Януарчета ни гукат от сега, щастливо поздравяват те света!

• 17 341
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Ето ме и мен, отдавна не съм писала, че имам дертове, за съжаление.
Много ми хареса идеята с колажчето и пратих снимка.
Искам да ви питам нормално ли е още да се кривят очичките на тази възраст (почти 3 месеца)? Много се притеснявам. Сложила съм му въртележка над леглото на голямо разстояние, както ни посъветва джипката, ама...Като го държа и му говоря съм по-близо и той си ги събира милият. А и постоянно виждам, че не са му успоредни.  Cry Иначе коликите отшумяха, слава богу. На последната консултация на 7ми март беше 5600 и 58 см. Ходим на дълги разходки и спи като къпан, само че като спрем на 1 място и след 2 мин. се е разпискал. Тарикатунгел малък Simple Smile А дали има някоя мама от Плд около Военна болница да си ги разхождаме заедно бебоците, че умирам от скука.Sad

# 61
  • Пловдив
Ewito, наистина е добре обяснено и от снимките всичко се разбира. Аз съм ги опитала почти всички пози (с изключение на тези за по-големи деца) обаче голям зор видях докато се нагласям, то нали и тече .. онова ти ми дете пък върти глава и нервничи .. (да не говорим за болката в зърното  ooooh! )
Микки май тук е най-опитната кърмачка - в смисъл, че е кърмила Мартина най-много. Сигурно има какво да разкаже  Grinning

А за колажа - момичетата направиха албумче в снимка.бг  Peace

lullaby, нормално е това с очичките. Не се притеснявай  Hug
След някой друг месец всичко ще е наред  Hug
Ти къде се разходжаш до Военна болница? Не ходиш ли в градската?
Аз кръстосвам надалеч с количката, че парка ми е много близо, пък искам да се раздвижвам. Все се чудя накъде да отпраша  Laughing Като се пооправи времето може да се уговорим  Hug

# 62
  • София
Добро утро! Само се записвам Embarassed

# 63
  • Пловдив
Лелее lullaby  Grinning
Сега видях снимката на бебчето ти и ако не се лъжа сме се виждали с теб, говорихме дори .. разхождахме се с Рая на Бени  Grinning
Ти ли беше?  Crazy

# 64
  Десит .ваксините имат странични реакции, но повече можеш да прочетеш тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278560.0;topicseen

stelt77 - ние няма да слагаме ваксини. Единствено се огънах за двете след раждането. Въпреки, че бяхме решили предварително да не слагаме, но така или иначе се оказа, че без мое съгласие са й ги били(бяхме ги предупредили в Токуда).
  Ние лекуваме и ще лекуваме Любов с хомеопатия. Бяха й се появили големи и дебели кори, които миришат на главата. Отидохме при хомеопатичен дерматолог, който ни изписа хомеопатични гранули и мазила. Сега почти са й минали.
   Виж тази тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278560.0;topicseen

# 65
  Радвам се, че си гледала филма, който ви препоръчах Hug

# 66
@Ханна, да аз бях Simple Smile) Ти си с по-малкото момиченце, нали? Дето се оплакваше, че градската ти е близо. Извинявай, че не ти помня името. Ами може да се разберем, ама на мен ми трябва дружка и докат се завлека до градската и обратно Simple SmileЧе с МП3 плейъра не го чувам, ако мрънка. Wink

# 67
Нещо става и откачам .  #Cussing out
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278560.0
Браво на мен ! Най - на края !  Peace
Ето го пустият му линк .

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 12:47 от Djulichka

# 68
Нещо става и откачам .  #Cussing out
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278560.0
Браво на мен ! Най - на края !  Peace
Ето го пустият му линк .

Мерси много  Hug Сега остава само да чета.... Аз лично смятам, че майките рядко имат достатъчно време да четат и да се информират сами за различните болести, срещу които се слагат задължителните ваксини. Точно това е причината все още да се слагат масово тези ваксини. Най-лесно е така, лекарката каза, че е безопасно. Е, аз пък смятам, че не е. Казват, че няма проблем, ако детето ти е здраво, няма да му навреди ваксината. А как разбират със сигурност, че детето ти е здраво още на първия месец та го блъскат с толкова ваксини.
От начало мислех да слагам Пентаксим, после една педиатърка ми каза, че ваксината против Хемофилус инфлуенце тип Б/това е инфекция водеща до менингит и пневмонии особено при малките деца/ не е задължителна за нашите географски ширини и случаите на това заболяване се броят на пръсти. Тогава защо да затормозявам организма на туй малко бебче с нещо подобно??? Мога да изброя над 40 смъртоносни болести, но няма човек, който да се е разболявал поне от 5 от тях. За всичките ли трябва да се наблъскаме с ваксини???

