С Фотошоп-а сме на ти, учим се сериозно ний.....(14)!

• 21 970
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
молбичка момичета...
кьде мога да видя или ми кажете различни стихчета или надписи, интересни кьм снимки за 2бебета --момиче и момче   ,момиченцето е на1годинка. предварително благодаря и  ....      
всички имате прекрасни деца ,разглеждах снимките с удоволствие
                                целувки на всички

http://ra4eto.mylivepage.com/image/826/11906_Picture_028.jpg
особено кьм тази снимка,ако някой я направи изобщо няма да се расьрдя ,че с фотошопа сьм на Вие.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:48 от ra4eto

# 211
  • Варна
Да взема да се включвам и аз вече, че привършихме с ремонта и мога да си отдъхна вече:

Вал,наистина е много добра Hug

# 212
Val, Румка, много хубави рамки! Много интересно хрумване за използване на  елементи при Val, а в зеленото на Румка ми останаха очите Simple SmileРумка, рамката квадратна ли е или така ми се струва, щото  Ани  беше казвала, че е добре композициите в квадратните рамки да са разположени  най- общо под формата на L  или V, за да се спазва златното сечение.
Лекси, мисля, че си заслужаваха редакциите, последният вариант ми хареса най- много.
Мама Писана, може би е прекалено симетрична, остави я за някой и друг ден и после се върни към нея, може да ти хрумнат други идеи.
Triste, прозрачните цветя нещо не ми се струват на място.Фонът ти ми се струва размазан, може би   
е търсен ефект, но изморява окото. Hug
 Преди време някой беше питал за елементи и скрапове,  аз посещавам тези места:
http://malahitovaya.ru/forum/showthread.php?t=313
http://freebies.scrap-gratuit.fr/embellissements-scrapbooking.html?t=3&page=1
А ето над какво работих днес:

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 16:56 от Zelenika

# 213
  • Бургас
Ихаааааааа, Зеленика, страхотна е! Поздравления!  bouquet / ощееееееее мъничко поизтрий фона от детенцето и ще стане перфектно! Laughing/

# 214
  • Варна
Да, и на мен много ми хареса Peace Hug

# 215
Много, много идейни неща.......Поздравления, момичета!

На зеленко наблягате.. - сякаш че ли пролет иде........Пък на мене ми е още студено...

Нямам нови снимки - никакви.......Незнам дали ще оодобрите...абстрахирайте се от зимните дрехи, моля!

# 216
много ми харесват нещата, които видях, аз не мога да коментирам Simple Smile
но пък очаквам вашите коментари:

и тук е по-малко, че иначе е огромно:
http://photo.e-psylon.net/index.php?action=View&Dir=2007-01- … ilename=ema_m.jpg

# 217
  • София
Момичета, какво става с вас  Shocked Напоследък са се заредили едни красотии.... Рамките на последните страници са прекрасни  Hug Скоро ще ми е неудобно да пускам тук  Grinning
Тристе, така ми харесва много повече  Grinning Движението се усеща така добре....
val_stef, толкова красива и идейна... В типичния нежен Валстефчовски стил  Grinning
Мирелка, както винаги е на ниво  Grinning
Zelenika, много сладка и идейна  Grinning
Мамо цоци и твоята е хубава  Grinning
barabana, страхотна рамка  Grinning. Разгледах ти албума - много красиви и идейни неща имаш! И как така не можеш да коментираш - че ти си по-напред от голяма част от нас /от мен поне със сигурност/

Една шаренийка:

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 09:58 от Лекси

# 218
# 219
  • Варна
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за коментарите Hug

barabana, много готина идейка. И рамката е добра! Peace

Лекси, много е сладка, а Теди още повечко Heart Eyes Hug

jujavka , много, много ми харесва, супер свежа е . браво!

Цоци, нещо в рамката ти не ми допада, но не зная от къде идва това. може би в прекалено

жълтите елементи, трябва и някакъв друг цвят елементи да сложиш Peace

# 220
мОМИЧЕТА.Така сте задобряли,че дойде време да се научите сами да си правите  елементи и фонове.
Започвам с елементарни уроци за различни елементи.КОПЧЕТА,ХАЛКИ,РАМКИ и др
Ето го и урокаhttp://annaanastasova.multiply.com/photos/album/87

# 221
Лекси седя и ти гледям рямката и пак седя и  гледям, и се чудя какво не ми се нрави, и разбрах кръговете които са около адашката, шевовете пробождат според мен жестоко детето, смятам че ако ги няма че е идеално.
Браво как си успяла да я снимаш в проходилката/нашата е същата/, ние само дивеем с нея ooooh!

# 222
  • София
Ани, мерси за урока. Още сега ще се пробвам да направя нещо. Между другото разгледах страницата ти, много хубаво местенце си спретнала - разкошни неща видях.  bouquet Онази рамка я зарязах, като ми се закучи така и не ми идва нищо...

# 223

майка и сьщо я хареса много.

jujavka , за теб

# 224
  • Бургас
Ах, тази Тедка, ще й изям бузките! Heart Eyes Много сладка, иска ми се да я гушна  Hug
Лекси, прекрасна рамка!Само изтрий шевовете, които минават през детето или ги дай на заден план.  Peace
Жужавка, много хубава и свежа рамка. Изпревари ме, еййййй. Дръпнах снимката на Рачето, с идеята да я изненадам. Сега да си кажа, че харесвам Брат Пит. Ако може да си поръчам той да ми поднесе някоя розичка  Rolling Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт