В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 724
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мама Мики, виждам че си тук сподели как сте и как са близнаците
Привет, момичета и пораснали дечица  Hug Heart Eyes
Четох, четох да вляза в крак със събитията... направо не си спомням от кога не съм влизала  Embarassed
Честито на Жасмина (на патерица) - и бързо оздравяване, честито на бременните майчета - здраве, здраве и всичко най-хубаво ви пожелаваме   bouquet
Виждам колко са пораснали децата и не мога да повярвам как лети времето... Ние за сега си се гледаме в къщи и нещо не ми се дават на ясла моите юнаци. А тези две години направо излетяха и съм в една чуденка за бъдещето  newsm78 Аз така и така не спрях да работя, а само ограничих задачите. Сега целта май ще е да издържа на мускули още няколко месеца, но какво да се прави като ми харесва да работя! До сега издържахме без детегледачки, та направо си го считам за успех. Е, разбира се и майка много ми помага, и цялото семейство, но всеки миг прекаран с децата е незаменим за мен  Hug
Близнаците са добре, тотално различни, нищо не минава под общ знаменател и се налага различен подход към всеки от тях и направо биволско търпение и стоманени нерви. Говорят на някакъв смесен език и усещам как на стари години баби и дядовци започват с уроци по чужди езици  Laughing Иначе още сме с памперси и залъгалки за заспиване - чакаме да се позатопли и ще действам радикално  Wink
Олче, съгласна съм много със статията  Peace
Лека нощ на всички и бързо оздравяване на болничките дечица  Hug  bouquet

# 256
Руми, честито! Много лека бременност ти пожелавам и едно прекрасно бебенце!

Маги и Жаси бързо да оздравяват и да не тревожат майчетата си повече с болести!

# 257
Жасминка е цял бонбон. Много е пораснала. И много се е променила. Също така много ми хареса тоалета й за рождения ден.
FY, успех в собствения бизнес! Пожелавам ви много клиенти с малко проблеми и с много разбиране, както и да си плащат редовно.
Vif, дано шефа ти се сети да ти вдигне малко заплатата. Доста съвестно си я вършиш.
Как са Ива, Ники и Мони?

Аз нещо се отчаях. Мъжът ми 3 дена играе World of Warcraft и все ми обяснява как ме обича, а не прави нищо. Колата е на ремонт и оставихме децата при майка, за да не ги будим сутрин рано и да ги водим с градския транспорт. Много ми липсват. И ми е гадно, че не може да са тук.
Добре, че поне свекър ми се обади, че старата ни кола е готова и ако всичко е наред ще я докара в края на седмицата.

Това са 2 снимки, които направих за да може Олчета да добави Криси в колажа. Но не се получиха много. На живо е станал още по-сладък и красив  Laughing

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=92650&photo=35

Лека нощ на всички. Гичо, дано скоро да оздравеете, пък и дано се намери начин да сте по-често със съпуга ти.

# 258
  • София
Добро утро!!!

Мъниците на снимките са много сладки! И аз нямам търпение да започнем усилено сезона на РД.

FY, честит ти собствен бизнес! Много клиенти и по вода да ви върви!!!
Да знаеш, че ако бяхме в един и същ град веднага ти ставам клиентка!

В тази връзка, ако има някоя мама-счетоводител или доверен такъв - търся си, така че пишете ми на ЛС!!!

Стискам палци на болничките дечица, да им минава бързо!!!

# 259
Добро утро и от мен,
Благодаря за пожеланията за бизнеса. Heart Eyes Дано наистина потръгне.
Руми, доколкото знам Страйпър се занимава с това, но трябва да попиташ нея, а и предвид напредващата бременност ...  Thinking Иначе имам позната в София, мисля че може да се разчита на нея. Ако нещо не успееш да намериш човек ще ти дам координатите.
Ние изкарахме поредната весела нощ. Нашето дете от много, много време (близо година) нощем се буди и по няколко часа не спи. Или вика или си приказва нещо в кошарата. Заспиването ни е голям проблем. Събуди ли се веднъж става лошо. Не знам има ли друго такова дете като Сиси. Имам чувството, че се страхува да си затвори очите. Като и се спи ужасно много и тъкмо вече и падат клепачите, изплаква и си отваря очичките. Странна работа. А и не се успокоява като я вземем при нас и иска да си ходи в кошарата.  newsm78
Хайде, лек ден и много разходки. (въпреки, че при нас за сега се очертава облачно)

# 260
Добро утро и от мен!

Ех, много хубави новини напоследък! Руми, честито! Пожелавам ти лека бременност и едно много сладко и здраво бебче на финала!

Fy, успешно ново начало! По вода да ти върви!

Снощи бяхме навън и Гоги така лошо падна, направо си разби устата и сега е като ветеран от войната. Поплака си и забрави, но на мен ми се къса сърцето като го гледам как е подут. Ето ни юнашките рани: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/19#1

Аз миналата седмица се занимавах с много неприятни неща, които никак не бяха моя работа /но това е друг въпрос/ и страшно много нерви потроших. На всичко отгоре детенце беше при баба си и дядо си /защото тати пак беше на път/, за да не мъкна и него с мен и така ми липсваше, но за щастие всичко сега е ОК. Малкия толкова ми липсваше, виждах го само вечер и то заспал. Но наистина хората са прави като са казали: "Направи добро и то ще ти се върне." Първо научих, че приятелката ми чака бебе, а не и даваха и 20 % шанс да забременее. А в събота спечелих награда от кока-кола. Избрах си Спа уикенд в петзвезден хотел. И тъй като никога не съм печелила от такива игри, много се зарадвах, че късмета ми се усмихна. Върхът беше накрая като влязох тук и прочетох, че чакаме още бебета ми стана много мило. И след такива хубави новини човек забравя лошото или по-точно то му се струва не чак толкова лошо. Еееех, живота е хубав!

Уф, пак се отнесох, но много ми липсвахте, особено в тези трудни за мен дни.

Сиска и Жаси са много красиви на снимките. Макс и Ники много сладко се целуват. А Криси и той много е пораснал.

Пожелавам бързо оздравяване на болничките!  Hug

И при нас ще е облачно, но обещаха да не вали. Дано!

Пожелавам ви хубав ден в разходки с малките бонбони!

# 261
Добро утро!
Фай, пожелавам ти едно успешно начало! И да ви спори в работата!
Страйпър , мъжа ти наистина не постъпва правилно! И още повече че сега си бременна и си по чувствителна и имаш нужда от повече внимание! А ти си майка героиня! Възхищавам ти се!
Неде, голямо бачкане бе душа! Дано поне да си заслужава! А честно да ти кажа хич не си заспала!  Wink
Всички са много сладки на снимките! А Гого , милия пак е пострадал! Хубаво е че бързо е забравил и дано да му минава по скоро!

Тази сутрин Ивко беше заведен от баща си в яслата. Решихме да пробваме тоя вариант да видим дали ще реве по малко. Определено не му се отразява добре. Миналата седмица си поплакваше малко, но тази се скъсвал от рев. Дори се е стресирал вече. Вчера бяхме на детски РД и Ивко не искаше да отиде при децата в другата стая и стоя при мен. Като го заведа при децата и почваше да плаче , за да не го оставя. А това са деца с които се събираме често и ги познава. Но постепенно , като видя че децата не стоят само в другата стая , а идват и при нас се отпусна и започна да ходи да играе с тях. И вече си беше моя Ивчо. Но в началото беше страшно положението. Вече се замислям дали да не го заведа при хомеопат и да му изпише някаква хомеопатия, за да преодолее по лесно новата ситуация.  newsm78 Люба , ти какъв съвет ще ми дадеш!?

# 262
  • София
Вече наспала се да кажа - Деси не е бременна и Галя не се измъкна с Руми  Heart Eyes /Галче майтап   bouquet/ Снощи пак се прибрах по никое време, но нещата започват да се нормализират - надявам се - че иначе 10на колежки ще хващаме гората.
Деян си е в къщи и надявам се в четвъртък да видя и си взема и Стоянчо и Да си се съберем семейството.
Сега и аз да кажа за статията и оставянето сутрин в яслата. Всичко си е до дете. В началото Стоянчо като плачеше много гледахме да го връчим на лелката и да изчезнем бързо, но сега не е така. Въпреки продължителните не ходения и промънкването като влезнем в сградата, винаги го целуваме с баща му  и му казва ме Довиждане и в повечето случай и той ни маха за Чао, хваща лелката за ръка и се качва нагоре. И си мисля, че така е по спокоен. Но всичко е до дете
И аз съм ЗА среща и дайте настина да се организира ме и да не разсъхнат нещата като със срещата по женски.
Болните бързо да оздравяват.   bouquet А за това какви красиви и чаровни малки дами и господа видях няма да коментирам - Ще взема да изпусна някой и после ще ми се сърдите  Crossing Arms Joy Joy Joy
Лек ден  Hug

# 263
  • Русе
   Здравейте, мамита!
   Аз разгледах последните страници по диагонал, предимно снимките и тук-там четох, после ще се върна да си прочета на спокойствие, но сега да кажа и от мен -
   Честита бременност, Руми! Да е лека и спокойна, а на финала - здраво и кротко бебче!
   Честито и на Фи за новия бизнес! Дано да имате много клиенти и да ви затрупат с работа! Wink

Миналата седмица ми беше много тревожна - мама замина в командировка в Германия и още първия ден се почувствала зле, вкарали са я в болницата... Тя има проблеми със сърцето, пие лекарства и се поддържа, но много се изплашихме! Сега си е вече тук, по-добре е, дори си ходи на работа.
   Дарито няма с какво да я похваля - не иска изобщо да сяда на гърнето, по цял ден реве за биберона си, тръшка се по улиците, не иска да спи на обяд...
   Гледам, обсъждате някаква статия, публикувана от Олчето, непременно ще я прочета.
   Поздрави и много усмивки от нас със Дари Grinning

# 264
Ани,хомеопатията може да помогне,но пак препоръчвам-да е след консултация със сериозен хомеопат/не като мен Grinning/,и по възможност да е класическа,.ако нямате в Шумен,във Варна има/тъкмо като ходите и срещички и клюки ще има-стига да си склонна да ги издадеш Wink/....но за момента мога само да ти кажа,че това е нормална_според мен реакция/...детето е свикнало да е по цял ден с теб/или с друг близък,на познати места/ и в един момент му се налага да се отдели от всичко това,да изпълнява друг режим,да е в коренно различна от досегашната му среда,ситуация и т.н.Затова неведнъж съм казвала,че с тръгването на детско заведение децата боледуват,не толкова заради контакта с други деца,а заради срива в имунитета им/в резултат от стреса/
За статията на Олчето и аз съм съгласна с повечето неща....защото на тази си възраст децата имат все още първични потребности и реакции-имат нужда от храна,от сън,от внимание-и то тутакси и на момента....и когато не стане -го преживяват/което не винаги ние осъзнаваме,защото просто вече мислим по друг начин/...и не случайно казват,че много зависи как е протекло детството ти...
Аз например,не съм лишавана от обич,но по стечение на обстоятелствата съм минала през всички видове детски заведения/ясли,Дг,дори на седмична такава/..и определено имах доста повече здравословни проблеми в сравнение със сестра ми,която ги започна от Предучилищната и ходеше не по необходимост,а с удоволствие.Също така виждам как Сами започна да ми боледува откак тръгна на ДГ/въпреки,че всячески се опитвахме да компенсираме с внимание,с играчки,с разговори/...но за съжеление живота не всеки път ни дава възможност да избираме.........а и понякога изнервената и преуморена мама също може да бъде вредител/визирам себе си в момента-ама комбинацията МЦ,чупен зъб,неспящ две поредни нощи Ивайло,липса на татко и кофти време явно е неподходяща за мен/
Жаси и Маги да оздравяват....  HugГоги да си върне предишния чаровен вид и да не притеснява мама,Ники/Fy/-да има успешен старт и много/и коректни/ клиенти...а на всички вас слагам следобедното кафе,че аз лично едвам си крея клепачите в горна позиция/

# 265
  • София
Здравейте,майчета и от нас с Гоги.
Изкарахме чудесно и не ми се прибираше,а имаше и защо-сега сме болни всички от тоя гаден вирус с висока Т;лекарката ме уплаши,че има 10 деца в болница с гърчове и обезводняване.Доста ми е криво,но не искам да пропусна никой,че пак скоро няма да пиша,а не съм го правила сега от 1 месец и ми липсвате
Руми,ГОЛЯМО ЧЕСТИТО,много се радвам за вас и ти желая лека бременност и прекрасно здраво бебе  bouquet
Честит рожден ден на Жасминка,да оздравява бързо и да расте все така красива и щастлива  bouquet
Гичо,и на вас бързо оздравяване  bouquet
Олче,прекрасно си наредила дечицата  bouquetне се ядосвай и не се хващай за думички,тук не вярвам някой да иска да те обиди Hug
ЛОни,ще му мине на твоя юнак,но доста се разкрасил Rolling Eyes
Ирка,и аз искам да ти изкажа оите най-искрени съболезнования и да ти пожелая да бъдеш здрава и силна да изтърпиш голямата болка
СИске,радвам се,че твоята красавица понася добре яслата
Ани,дано и при вас се оправят нещата.И аз се страхувам много,защото Гоги ще тръгва еснта,а той по принцип не се отделя от мен;на всички РД в клубове е при мен.Дайте съвет-навън играе,даже се отдалечава,но ако е затворено пространство и не ме вижда....край,скъсва се и нищо не помага.А и както при бубката -всички му взимат играчките,нахалстват,а той само гледа тъжно и умислено и се дръпва настрани
Фай,честит собствен бизнес-да ти върви дълги години
И не на последно място-страхотни дечица си имате всички,не мога да изброя,но разгледах всички снимки  bouquet
А с тайните ме убихте,както и аз съм любопитна,а това,Дени,с острова-смях се от сърце  bouquet

Хайде до скоро,извинете,че малко досадих,но исках да поздравя всички и да ви кажа ,че изчетох и двете теми Grinning

# 266
Прочетох в последния пост Дени та се сетих - вчера в кварталната ни градинка видях свекито на Дени с Марто и тя ми докладва, че наша Дени придружава мъжа си в Берлин за да напазарувала - така че, Дени (понеже не съм обещалава на никой че ще пазя тайна), чакаме отчет снимков и там каквото си си накупила тук ценим също и обширния разказ  Laughing  bouquet

# 267
  • Пловдив
Ох, най-после ви изчетох  Embarassed

Първо - на голяма патерица Embarassed - Честито на Жаси! Желая й прекрасно детство  bouquet

Руми, много се зарадвах и на твоята новина - честито и лека бременност! А синьото щъркелче значи ли, че ще е пак момченце  Laughing  bouquet

Тези дни имам ужасно много работа и едва се добирам до компютъра  Embarassed

# 268
Айде и Мимозка да се хфали, че и мен ме хвана любопитството Mr. Green и аз залагм на нова покупка или екзотична екскурзия Peace
 Радвам се, че близнаците се разписаха или майки им де Party И аз смея да кажа, че добре се справям с работа, домакинство и Йанчи, разбира се с голямата помощ на таткото, както и бг-гледачката ни , която по няколко часа гледа детенце сутрин и то 2-3 дни седмично. Йони наистина много ми се лепи, та чак на работа отмарям от нея. Не ме разбирайте погрешно, много си го обичам детето, но имам нужда да остана насеме със себе си или просто да имам други контакти и раговори на друго ниво. За това работата ми се отразява добре.

# 269
Смаили повярвай ми няма кой да те разбере по-добре от хората тук.Всички сме на такова или подобно дередже.Понякога като ми дойде в повече се ядосвам и си викам не може ли поне за малко да изчезне и след малко направи някоя лукава усмивка и всичко ми минава.Смятам че няма майка която да си гледа сама детето и да не изпада в подобни ситуации и да има такива желания.А Любо нещо се сополиви от два дена но само това и се надявам скоро пак да е във върхова форма.

Общи условия

Активация на акаунт