51 начина за уплътняване на времето в US

• 18 214
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Забравих, че исках да ви питам за номерацията при дрешките. Сега сме на 3-6м и съвсем скоро ще ни омалеят на дължина, та се чудя дали тези, които купувам не си отгоарят ии всичките са така. Той си върви дълъг по принцип, пък и с пелените става по обемисто, обачеееее.... Не знам какво ще ме посъветвате, кои марки са по-дългички? На ширина иначе двама като него можем да поберем.

Зора, обикаляме тук като луди с количката, че времето при нас най-сетне се оправи, а аз имам кг за сваляне, та затова не см се разписвала скоро. Отделно че ме мъчи и едно главоболие, не е за разправяне и не ми действа добре лаптопа. Това за студените ръчички да ти кажа при него става само в кошарата и ако е на пода на активната гимнастика, та определено си мисля, че има нещо.

Тези бг агенции стават ли и аз билети от БГ насам? До сега или от търсачки сме купували или  директино от авиокомпанията, но тази година NWA излизат с едни цени ум да ти зайде.

# 121
Има нов подфорум "по държави" и всички са там, само ние сме си останали в "стария" чужбински форум.  newsm78
Мда, а темата за Американ Айдъл е в отчетните по страни  Thinking
Момичета едвам ви изчетох, никакво време не ми остава тези дни  Sad . Освен да се похваля, че остава само месец до заминването ми за УС друго май нямам какво да кажа  Rolling Eyes

# 122
Интернет Турс са наистина най-любезните, от които съм купувала билети, но тази година за периода който търсех ми предложиха с близо $ 1000 отгоре  и не им направих оборот.

Моето непрофесионално мнение за камерата е да бъде модел на  Никон. От години само на тази марка залагаме и сме много доволни.

Забравих, че исках да ви питам за номерацията при дрешките. Сега сме на 3-6м и съвсем скоро ще ни омалеят на дължина, та се чудя дали тези, които купувам не си отгоарят ии всичките са така. Той си върви дълъг по принцип, пък и с пелените става по обемисто, обачеееее.... Не знам какво ще ме посъветвате, кои марки са по-дългички? На ширина иначе двама като него можем да поберем.

Зависи от марката. Според мен на Carter's  идват по-къси за съответния размер. На GAP и Oshkosh като да са по-дълги. Но най-сигурно е да мериш, като не става можеш да я върнеш.

# 123
Clairette, събра ли багажа?  Grinning Как е настроението?

Атти, и Александра носи за 6 месечни.. не че е особено едра.. не знам, на око купувам, сигурно затова имаме неща дето без да са обличани вече не й стават.

# 124
С чудни впечатления съм от Интернет Турс, много учтиви, много внимателни, обаждат се, търсят, абе харесаха ми. И цените им са добри. 3KM Travel обещаха да ми се обадят, казаха ми колко са заети, и това беше - ни вест, ни кост...  За останалите, днес не остана време. Sidestep ме шашнаха с имане.

А на мене 3KM Travel веднага ми казаха точно колко ще струват билетите и таксите, и изобщо цялата сума, след като ми изчислиха 2-3 варианта. Но аз мисля, че звънях на един друг техен телефон - 631-981-6927, и говорих с Мария.
Смарт Травъл имаха подобни оферти, но не дадоха толкова конкретни отговори.
На Интернет Турс се бях обадила по-миналата година, с добри впечатления съм, даже имах резервация чрез тях, но междувременно се обадих на Смарт Травъл просто за справка, и те ми дадоха оферта за същата сума, само че от по-удобно за нас летище и с един ден повече престой в България, така че избрах Смарт Травъл.
Както и да е, успех! Относителни са тези неща.  Simple Smile
Atti, нашите роднини не са ползвали тукашните агенции за билети от България, но в събота се видях с други българи, и понеже стана въпрос за билетите, някои казаха, че редовно ползват 3КМ за тази цел. Аз Смарт Травъл веднъж съм питала преди време, и казаха, че го правят, но май от агенциите в България се оказваше по-изгодно,  поне тогава.

# 125
То е ясно, че всички въртят едни и същи оферти и нещата опират до това, колко комисионна взимат от теб конкретно ..  Точно, относителни са. Ако съм мислела, че с Визит България, дето ги хваля под път и над път, няма да мога да се свържа една седмица...

# 126
мрсГ, чакам Wink

Вики, Тина Хрис, мерси за мненията, аз се оглеждам, ама съм решила този уикенд да поръчам нещо, та е активно оглеждането ми.
Вики, ако искаш драсни на лични или на мейл( или направо телефон), че ми е неудобно да занимавам вече толкова пъти всички тука, а пък в крайна сметка нищо не съм измислила.

Аз по темата за билетите нямам с какво да се включа. Обикновено купувам директно от авиокомпанията, а и не сме се прибирали скоро за да имам актуална информация.  Peace

# 127
Цитат
Вики, Тина Хрис, мерси за мненията
Нещо изпуснах влака...да не си искала да напишеш някой друг?Нямах компютър няколко дена и отвикнах от форума, ей Mr. GreenНе  разбирам вече, хихихи... Blush

# 128

Джена, да ябълково пюре е.

Дрехите- на Гап, Олд Нейви и НМ са по- големи размерите. Картър'с от фирмения магазин са точни, но имама  тяхна пижама от Кастко и не знам защо не си отговаря на номера. Забелязала съм, че когато има скок в растежа, за дни дрехите умаляват- днес малко голямо, утре леко малко Laughing

Не са ни преместили в новия под форум, защото сме много емигрантска държава, да не обидят някой, може би Flutter

Честно с тези правописи се комплексирах и се въздържам от писане. Не знам колко правописни и други граматически грешки правя, но съм несигурна и селфестим-а отлетя....

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 06:19 от benson10

# 129
Clairette, събра ли багажа?  Grinning Как е настроението?
Не съм си купила куфари даже  Laughing . Последния работен ден ми е седмица преди пътуването и се надявам тогава да успея да свърша всичко  Rolling Eyes Настроението клони към минорно  Laughing , но подлежи на ревизиране  Peace

# 130
Честно с тези правописи се комплексирах и се въздържам от писане. Не знам колко правописни и други граматически грешки правя, но съм несигурна и селфестим-а отлетя....

Иве, бейби, не се излагай.  Grinning Все едно да не постваме снимки, защото сме заобиколени с фотографки.

Clairette, защо минорно..?

# 131
Цитат
Вики, Тина Хрис, мерси за мненията
Нещо изпуснах влака...да не си искала да напишеш някой друг?Нямах компютър няколко дена и отвикнах от форума, ей Mr. GreenНе  разбирам вече, хихихи... Blush

Е, Тина много искам да ти благодаря за нещо да му се не види! За втори път ти благодаря без причина!  Laughing

КТВ, благодаря ти за коментара!  bouquet

# 132
О, мерси много за идеите къде да търся по-дълги дрешки, май ще ходим скоро на пазар с малчо, че да ги меря по него направо.

Бенсън, я не се излагай, ако ме видиш как пиша, особено като чатя (Биз ми е свидетел). Хич не се притеснявай, тук сме на седянка, а не да си броим запетайките. (То и като те чета няма за какво да се притесняваш де).

Какво става с нашите бременни? Декадое сигурно вече е родила, ама се спотайва. Софко ти как се чувстваш? Аз по това време вече бях много зле, дано на теб да ти се размине гаденето.

Индиана, как мина слагането на първите ваксини?

# 133
реших да си взема нещо по-добро като фотоапарат от това, което исках предния път ... изискването ми за цена е да е към 400-500$, да може да прави хубави вътрешни снимки, ще снимам най-вече храна, така че нямам идея какви точно функции трябва да има за което. Искам да е и лесен за ползване, за такива нищо неразбиращи като мен, дигитален разбира се, ако пък има и начин да се ъпгрейдва по-късно с други обективи ( или така добре познатите лещи  Laughing), още по-добре.
Тандури, и аз съм за Канон (с мъжО сме отколешни почитатели на марката; всичката ни фототехника е канонска), същият модел, който и Виктория ти е препоръчала. Той има и изход за външна светкавица. Ето ти линк към тестовете на въпросния фотоапарат в най-популярния фотосайт. В него пишат полупрофесионалисти и професионалисти, все хора с голям опит. Използвай drop down менюто, за да отидеш и във Photographic Tests, и в Compared to... За Щатите апаратът има сребристо тяло, за Европа - черно. Ето и как върви като цени по интернет.

# 134
Не съм си купила куфари даже  Laughing . Последния работен ден ми е седмица преди пътуването и се надявам тогава да успея да свърша всичко  Rolling Eyes Настроението клони към минорно  Laughing , но подлежи на ревизиране  Peace

Леле, дай ми на мен да пътувам! Куфарите са стегнати обикновено поне седмица преди тръгване...

Приятно купуване на куфари. Гледай да са по-ярки, да ги виждаш от далеч на белта. И ревизирай!  Wink

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 17:50 от Фея-кръстница

Общи условия

Активация на акаунт