Четох, четох да вляза в крак със събитията... направо не си спомням от кога не съм влизала
Честито на Жасмина (на патерица) - и бързо оздравяване, честито на бременните майчета - здраве, здраве и всичко най-хубаво ви пожелаваме

Виждам колко са пораснали децата и не мога да повярвам как лети времето... Ние за сега си се гледаме в къщи и нещо не ми се дават на ясла моите юнаци. А тези две години направо излетяха и съм в една чуденка за бъдещето
Аз така и така не спрях да работя, а само ограничих задачите. Сега целта май ще е да издържа на мускули още няколко месеца, но какво да се прави като ми харесва да работя! До сега издържахме без детегледачки, та направо си го считам за успех. Е, разбира се и майка много ми помага, и цялото семейство, но всеки миг прекаран с децата е незаменим за мен
Близнаците са добре, тотално различни, нищо не минава под общ знаменател и се налага различен подход към всеки от тях и направо биволско търпение и стоманени нерви. Говорят на някакъв смесен език и усещам как на стари години баби и дядовци започват с уроци по чужди езици

Олче, съгласна съм много със статията

Лека нощ на всички и бързо оздравяване на болничките дечица

Иначе имам позната в София, мисля че може да се разчита на нея. Ако нещо не успееш да намериш човек ще ти дам координатите.
/
И аз смея да кажа, че добре се справям с работа, домакинство и Йанчи, разбира се с голямата помощ на таткото, както и бг-гледачката ни , която по няколко часа гледа детенце сутрин и то 2-3 дни седмично. Йони наистина много ми се лепи, та чак на работа отмарям от нея. Не ме разбирайте погрешно, много си го обичам детето, но имам нужда да остана насеме със себе си или просто да имам други контакти и раговори на друго ниво. За това работата ми се отразява добре.