В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 717
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Напоследък, каквото и да кажа все ви звучи така.
Не приемам нищо критично, но за да не ви дразня, няма да пиша, няма проблем.
Просто ми харесва тази гл.т. на тази"фанатична" Laughing статия, и реших да я споделя с вас. Извинявам се за което.

# 241
  • София
подкрепям олчето за статията!
ако можех да си гледам детето до 3 г, работейки само почасово, най-добре...

# 242
  • София
Аз не съм много съгласна,че слабия имунитет произтича от липсата на внимание и любов.Аз като малка бях все болна,но не мога да кажа,че не съм била обичана.
 В Германия може да има желаещи да гледат деца на цената на яслата,но в България не вярвам да се случи.Въпреки,че много ще съм щастлива ако си намеря някоя добра жена,на  която срещу 100-150лв на месец да мога да разчитам,че ще ми взима детето от яслата/градината.

# 243
Да Олче това е мое мнение - целувай колкото искаш докато го обуваш но вече щом стане и тръгне да дава ръка на лелката се обръщаш и изчезваш, а не ама дай още една целувчица да слушаш и така да му задържаш вниманието върху тебе и върху факта, че го оставяш. Писала съм че това е мое мнение, точно заради многото хора тук и многото различни мнения. И също според мое мнение не съм съгласна със статията особено в частта за боледуванията моето дете опровергава това твърдение (което само ме радва), за съжаление живота е много скъп и не можеме да си позволиме удоволствието да си гледаме децата до 3 години.
Олче знам че не ме нападаш нито аз имам такива намерия споделяме мнение просто нали за това сме тук!   bouquet
Идеята за среща е супер и времето ще е много готино!   bouquet

# 244
  • Велико Търново
В Германия може да има желаещи да гледат деца на цената на яслата,но в България не вярвам да се случи.Въпреки,че много ще съм щастлива ако си намеря някоя добра жена,на която срещу 100-150лв на месец да мога да разчитам,че ще ми взима детето от яслата/градината.

За 150 лв. си я намерила,че и на мъжа ти ще готвя Mr. Green

# 245
Олче,не ни лишавай от писанията си Peace
То аз хич не бих и работила,но не съм си хванала подходящият финансово мъж,а трябва все пак да се яде,пазаруват парцалки и играчки Mr. Green
Така,че чакам да ми свърши майчинството и го "лишавам от майка" и заминава на градина,а аз на "тръстиката".
И детето бих си гледала не до 3 години,а до 16-18 Laughing

# 246
За едното взимане толкова пари - ехееее няма ли желаещи  Shocked

# 247
  • София
ако можех да си гледам детето до 3 г, работейки само почасово, най-добре...
Аз се замислям сериозно ако живот и здраве имам второ дете,да си остана в къщи.Сега осъзнавам какво съм пропуснала и загубила,но е вече късно.Най-гадното е,че на моменти се държа и приемам Иван като  по-малко братче.Да не говоря,че понякога работата толкова ме натоварва,че вечер само си мечтая да се скрия някъде и да се усамотя и нямам желание да си играя с детето,а то милото само чака да ме види и да започне с изпълненията.
 Възхищавам се на жени,които работят пълноценно и са отдадени на 100% на децата си,аз явно никога няма да съм като тях.
За едното взимане толкова пари - ехееее няма ли желаещи  Shocked
Гале около мен всички жени,които познавам търсят да се ангажират за целодневно гледане.А и сигурно не съм се изказала правилно,но освен вземането сигурно ще се наложи и да се погледат и 1-1.5часа докато се прибера от работа.

# 248
Здравейте и от мен,

Много хубави новини. Браво на Руми. Simple Smile Толкова се зарадвах от вестта. Да сте живи и здрави и на есен ще чакаме да се похвалите.
Аз малко се позагубих, но имах и все още имам доста работа. Гледам да ви попрочитам когато мога, но за писане време не остава. Дечицата много са пораснали. Макси, Марти и Любо приказват толкова хубаво и всичко им се разбира. Гледам Гвен се появи. Съни е пораснал много и е страшно чаровен.
Бързам да ви се похваля (въпреки, че не стоя зад тайните конспирации от последните дни), че отварям фирма за счетоводни услуги. Както казвам излизам на светло. До сега работих официално на едно място и отделно водех фирми в къщи, но нещо взе да ми идва много на нагорно и реших да си пробвам късмета като собственик на фирма.  Simple Smile Дано нещата тръгнат. Ще работим с моята приятелка (и кума), дори вече си наехме офис. Сега остава и да го обзаведем и живот и здраве началото на май да почваме с пълни сили. Проблем имам с яслата на Сиси. Уж имахме позната директорка, но ще правят ремонт на част от павилионите и не се знае дали въобще ще има ясленски групи. Щяхме да ходим и в частната ясла при Жаси, но нещо не я одобрихме с татито. Та за сега ще се гледат с баба си в къщи докато намерим разрешение на въпроса.
В неделя бяхме на рожден ден на Жасминка. За съжаление рожденичката беше болна и се появи за половин час да духне свещичките и да си получи подаръците. След като взе да вдига отново температура майки я прибра в къщи. Много гадно се получи, ще им звънна днес да видя как са. Дано са се оправили вече. Ето малко снимки от събитието:

Тук Сиси милва бебе Ники                                                      А тук са с кака си, която обожава

Това е за сега от нас. Поздрави и целувки за всички и приятни разходки в това прекрасно време.  Heart Eyes

# 249
  • Бургас
Здравейте на всички от нас с вече порасналото ми момиченце.
Благодаря ви за пожеланията и подаръците, страхотни сте както винаги.  bouquet
Аз искам да се извиня,но както и Ники вече ви съобщи Жасмина е болна, не е уж страшно,но пустата температура не пада и това е, сваля я за няколко часа и после пак 38.5. Лежи,милата и като и светне малко се заиграва. Иначе на рождения ден беше весело, децата се забавляваха много, ще кача снимки, но по-нататък.
Руми, честита ти бременност, желая ти да е много лека и безпроблемна  Heart Eyes

# 250
Мама Мики, виждам че си тук сподели как сте и как са близнаците

# 251
Руми, радвам се че вече сподели своята тайна Hug.
Мимозката подлуди всички майски майки и нямам търпение да разбера за какво намеква Ани. Ани смили се над мамите, дето няма да спят докато не научат новината.  Praynig
FY пожелавам ти успешен старт и дано нямаш проблеми в по-нататъшната дейност на своята фирма.
Катя, това с кариеса явно си е ген, защото не съм му давала шоколади, сокове и други такива, беше основно на кърма и се учудиха, че кърмено бебе има тези проблеми. Да се надяваме, че следващите зъбки ще са добре.
Олче и аз си мисля, че обичаните деца са по-здрави и по-спокойни. А за раздяла при ходенето на ясли нямам впечатления и може би Галюшанка е права да съкрати процедурите при раздяла и впоследствие сигурно си наваксва с целувките.
Дано температурата на Жаси да спадне и да оздравява бързо. Чакаме снимки от партито и да събираме идеи за рожденните дни. Ани и аз мислех за кола с акомулатор, но незнам какво ще каже таткото. Но сега е още рано, може да ми дойде друго наум до тогава. newsm78

# 252
Ние сме доста болни, та скоро няма да тръгнем и на ясла Cry  Не мога вече 24 часа да и сваля температурата и направо ще хвана гората. То вече картинката при мен е ясна - без мъж и с болно дете #2gunfire. Надявам се скоро да сме по-добре и да съм по-ведра.
Дано да няма други болни Praynig

# 253
  • Варна
Гичо, дано скоро се оправите  Praynig Много положителна енергия от нас  Hug

И нашата пораснала майска госпожица Жасминка да оздравява бързо  Hug

Мимозката, дали не ни се е разсърдила, че я говорим тук толкова  Outta Joint Ама тя ще ни прости надявам се  Hug ние сега толкова я мислим и все хубави неща й измисляме  Mr. Green

Днеска се размазах от търчане  Tired А в работа едни бъркотии открих, че не ми се мисли кога ще ги оправям. Добре, че остана време и за разходка с Ива, Ники и Мони, че и децата да пограят в това хубаво време.

# 254
Здравейте мами настоящи и бъдещи.Моите най-искрени пожелания за лека бреминност,красиви и спокоини дечица.Повода да се наканя да седна да ви пиша са поредните безумия на нашите управляващи.Който мисли като мен моля ви подпишете се ,защото децата ни май няма да имат детство ,а направо доцентура ще трябва да карат #Crazy ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ
СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВЪВЕЖДАНЕ НА УЧИЛИЩНО ОБУЧЕНИЕ ОТ 6-ГОДИШНА ВЪЗРАС                                             http://www.bgpetition.com/first-grade_6_years_old/index.htmlТ
Предлага се закон Българският Език да не е задължителен!!! Подпиши се ако не ти се говори турски                                   http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html

Общи условия

Активация на акаунт