Януарчета ни гукат от сега, щастливо поздравяват те света!

• 17 114
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Pampita, благодаря ти много мила Hug браво!  smile3501 Получи се  newsm44
Грешката ми е била в това, че съм маркирала Resize (faster).
Весел празник Hug

# 46
Момичета,бебчетата ни са страхотни,направо картинки са всички.Да им нацелувате бузанките Heart Eyes
Миа,малкия Жоро е голям сладур,с тези хубави очички и готина прическа  Crazy

# 47
Искам да ви питам.... има ли някоя мама от вас (или позната на някоя от вас), която да НЕ си е ваксинирала детето със задължителните ваксини или поне с част от тях??? Днес взех решение да не слагам всичките ваксини, но нямам много информация и все пак сложихме ДТК.... И искам да знам, ако реша да не слагам повече ваксини има ли някакво значение, че от някои от тях вече имаме по един или два приема???
Едва днес намерих време да изгледам филмчето, което някоя от вас беше пуснала (извинявам се, че не помня коя) и мисля, че си отговорих на въпроса защо бабите ни и циганчетата не боледуват, а нашите дечица ги блъскаме с антибиотици. Мисля да започна да се интересувам и от хомеопатия, за да имам избор, когато бебчо се разболее, а доки ни изпише антибиотици... Има ли някоя мама, която използва основно този вид лечение и доволна ли е от него??? Извинявам се, че пак ви връщам на тема ваксини, но нямах много време последните дни и не съм чела какво сте обсъждали в предишната тема... Мерси, че ме изчетохте  Hug

# 48
здравейте
Морето - аз съм от 21 юни на Арапя - изрично помолих сестра ми да отидем на възможно най-голямата дивотия.
Пампита, ЧРД много здраве на теб и на семейството ти.
MELISA_bs, аз кърмя пък и май няма да мога да мина на нея, поне на този етап. Пък и да не си гърмя патроните, знам, че диетата има ефект, затова ще я почвам отначалото като се откърмим. Мерси все пак, на тез успешно, и най-вече трайно слабеене.
Ханна, благодаря за колажа, мисля, че ще стане страхотен, то няма как - с тея прекрасни бебета ....

# 49
  • Пловдив
Добро утро   bouquet

Михаела няма проблем със слъзния канал, но откакто започна за плаче със сълзи направооо...  Rolling Eyes За секунда и се пълнят очите .. взимам я да я кърмя и гледам как се стичат отстрани на очето   Crazy
New Valia, супер сте го решили за Арапя  Peace Много е готино и далеч от нещата, които могат да те изнервят по другите курорти.

Уж казват горе-долу приятно време, но ми се струва студено  Crossing Arms

# 50
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile

Валя сънувах те тази нощ-бременна и се качваш в една кола Simple Smile много странно

# 51
Добро утро! Grinning

Честит имен ден на Боян на мама Sylviaa! Hug

Чета, че и Албена има имен ден, да се чувства поздравена!  bouquet

stelt77, ИраМира каза че няма да слага ваксини, тя може според мен да ти помогне с инфо Hug

ханна, наистина много сладурски колаж Heart EyesБраво!

слънчоглед, на Дарена й е запушен единият слъзен канал, сега започнах по-упорито да правя масажи и да капя капки и има ефект, но не знам като спра какво ще стане Confused

Днес май няма да става за разходки Rolling Eyes

# 52
  • Варна
Добро утро и от нас,

по въпроса на Алекс, понеже ние основно се гледаме вкъщи, на обяд така глася графика, че да легнем и тримата, аз кърмя Сашко в леглото докато каката заспи, щото тя много буйна и и трябват поне 30 мин. да се укроти, и след това и аз поспивам с тях поне час. Иначе немога да издържа, защото нощем много ставам ту за малкия да го кърмя, ту за Велизара че се е събудила, голям купон.

За почивка, ние сега ще ходим по Великден за 4 дни до Троян с една тайфа, и с децата разбира се:) дано да се получи. Макар че всички ще са с деца, но ние ще сме и с бебе. А за лятото още не мисля, далеч ми е. Пък и ние обикновено ходим края на Август, или началото на Септември когато е по-спокойно.

Хайде приятен ден, тук е облачно и май студено...незнам дали ще излизаме днес. Sad

# 53
Здравейте!

Алекс - вчера забравих да пиша за разходките - Ивана излиза между 11 и 13 часа, после към 14-15 заспива, а пък Марти обикновено след 13 часа го извеждам, че е по-топличко. Надявам се от другия месец да ги синхронизирам малко, пък като стане по-топличко и след 17 часа пак ще излизаме.

Стелт - за хомеопатията - има подфорум в Здравословни проблеми и т.н. - предполагам, че там можеш да се ориентираш. По принцип има лекари хомеопати, т.е. можеш да водиш детето на такъв, ако прецениш. За циганчетата, че не боледуват - не съм съгласна с теб - боледуват доста повече от другите дечица. Какъв е ефектът, в случай че сложиш една ваксина, а втората не - предполагам, че няма да има ефект ваксината, но това си е мое предположение - питай пак в Здравословни, ако решиш.

# 54
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Днес моята малка Андреа става на 3 месеца (колко бързо си лети времетооо)

Във вторник бяхме на консултация. Въпреки страховете си й сложих ваксината (пентаксим) Андреа я понесе добре и слава богу, беше малко кисела и доста посполива. Вече тежи 6,730 кг и е дълга 60,5 см
Хана много ми харесва идеята ти за колажа   bouquet

# 55
Здравейте,

това за ваксините е май нож с две остриета...и аз съм се замислила за тях..
Знаете ли колко трябва да растата на ръст бебетата на нашата възраст?

# 56
  • Пловдив
Ха, вижте колко добре са показани позите при кърмене тук.
Дванадесет пози за кърмене
Дори и моята вълча-поза видях  Laughing
Щеше да ми е от полза, ако не бях я уцелила след многократни опити, когато ми беше нужна.
Алекс, сложи го моля те в първа страничка  Praynig
Много нагледно е наистина!  Peace

Честита трета месечинка на Андреа   bouquet

# 57
Честито, Лалка! Скоро всички ще почнат да стават на 3 месеца, дано това е краят на коликите за всички, за които това беше кошмар. Hug
Тъкмо една приятелка си дойде с бебо и днес духа страшно и няма да се излиза, нейното бебче е половин негърче и явно е доста здраво, защото на нея няма кой да й помага, че живееше в Македония и казва, че цяла зима всеки ден е бил навън, защото постоянно е имала работа и все го е мъкнала с нея, а моят пак е с цифки и не смея да го изкарам, уж му бяха минали, ваште бебчета имат ли още сополки? Не е болен, ама защо все сме ткак не знам...
Дали има значение гена или аз моя много съм го изнежила, много се потиснах сега като говорих с нея, исках и моят да е такъв, ама той явно много чувствителен ще дойде. Embarassed
Ханна Hugчудесно е това с позите, ще пробвамтази с бебето отгоре, много добре изглежда, благодаря ти за полезната информация, аз основно го храня на люлка или тази в ръката на мама, само че не винаги му подлагам ръка, защото ми се струва, че вратлето му се изчеква, просто го слагам легнал към мен,предимно нощем, така като се наусче заспиваме и двамата спокойно, аз още преди да е свършил с храненето Embarassed
Да не забравя, колажът също много ми харесва, абе ти си супер, нали си знаеш!
Само да ми припомните каде да пращам снимката за новия колаж? Embarassed

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 11:08 от Ewito

# 58
Привет!

Лалка, честито 3-месечие на малката Андреа. Браво, добре сте пораснали. Hug

Гледам, че за моренце си говорите. Все още не съм го измислила. Някак си ми е притеснено с толкова малко бебе да ходя по плажовете. Не знам, обмислям го още, има време. Пък и да реша, сигурно ще е края на август, септември, когато е по-спокойно.

Тука и днес духа ужасно. Пак няма разходка. Sad

# 59
                                                         Честита трета месечинка на Андреа на Лалка !!!

newsm51 newsm51Да ви е жива и здрава малката госпожица и много щастие да ви носи !!! newsm51 newsm51

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 11:13 от Djulichka

Общи условия

Активация на акаунт