Майките, избрали да останат вкъщи - 2

• 24 363
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
*Галя*, настръхнах, четейки историята ти. Поздравления!

# 211
Галя, заради такива истории като твоята все още задържам семейството си във вида, в който е сега. И аз все още чакам слънцето и на нашата уличка... ако може в тоз живот  Mr. Green
Бяхме няколко дни на вилата с децата и сега се стягама за последната права от изпитите  преди да завърша магистратурата си!
На всички лека нощ и сладки сънища!

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 14:39 от Анонимен

# 212
Добро утро.С това хубаво време не мога да се докопам до компютъра.
Лек и усмихнат ден ви желая.

# 213

Обичам да съм си в къщи. Обичам си домакинската работа. Харесвам си трите ми момченца(двете са мои, третото- не съвсем). Но понякога ми тежи,че съм изолирана от света, тежи ми самотата. Това,че няма един голям човек около мен с който да разменя две-три  думи. Съседките ми са все стари жени,  глухички,не чуват добре какво им говоря, трябва да викам, въобще никакъв диалог не мога да проведа с тях.
Добре,че близо до нас има парк. Като ни доскучей, отиваме там, все ще срещна някоя позната .Ей,момичета ,радвайте се на лятото, че е само 2-3 месеца!

# 214

.Ей,момичета ,радвайте се на лятото, че е само 2-3 месеца!

Радваме се, радваме се! И как иначе - днес бяхме на плаж - супер- водичка, биричка, волейболче, ей така се живее сто години. Сега малко гърбът боли, нооооо това нема значение-важното е, че душата е пълна!

# 215

здравейте,отсъствах няколко дена,нещо интересно да е станало и да съм го изпуснала?  jumpuu
бяхме малко на планина и beer2 cheers cook :и децата бяха dancing moresmile и така.а при вас?

# 216
И ние бяхме за два дни гарнизон с преспиване  Wink без малкия. Той беше при дядо си и баба си, повече от щастлив.
Ние пък с мъжа ми бяхме на едно страхотно местенце - спокойно и приятно http://www.eurothirama.gr/index.cfm. Но малкия ни липсваше много. И два часа да се разделим пак ми липсва ужасно това детенце.

# 217
  • София
Вече съм във ваканция!  newsm44
Вчера приключихме с последните извънкласни изяви, децата получиха специални грамоти за млади таланти (имаше само за няколко деца), (пу, пу, на мама талантите). Стехнахме багажа и хайде при баба и дядо newsm64 .
Сега мога да се заема по-спокойно и сериозно с моите си неща smile3529  4470 smile3524. Изобщо, ето така изклеждат сега нещата за мен  newsm60

# 218
Днес се прибрахме от Обзор.Бяхме две седмици на море,децата си прекараха страхотно,не излизаха от водата. Нооооо днес малкият е с температура и зачервено гърло,педиатърката ни ни даде хомеопатични,дано подействат бързо Sad

# 219
Дано бързо се оправи Peace . И моето момиче 2 месеца излиза в лятна ваканция Simple Smile. Така прецених. Тея смесени групи хич не ми харесват Naughty Едната учителка е в отпуск, следобяд
са само с лелята (как се оправя, само тя си знае). Та ще си я гледам, когато мога ще работя, ще ходим на вилата, на плаж. Само не знам с дисциплината как ще се справим newsm78. Важното е да е здрава, пък другото са бели кахъри Simple Smile

# 220
  • София
пробвай с бой и глад  Wink

# 221

С бой не става при нейните 14 кг, пък и аз не съм побойница  Naughty. А с глад, само ще и направя "услуга" Simple Smile

# 222
майчета,къде изчезнахте? smile3506 лятото дойде и се разбягахте.е,добре,от мен весело и прекрасно лято.аз обаче съм тук поне до 15 август. smile3518.мога да се похваля само с това ,че в петък 25.07 имаме годишнина с мъжа ми.10години брак.мислиме да празнуваме порядъчно. newsm53 1dating luvbed thumbsupпосле ще пиша как сме изкарали. smile3558 Oha!забравих обче да си купа секси белио. oops censored

# 223
майчета,къде изчезнахте? smile3506 лятото дойде и се разбягахте.е,добре,от мен весело и прекрасно лято.аз обаче съм тук поне до 15 август. smile3518.мога да се похваля само с това ,че в петък 25.07 имаме годишнина с мъжа ми.10години брак.мислиме да празнуваме порядъчно. newsm53 1dating luvbed thumbsupпосле ще пиша как сме изкарали. smile3558 Oha!забравих обче да си купа секси белио. oops censored
E как можа да забравиш бельото??!! Шегичка, мен ако питаш без бельо най-много ще ти се зарадва Wink, приятно изкарване ви желая на празника!

# 224
ivafara, приятно изкарване на празника и от мен! Да празнувате още безброй пъти и да сте много щастливи!
Тук съм за сега, но съм решила уикенда да се отправим за кратка 4 дневна почивка на Велинград живот и здраве. Иначе всеки ден едно и също. Малкия много ме слушка като сме си двамката, но появи ли се друг човек вкъщи и става неузнаваем, сякаш два Ред Бул-а е изпил.
Вчера сутринта ми изкара акъла. Една солета му застана напречно на гърлото. Бързо овладяхме ситуацията Слава Богу, но си изкарах акъла доста сериозно. Гушнах го и седнах на леглото, а той се обърна към мен с най-нежното "Мамооо", погали ме по бузката и ме целуна, което тотално ме разплака.
Много бързо расте туй дете, много бързо...

Общи условия

Активация на акаунт