Януарчета ни гукат от сега, щастливо поздравяват те света!

• 17 341
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, много ви благодаря  Hug Hug Hug Много топло ми стана от вашите поздрави!

За паролата за албумчето, ако някой знае как нека да го направи.

# 91
  • Троян
И аз да се запиша в новата темичка.

# 92
Слънчоглед, много смешно ми стана, че си ме сънувала  Laughing Laughing Laughing

Имам въпрос към майките с второ и трето дете, да не се чувстват дискиминирани тези с първо детенци, но ще обясня после - случва ли ви се инцидентно да перете дрехи на бебето заедно с ваши дрехи? На мен ми се случи вече, още повече, че не ползвам специален прах за бебета, пера с Тайд, бебо се въргаля в нашите чершафи, понякога в леглото на кака си, не виждам къде е логиката да се перем отделно Не питах мамите с първо бебче, защото знам, че когато аз имах само Васи бях маниачка и до годинска съм и прала отделно, със специални прахове и т-н-
Мерси предварително за отговорите  bowuu

# 93
Съвсем набързо
за снимките- 1-во отказват ми ги от списание защото вече някой друг бил кандидатствал за конкурс с тях. Установявам, че са свалени от познати на свекървището и са изпратени от дъщеря и, на която неискам да пращам снимки ВЕЧЕ защото си е позволило да идва вкъщи когато ме е нямало и да ми прави детенцето модел, с тези дрешки, с онези дрешки.
2-ро Намирам ги в колаж, в сайта на фотошоп.бг /фотошоп урок!/
Ваксината в гръбчето я сложиха. полиомелит ако не се лъжа. Не ми се говори, думи нямам!
Аз съм ЗА парола на албума, ако ли не, не бих качила вече снимки. Всеки сам решава

# 94
  • София
Zimna prikazka Честит Рожден Ден!   bouquet Много радост и положителни емоции да те заобикалят!

За снимките -наистина можем да направим това с паролата - най лесно е.
Аз лично имам и публични албуми в подписа си - така, че ми е все едно май  newsm78

New Valia още не съм ги пускала заедно, макар че силно се изкушавам. Понякога се чудя дали да не ги пускам с дрехите на каката, но то нейните са по-мръсни от нашите - тя се таркаля като прасе в калта. Ама аз пера и със специален прах за пране заради пъпките. Между другото на Ева започнах да ги пера с нашите доста рано - може би към 6-7-8 месеца (В момента в който взе да пълзи и да се въргаля къде ли не).

# 95
Здравейте, минавам да ви се обадя и да се разпиша

# 96
  • София
Да кажа още нещо за снимките.
Според мен, всеки трябва да си дава сметка, че съществуват рискуве, когато си публикуваш снимките в публичното пространство. Не само в интернет, а и в списания и или конкурси. Не само на деца, а и собствените. Същото важи и за лична информация, особено когато във форумите се задават въпроси тип анкета: "Какво работи мъжът ви?", "Покажете си спалнята", "Кое училище сте завършили?" и още 1000 от този тип. Ясно е, че с лекота може да се състави пълно досие на някого + снимков материал.
Всеки трябва да си преценява сам какво иска да се знае за него. Както и тези, които се интересуват пък да преценяват дали информацията, която се дава е достоверна  Wink

# 97
Вал, смесвам ами, не се вманиачавам.Даже и Пресил бях така.
Но наистина избягвам да пера с негови дънки, якета и други дрехи, с които ходи навън, защото са в пъти по-мръсни от нашите.Още не съм свикнала с мръсотията, която полепва по него едва стъпили на улицата Confused

# 98
Имам и един въпрос на 3 и 4 месеца пак ли ще се поставят полиомелит и ДТК???
Ако е така ще полудея. Съжалявам, че не се поинтересувах от пентаксим-а  Sad
Мога ли за следваща имунизация да го купя или вече неможе? Обърках се малко ама дано сте ме разбрали..

# 99
  • Пловдив
Зимна Приказка, Честит Рожден Ден   bouquet

Аз смених паролата. Направих и албумите с бебетата лични.
Сега дайте идея как едновременно на всички да пратя паролата  Crazy

Бико, ОК, обсъждайте ваксините. Но при положение, че тук всички (с изключение на теб, Ирамира и Стелт няма да слагате), а другите дори са ги сложили, невиждам много смисъл да се шашкаме.

# 100
ani4kata86, да, и на 3 и 4 месеца ще слагат същите ваксини, като 2-я.
Мисля, че можеш да продължиш с Пентаксим, но се поинтересувай все пак.

Приказчице, сега можеш да сложиш общата ви снимка с Беа, след като ханна се е потрудила с паролите Hug

# 101
Ей сега ще я сложа, само че Ханна дай паролата на лични  Praynig

# 102
Бико, ОК, обсъждайте ваксините. Но при положение, че тук всички (с изключение на теб, Ирамира и Стелт няма да слагате), а другите дори са ги сложили, невиждам много смисъл да се шашкаме.

За съжаление до сега и аз ги слагах.... Едва от вчера започнах да се интересувам и реших повече да не слагам.... Може би ще завърша само курса с хепатит Б.... но нищо повече. И мисля, че ако някоя мама, дето вече е сложила ваксина реши, може да се откаже от следващата доза...

# 103
  • Варна
Ханна, трудничко ще е разпращането. Освен ако искаш разпредели датите на раждане на бебетата на няколко мами - примерно аз ще разпратя на всички от 01-10 януари, някой да прати на всички от 2007, и някой за другите дни. Дано ме разбра  Rolling Eyes
За смесването на дрехите - аз пера на двете деца заедно, но отделно от нашите. Симона не се цапа чак толкова много.

# 104
Алекс, все да ти казвам, не съжалявай толкова много, че нямаш момче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт