Искам да кажа на краси.мира, че абсолютно всички го правят по финансови причини- за без пари никой няма да бачка. Но това, че една майка работи не означава, че децата не са й приоритет. Също както и на бащата.

чувство за вина може да изпита единствено загрижена майка, която знае, че това, което и се налага да прави не отговаря на това, което вярва, че е най-добро за детето и.
работата е вечер, тъй че таткото ще може да държи под око живарника. йей! не съм работила подобно нещо от 8 години но съм сигурна, че по-добра от мен няма!!!
дано никога да не върнат пак), детето поотрасна и аз свикнах с положението си на домакиня. Не само свикнах, но дори много ми харесва. Денят ми се струва кратък за всичките ми задължения вкъщи и заниманията ми с детето. На толкова неща искам да го науча и толкова ми е хубаво да си играем двамата, че често занемарявам чистенето за сметка на заниманията с малкия. Друго нещо, което много ме радва е, че мога да осигуря здравословно хранене на детето, да давам много плодове и зеленчуци и да му приготвям здравословни ястия (преди мразех готвенето).
благодаря ти за позитивния пост!