....да не пускаме списъка на отсъстващите.... 
Сисе,как е твоята ученичка........предполагам,че на половин ден сте като начало?А,ти да не почваш работа?
Ани,с риск да ти прозвучи грубо,но ще цитирам една учителка от ДГ,която казва,че "дете издържало да реве повече от 15минути-няма....и така бързо се залисвали...само дето мамите отвън ревяли повече,щото си представят разни апокалиптични картинки",а рева на взимане е щото се подсещат,като се появи мама.........дано да е вярно.....и дано да го спечелят с акордеона и игрите и да почне да му харесва.

Стайпърче,доколкото знам,закона те защитава от съкращение....но мисля,че за целта трябва да имаш заведена с входящ номер декларация,че си бременна/писменно уведомление до шефа/....единствения вариант при който могат да те съкратят е цялостно закриване на фирмата.Но понеже незнам дали няма промяна-питай в Майки /там са много усложливи и бързи с отговорите/А,казаха ли ти какво ще е бебето?
Шуши,явно вие сте сте от говорителите на групата....щом вече и рецептите оправя

Виф-че,на теб ако не ти вдигнат паметник в тая фирма.....направо ще сгрешат....явно са големи късметлии/че си спомням ти основно за "мерси" им работиш/...а пералнята оправихте ли?

става ми кофти да ви кажа

Май ми идва в повечко всичко, а ако ви кажа какво ми дават ще се пукнете от смях.... и съжаление... Ама никой не ме иска с дете на работа, където съм ходила на интервюта, само като чуят и свъшва интервюто
, ...
,. Днес говорих и сдве детски градини- частни, и оттам посланието беше внесете 430лв депозит за да си запазите място евентуално за септември 

morning
хайде, кой каквото обича за слетобедно
.Той Алекс малко ме ядосва,но ще ми мине(пък и днес съм темерут и не ми пука от нищо).
/