В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 718
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много ви благодаря, момичета  Hug
...
Руми, много се зарадвах и на твоята новина - честито и лека бременност! А синьото щъркелче значи ли, че ще е пак момченце  Laughing  bouquet

...
ами така сме си го поръчали - братче, ама каквото дойде  Wink

# 271
Руми ,а момиченцето  за кога?Или не щеш да ставаш тъща,.....то май да си свеки е по-готино? Wink

Честит рожден ден на Духи Пухи!Да е жива и здрава и по начесто да се разписва/и да показва красавеца Тони/!

# 272
Честит Рожден ден Духи! Жива и здрава бъде, мъжете да те слушат много и да те обсипват с любов! Two Hearts

# 273
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДУХИ-ПУХИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 274
  • София
Честит Рожден Ден Духи Пухи!Бъди здрава и много щастлива newsm59

# 275
  • Пловдив
ЧРД, Ани!
Желая ти много щастие, любов и много да те слушат двамата мъже вкъщи (особено малкия къдрокос ангел  Laughing)

# 276
  • София
За Духи, любимите ми слънчогледи:

ти си моят герой  Hug

пс. надушваме се по кърмата ние, както и с миленка  Heart Eyes Heart Eyes и кой още остана последния мохикан освен мен  Thinking Mr. Green

# 277
  • София
Честит рожден ден Духи! Бъди много здрава и щастлива!

# 278
Духи, честит рожден ден !
Пожелавам ти живот пълен с чудеса, много здраве и щастие.

Люба, благодаря ти за съвета. Тогава още няма да бързам с хомеопатията. Ще изчакам още малко. Дано да свикне!
Днес пробвах варианта да си кажем чао с целувка, както правим когато го оставям на бабите, но пак се разплака като влезе. Направих им и дарение - играчки които купих специално за яслата, но му давах да си играе с тях тази седмица и все повтаряхме че ще ги занесем в яслата да играе с тях. Другите деца така се зарадваха на новите неща, а той не знам дори дали ще им обърне внимание там. Вече не знам какво друго да опитам.

# 279
Честит рожден ден, Духи! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!

Ванилка, и ние сме още в отбора, нищо че се кърмим само по веднъж някъде към 6.30.

Ани, няма ли начин да пооставаш с Ивко за по един час, така няколко дни, после да се опиташ да го оставиш сам? Така детето по-бързо ще се адаптира, от опит знам!

Лек и слънчев ден (тук вали и няма да ходим на разходка  Sad )

# 280
Благодаря виииииии  newsm51
Таз сутрин дребен реши в 5 часа, че се е наспал и рано-рано ме сюрпризира  Crazy Та вече ми е малко  smile3507, че снощи до среднощите торта правих   chef .. Дано успея да го приспя, че да дремна и аз малко..
Ванилка, като го гледам туй мойто в каква истерия изпада като каже "цока няни" и не му се даде веднага  ooooh! Пощурява ме понякога по 30 пъти на денонощие ма кво да го правя  Twisted Evil

# 281
Честит рожден ден Духи!Желая ти огромно здраве и търпение за милото ти диво сладурче!  bouquet
Аз да ви се оплача сега Алекс каква истерия ми направи,че иска да ходи в детската градина...... SadИ накрая се предадох и го заведох.Едва ли има друга майка с моя проблем Simple SmileТъй като сме с връзки ми обещаха ,да си оправя документите и да го приемат направо в първа група.Но на мен ми стана жал да го давам Mr. GreenСлед това изпълнение се чудя дали да му угодя и да го пускам Thinking
Весел и слънчев ден!

# 282
  • Велико Търново
Вели,няма ли да е много малък за градина?Смисъл,че там децата нали са по самостоятелни и имат разни занимания подходящи за възрастта,ама вие си знаете де Peace

Ани,днес Георги заведе Божидара на ясла и той какъвто е отнесен не ме е разбрал къде е гардероба и тя му го е показала и е влязла сама в групата дори е паднала от бързане пред вратата Mr. GreenИзобщо не е "цвъркала" както е когато аз я водя.Затова от днес това удоволствие става негово Mr. Green
 Предложението на Катя да оставаш с него на ялата няма да го коментирам само ще ти разкажа за една съседка,която така оставаше с дъщеря си накрая на сестрите им писна да и търпят "капризите",защото това в правилата на яслата го няма и така или инъче детето свикна.

А пък за това кой е ходил на ясла,на градина и колко е боледувал според мен няма никакво значение.Аз,ходех на градина,а пък Георги е имал бавачка и направо на училище е тръгнал,ама и двамата сме астматици-няма какво да пиша по вече.
Ще ми е интересно да се включи Пепсън и тя да се изкаже по статията.

Хубав ден!

# 283
  • Пловдив
Гледам спорите за яслите - нашата мома е вече супер.
Изобщо не плаче, вечер не можем да й затворим устата, само дърдори и пее някакви неразбираеми песни  Mr. Green
Речникът се е обогатил малко, лелките казаха, че там си върши работата в гърнето.
Попитах днес специално за гърнето, защото вкъщи ми казва след като е свършила работата - лелката каза, че им било много интересно да седят на гърнетата, защото там си говорели  Joy
Яде си всичко, после като се върне от ясла цяла вечер пак намила манджи - пу-пу. То затова вече сме 12 кила де  Blush Heart Eyes
Вчера даже бяха рисували картини  hahaha един прекопиран заек с яйце и в яйцето рисували  Heart Eyes

Сиска, и Калина вчера от бързане да влезе в яслата падна  hahaha

# 284
  • Велико Търново
Миленка,оня ден взех първата рисунка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт