В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 715
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Много яко, нали - нашата е на хладилника  Heart Eyes

# 286
Майчини неволи да това Ани успокойсе не го мисли толкова нещата от само себе си ще се наредят няма дете което да не харесва детска компания - Мариса толкова се страхуваше от децата в началото а вече я хвалят че ги търси ходи при тях а е на ясла вече 6 месеца (боже кога минаха), а песничките й също ги догаждам по мелодията, мелодийте й са винаги много точни само думичките са неразбираеми, но като се сетя какво пее и го запея става голяма веселба и се радва и припява с мене - дуо сме си.  Laughing
Аз нямам още рисунка - другите правят разни неща но на нея явно не й дават или пък не знам що другия път ще питам искам и аз пък  newsm78

честит рожден Духи - много шастие и късмет от мен!!!

вашите случки ме подсетиха - в нашата група се качва по много стълбе на втория етаж е и днес сутринта докато чакаме лелката да слезе Мариса вече са качва нагоре държи се за перилата и се качва аз стой дай на мама целувка нещо за да спре, не тя нагоре и аз се събувам да ходя след нея, че лелката може да не е чула звънеца и Мариса като кресна Не ти сто там и ми сочи долу да се връщам естествено се качих, но ми беше хем смешно хем тъжно. Тези дни като я взимам те са навън и много обичам да се мотам да ходя едва едва за да ме види и да тича срещу мене с възторжени писъци... Laughing пожелавам на всички ви усещането  Embarassed

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 13:51 от galiushana

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДУХИ!!!

# 288
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДУХИ-ПУХИ!

МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И РАДОСТ!

# 289
Сисе, много се радвам че Божи свикна толкова бързо! Само като си представих как е показала шкафчето на баща си и е бързала да влиза ..... ееех мечти!
Кате, аз не бих имала нищо против да стоя с него няколко дни по един час вътре. Но тук нямат такава практика. Влизах в началото за по 5 мин уж да види, че влизам с него, но и това не им е практика де, а какво остава за повече. Ако ги помоля, може и да ме пуснат от немай къде , както съседката на Сиска, но май трябваше така да е в началото. А то мина вече седмица и половина.... май няма смисъл вече. Спомням си като беше споделила за това и ми направи впечатление. Но съвсем забравих! Но пък има и добра новина. Не знам дали играчките които занесохме са помогнали, но днес не е плакал. Само малко докато влизаше и после се е успокоил и си е играл с децата. Когато отидох влязох да го видя без той да ме вижда и наистина добре се забавляваше. След като ме видя му удари пак един рев. А след като разказах това на един мой приятел без дете, коментара беше: Да, плаши се от майка си!  Joy  Joy
Гале, вие от доста време ходите. Вече трябва да имате рисунки. Нашите вчера са лепили гъбки , но той не е проявил интерес. Затова и нямаме още произведения. А у нас се спуква да лепи с онези книжки, за които бях писала.

# 290
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДУХИ ПУХИ!!!!
Мнооого любов, щастие и послушни и кротки мъже около теб!!!  Wink Mr. Green Heart Eyes

Ние тази седмиица всяка сутрин ходим в офиса, после тичаме по задачи, а следобед сме с "леля, Дика, Мони и баба"  Mr. Green На Ива половинката е пак на плаване, и се отглеждат по женски с двете малки красавици и баба им.

Вчера ходих до едната ясла и се наложи да оставя депозит от 40 лв - по заповед на кмета е това, за да се пази мястото на Макси за септември. Казаха, че тогава ще ни приемат чак  Tired Та ще поработим заедно още половин година... то не че после пак няма да ни се налага, ама .... А в другите ясли само ме мотат и нищо конкретно не казват. Аз исках по-скоро за една друга да го вземат, ама каквото стане.

Галюшанка, като описа как тичка към теб Мариса и  Crazy Heart Eyes чак ми се насълзиха очите....

Ани, дано Ивко преодолее това, което го притеснява в яслата и скоро му стане любимо място за игра и занимания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт