Януарчета ни гукат от сега, щастливо поздравяват те света!

• 17 111
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Привет,ние сега се завърнахме от разходка с колата  Laughing
Ханна,много ми хареса и на мен,ако искаш наистина ще ги намаляваме и да ги слагаме в отделен албум,да не се смесват с другите.
Сега ще направя албумче в снимкатаПампи,честит рожден ден миличка,много здраве и семейно щастие.За стриите и аз ползвах и ползвам Перкуталфа-доволна съм засега Simple Smile
А нашият репертоар за деня е малко в шезлонга,малко в количката,после в кошарката с играчките и малко игра с тате и мама  Mr. GreenНе можем още да хващаме играчки,но ръчичките ни са разперени,така че очаквам включване.Вчера и взех едни малки мини обувчици и съм много щастлива Mr. Green

# 16
Пампита- Честит Рожден Ден! Здраве и любов! Весел празник  Grinning    Grinning

# 17
Направих албумчето,може да качваме снимки-снимки за колажа м.април Peace

# 18
  • Пловдив
Направих албумчето,може да качваме снимки-снимки за колажа м.април Peace
ОК  Peace
До края на месеца ги качвайте за да знам колко броя рамки трябва да сложа Simple Smile

# 19
Патенцето - ами я и нас ни вземи на екскурзия, щом приемаш гости  Wink Хич и не се ядосвай  Hug

Ханна - много симпатично изглежда  Hug

Алекс   bouquet

Аз от сутринта гледам булчински рокли  Crazy - една приятелка ще се жени. Леле, какви красоти има само, жалко, че няма да се женя и аз  hahaha

Пампита - Честит рожден ден!!! Hug

# 20
  • Варна
Сега се сещам нещо, като четох Филипа в предната тема че лягат да спят на обяд и двамата. Как съчетавате дневния сън на големите с бебетата? При нас това е в събота и неделя, но все треперя Мони да не се събуди, понеже тя има нужда от два часа сън, докато по това време Маги будува, яде, реве и спи. Та все гледаме да залъгваме бебето да не вдига много шум. Пък ме мързи да излизам втори път на разходка само с нея, като се има предвид че сутринта сме излизали, и следобед пак излизаме.

# 21
ето и от мене разписка Hug

а кой беше дал телефон от НОИ да им звънна и аз на тез момчета newsm78 от трите болнични само първият е изплатен  #Cussing out

Ханна, супер идея е. Така се различават бебчовците, че иначе открих само моето и няколко други... Ххахаха, ама каквото сме нахални после ще поискаме и имената на мамите да се пишат  Joy

# 22
Ох, така ме болят краката, такава голямата разходка си спретнах. Ама и ние с тея байри княжевски  ooooh!

Ханна - супер е колажчето  Hug
Пампита - честит рожден ден   bouquet Много здраве и любов  Hug

# 23
Тедсан тук на контакти го има Peace
http://www.noi.bg

# 24
Ханна, идеята ти за колажа е супер! Много ми харесва, затова пращам снимка. Благодаря!

# 25
  • София, Дървеница
а кой беше дал телефон от НОИ да им звънна и аз на тез момчета newsm78 от трите болнични само първият е изплатен  #Cussing out

Днес са ми превели парите от втория болничен (до 18.02), най-сетне  Close

# 26
  • София
Ханна и на мен ми харесва - изчистено, ясно, стилно - супер е! Сега и аз ще сложа снимка.

Нашата кака не спи през деня  Cry ако случайно заспи трудно може нещо да я събуди.

Момичета мислите ли за почивка лятото. Ние миналата година не отидохме, заради ремонта, а и за да си пазя аз отпуската за финала на бременността. Но сега мечтата за моренце ме крепи. Но сме се зачудили къде да отидем. Когато Ева беше бебе на 7 месеца я водихме на Синеморец и беше много хубаво. После 2-3 години ходихме все там, но вече почва да ми омръзва. Пък и преди живеехме в София и исках да си почина далеч от хора сред дивотия. А сега живеем сред дивотия и ми се ходи някъде където да срещам хора  Mr. Green
Гледам, гледам разни оферти за ол инклузив, но нормалните цени са за двойна стая. А с допълнително легло за малката и кошарата на бебо ще се натъпчем като сардели. Офертите за апартамент ни идват в повечко на бюджета  newsm78

# 27
  • София
Здравейте и от нас  Hug!

Pampita, Честит рожден ден! Желаем ти (с Васко), да си много здрава, винаги усмихната и обградена с много любов.
А между другото, каня се от едно известно време да те питам - в УНСС си учила нали? Ако не се лъжа май сме били заедно на спорт... на фитнес.

Аз, аз ...  Embarassed. Бързам да кажа - номера за болничните в НОИ е 02/ 926 12 55 (за София град). Да знаеш обаче вдигат телефона следобед - след 2 часа, аз лично се свързах с тях към 4 часа.

Да се отчетем и ние - днес бяхме на консултация - малчо вече е 5,250 кг. и 62 сантиметра. Сложиха му втория Пентаксим, обаче този път много плака (май май ревливо ни е момчето  Heart Eyes). Дано само не вдигне температура.
Освен това, понеже се роди с хидроцеле на единия тестис (събира се течност), другата седмица ще ни пращат на консултация с детски хирург или уролог. По принцип хидроцелето се израствало, рядко се налага оперативна намеса, ама  ... трябва да се види и проследи от специалист.
Та в тази връзка ... голяма работа е Доктор Оги, който отговаря в Здравния форум - помолих за насока към специалист и веднага ми отговори, че може да ни приеме   bouquet. Дано има повече лекари като него.
Иначе днес пропуснахме разходката - мама и Васко я проспаха  Embarassed.

Ами за сега това е май. До после!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 17:08 от Impatient

# 28
Миа - аз даже вече я измислих лятната почивка. И аз имах идея за нещо all inclusive, ама определено трябва студио или апартамент, а цените им наистина са  Shocked - харесах си едно за 368 лв на вечер. Та минахме на вариант - ще ходим на семеен хотел на морето, на самия бряг в апартамент. Живот и здраве на 29 юни трябва да пътуваме.

# 29
Papmita, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила!  bouquet  bouquet  bouquet Да си много здрава и щастлива! Много ти благодаря за снимката Hug А как става номера?
Ханна, страхотна идея за колаж, браво Hug

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 16:55 от matza83

Общи условия

Активация на акаунт