# 69
И аз се зарових в тая тема...Стана ми жал какво съм причинила на сина си и как продължавам да го правя с Дарена Confused

# 70
Здравейте!Днес Миши е нервен-обикновено предиобед не е така,но...Има такива дни.Мисля,че още го мъчи коремчето,уж скоро ставаме на 3 месеца,пак не спира.А и повръща милия след всяко хранене,даже 1-2 часа ако са минали -пак.Надявам се и този рефлукс скоро да отшуми,засега наддава добре и дано не е нещо сериозно.Приятен следобед!

# 71
  • Пловдив
mama tan4e, моето пък Миши  Grinning повръща и непосредствено преди кърмене  Crazy
Вече започнах да не му обръщам толкова внимание на това връщане. Ще отмине .. ама много кофти така като и се мокрят дрехите  ooooh! Пък ако тръгна да я преобличам след хранене още повече връща .. така че я оставям така  Rolling Eyes И аз казвам ДАНО! скоро да отшуми този рефлукс, че е много мъчително ми изглежда за бебетата  Sad
 Иначе голяма въртележка се получава - яде, повръща, яде, тече по бузите и вратлето  .. какво и остава в коремчето  newsm78  Thinking
Другата седмица сме на консултация и ваксина. Да видим как сме се справили този месец  Simple Smile

lullaby, Пловдив не е голям град  Hug

Ох, моля ви, нека да не се обсъждат ваксините в тази тема. ..  Tired

# 72
  • Пловдив
Здравейте и от нас ! И ние още имаме колики . Уж са по-слаби , уж отшумяват , има дни , в които почти не се усещат, но после пак се завръщат . И аз чакам 3-те месеца , но май при нас ще са по-дълги . Може да се слеят директно с болките от зъбите и токава ще се  #2gunfire А и времето тук е ужасно , та и на разходка не можем да излезем , че поне навън има малко спокойствие .
Говорите за активни гимнастики . Нашите деца посягат ли вече ? Ивето само гледа играчките .Понякога си мисля , че й е много скучно , ама вече в чудо съм се видяла с какво да я забавлявам . Изчерпвам целия арсенал от дрънкалки и музикални играчки , пея й , но май най-обича да гледа телевизора . Аз не й давам , но тя все го намира и си обръща главата . Май вече трябва да го спирам в нейно присъствие  Simple Smile

# 73
  • Пловдив
Абе, много леко започна да спи това дете  Rolling Eyes Преди влизах, излизах със замах в спалнята  Laughing сега като отивам да я поглеждам дали не се е събудила стъпвам на пръсти  Crazy
Вече знам и на кои места паркета скърца  Joy та да избягвам да стъпвам там, че се стряска и размърдва, понякога се и събужда.
Явно през деня наистина си дреме, а не спи.
mond78, по отношение на играчките - Тази сутрин намерих мъжа ми да и показва гейм-боя  hahaha и да и пуска игрички на него  Crazy Нали знаете какво е геймбой? Малко такова джобно, за игрички. И то някакви дето се бият и се чуват разни звуци Crazy
Викам му - Абе махай ги тия игри с насилие  hahaha , пък детето голяма радост им се радва  Laughing

П.С. Казах ли ви, че си имам две деца вкъщи Simple Smile Едното ще стане скоро на 2 месеца, пък другото е почти 2 метра  Joy Joy  Heart Eyes

# 74
Момичета, да ви питам за вашето мнение, че днес бяхме на лекар и малко се притесних. Малката е на 2 месеца и вчера забелязах, че цялата се е опъпчила. Заведох я аз и доки каза, че пъпките приличат на рубеола  #Crazy, но можело и да е някаква алергия, понеже не напипа уголемени лимфни възли. И аз сега седя и се чудя толкова малка може ли да кара шарка или е рано?
А, и каза, че за бургас поне, имало бум на рубеола - това за мамите от бс.

Общи условия

Активация на акаунт