ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 583
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Значи на мен днес ми беше първото посещение и ми взеха 30 лв за прегледа. Доколкото разбрах следващите ще ми таксуват по 15 лв. Не разпитвах много за раждането, но казах на Попова, че искам да си следя до края бременността при нея и евентуално да родя при нея и тя не възрази, напротив, стори ми се, че й стана приятно. Аз имах първо записан час точно при Евтимова, но го смених, защото прочетох не много ласкави неща за нея тук във форума, а и разбрах, че тя не поема раждания. А за мен е важно да познавам лекаря, при който ще раждам, затова реших да започна и да изкарам до края при един и същ лекар. Цените са приемливи за мен, в Шейново са абсолютно същите, а условията са на светлинни години.

Експа, а ако си в нормална стая с четири легла пак ли се заплаща отделно престоя newsm78? Аз си мислех, че се заплаща само за ВИП и Лукс стаите.

# 166
Дуци, ако искаш да минеш към МД по-късничко (не знаем колко дълга ще е лекцията, ама примерно 11 часа) и щом приключим да ти звъннем и да се срещнем някъде. Или да ти звъннем като решим къде да се ходи и докато стигнем, да дойдеш.  newsm78
Чудесно, ще чакам да ми звъннеш тогава или драсни един смс като усетиш, че привършвате Mr. Green

И не вярвай много много на сънищата ,щото и аз едни дъщери сънувах....и едни плитки..... ,а то 100% мъж излезе  Laughing
И аз така с Пепи, просто защото много ми се е искало момиче според мен.

# 167
Здравейте, мили мами  wavey

Много ми се идва на лекцията за кърменето в МД  Simple Smile Само че, хич не съм сигурна, че ще успея да стана. През седмицата с мъка ставам за работа  newsm78

Но за всеки случай, ще ви следя "уговорките"  Hug

Астарта, добре си направила, че си избегнала Евтимова в Токуда. Аз ходих при нея в началото на бременността и тя така ме "прегледа", че и болницата повече не ми се ходи  Stop.

# 168
  • София

Експа, а ако си в нормална стая с четири легла пак ли се заплаща отделно престоя newsm78? Аз си мислех, че се заплаща само за ВИП и Лукс стаите.

Обикновените стаи с по 4 легла си влизат в цената. Обаче в темата за Токуда четох, че май ще има повишение в цената на бебешкия пакет  newsm78

# 169
  • Sofia
Астарта, добре си направила, че си избегнала Евтимова в Токуда. Аз ходих при нея в началото на бременността и тя така ме "прегледа", че и болницата повече не ми се ходи  Stop.

Въх, може ли да напишеш подробности, че аз съм при Евтимова и се притесних, какво е станало Rolling Eyes
Аз засега съм доволна, ама кажи, че да взимам мерки ако трябва.

# 170
Е не,  #Crazy нямам думи, не знам какво да кажа, освен .... вижте какво открих?!?!?!?!  Shocked
Бащино мляко: могат ли мъжете да кърмят?

Има и клипче по-надолу.
Ами това е. Ако на някоя мама и се бачка, може тати за я замести на 100%.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 16:51 от Kokolin@

# 171
Kokolin@,това успях и аз да намеря в кърмаческия и да предоставя информацията на съпруга ми, а той се ухили и каза, че на края на 9-тия месец ще се разбере кой кого.Щели сме първо да си премерим гръдните обиколки и тогава.А аз взех да се шегувам с него, че ще трябва да му вземем помпичка за стимулация на гърдите   rotfImbo rotfImbo

# 172
  • непостоянно
Ха добър ден и от мен Grinning

Данибон, много се радвам, че всичко е наред Hug

Симпатюхче, честита девойка Flutter

Аз днес май съм по-добре (да е глух дявола) и дано вече утре съм съвсем в кондиция Praynig, че аман вече Crazy Най-гадното е, че не усещам никакъв вкус в устата си #Crazy Ако ще и посолено парче шоколад да изям, пак няма да разбера Sick Много тъпо #Cussing out Такова нещо не ми се беше случвало ooooh!

Майра, бързичко се оправяй   bouquet Астарта, и вие оздравявайте у вас   bouquet А и всички други болнички, дано скоро се почувстват по-добре Praynig

Поздрави на майстор-сладкаря  chef ЕЛЕНА  bouquet
newsm10 БРАВО smile3501

Коколина, това за кърменето от тати и аз го бях чела отдавна Mr. Green Звучи невероятно, но... Crazy

# 173
Коколина, това за кърменето от тати и аз го бях чела отдавна Mr. Green Звучи невероятно, но... Crazy
Еййй, аз явно съм от по-изостаналите.

# 174
Е не,  #Crazy нямам думи, не знам какво да кажа, освен .... вижте какво открих?!?!?!?!  Shocked

Има и клипче по-надолу.
С тия косми по гърдите, бебетата дали ще са доволни  Joy Joy Joy

# 175
Е не,  #Crazy нямам думи, не знам какво да кажа, освен .... вижте какво открих?!?!?!?!  Shocked

Има и клипче по-надолу.

Прочетох го и се потресох.

# 176
Здравейте   bouquet ,

не пиша често че няма много време, но следя темите редовно.

Та искам да попитам тези насочили се към Токуда, дали са посещавали деня на отворените врати там? Ако някой е ходил може ли да драсне някой ред как протича, може и на ЛС да не занимаваме всички. Аз съм се насочила към Токуда(поне за сега де), но не мога да реша между д-р Диков и д-р Герганова, всичко което чета е много противоречиво. Ако някой има наблюдения от някой от тях също може да ми пише  Wink

# 177
  • непостоянно

Има и клипче по-надолу.

Прочетох го и се потресох.

Недей така, бе Дуци Naughty И татковците са хора Crazy и те искат да дадат нещо на своите деца Joy

# 178
Е, моя не е от тях, звъннах му да го питам би ли кърмил, той ми се изсмя и каза "Не". Какво повече Laughing
След като майките раждат и кърмят по принцип, не намирам за нужно да се изнасилва природата. Аз съм традиционалист във всичко Grinning
Да, бих искала мъжът ми да роди, защото той е по-силен психически, но това е в сферата на мечтите ми просто.

# 179
Е не,  #Crazy нямам думи, не знам какво да кажа, освен .... вижте какво открих?!?!?!?!  Shocked

Има и клипче по-надолу.
#Shocked И аз за пръв път чувам за такова нещо   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт