е негова плът и кръв, не е само на жената baby_neutral Пък и едва ли ще се случи масово кърмене отстрана на мъжете, така че няма опасност да ни изместят в това отношение и да стане световен проблем Simple Smile Просто интересен факт и още една алтернатива за любителите на експериментите.

# 189
А случайно да си обърнала внимание колко струва възглавницата за кърмене на бебето???Аз съм си височка и се сещам, че си подлагах разни пеленки под бебето, за да го наглася по-удобно. Сега ако нямеря някоя възглавничка на по-сносна цена мисля да си я купя.

# 190
  • София
ми не,но ще ходя в събота и ще погледна Peace

# 191
  • непостоянно
... Не знам, може би аз съм извратена (не че ме притеснява да съм), но не ме отблъсква идеята за кърмещ мъж. ...

Подкрепям Peace И аз така Wink

...
Дуц и , аз не само че имам сланинки по гърба , ами се притеснявам че като се стопли хората ще ме бъркат с Ивана . И моите ръце така се друсат вече . Аз вече съм + 14 и имам чуство че от въздуха пълнея . Като се погледна в гръб , талията ми има формата и грацията на римска колона , също толкова и солидна изглежда .

Хич не я слушайте Данибон  Naughty Лъже като дърта циганка Crossing Arms Виждала съм я, и, повярвайте ми, изглежда повече от добре Wink Височка е и слабичка; има само един корем Mr. Green И аз искам да съм такава бременна Crossing Arms Най-вероятно просто е била мнооого слаба преди това и затова сега и се струва, че е станала 100 кила Crazy

Дани, Peace да не се обидиш  bouquet

# 192
данибон, не съм полагала никакви усилия  Joy даже в момента набивам соленки със сирене и соленки с чубрица, купени на кило от една прекрасна пекарничка. Всъщност в последните дни почти не слизам от колата, занимавам се с други неща, изобщо не мисля, че съм бременна и го отдавам на това. Ако детето заспи в колата, си купувам един шоколад и ям в движение. Освен това мърморя непрекъснато, а това е разход на енергия все пак  Joy

и да те успокоя, че още сланинки по гърба нямам, но отново имам целулит, което сега не се вижда, но като се разсъблечем, ще повърна просто от ужас. После идва ред на двойната гуша.

това за кърменето от мъже го бях чела наскоро и ми се догади, тъкмо ядях. Аз съм традиционалистка Simple Smile
а след секциото даже не сме чакали три дни за закърмване, на другия ден по обяд беше първия опит/време колкото да се разкарат лекарствата/, като се сложи бебето на гърдата, то само предизвиква слизането на кърма по-бързо.

# 193
... Не знам, може би аз съм извратена (не че ме притеснява да съм), но не ме отблъсква идеята за кърмещ мъж. ...

Подкрепям Peace И аз така Wink

А мъжът ти какво мисли по върпоса Mr. Green

# 194
  • Варна
Кали, тази която си харесла в премама нестава ли и за кърмене? Мисля че в "свещенния" пигис хаус има от евтините,търсих линк, но неоткрих  newsm78.Помня че някоя мама си беше взела,но непомня коя. Аз си мислех да си поръчам да ми направят, знам един магазин, в кото можеш да си поръчаш завивки, възглавници,спално бельо.
Тити, незнам как да ги навия да ми го дадат на другия ден, давали го на третия. Ако откажа всякакви болкоуспокоителни дали ще се навият. То нали и при нормално раждане  упойката е същата. На тях как им ги дават веднага. Ще се побъркам. Неискам да ми взимат бебето  Cry Cry Cry.

Общи условия

Активация на акаунт