Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 299
  • 470
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сега гледам 5 сезон, снощи Джои търсеше 'hot girl' в блока на Рос и израза ...'hot girl parallel universe'  Laughing

# 226
А аз отново съм на първи сезон!
Вчера гледах серията със спирането
на тока! Пак се ядосвах на Чандлър,
че е толкова смотан в общуването си
с жени  ooooh!  Mr. Green

# 227
  • София
Аз пък вчера гледах от 10 сезон Рейчъл и Рос как спореха за люлките и как Рейчъл разправяше за инцидента с косата й от детството Joy Joy Joy Joy Joy

# 228
И аз се сетих за една любима серия-с любимото кресло на Чандлър,което счупи и после незнайно как се оправи(Рейчъл и Джоуи му помогнаха  hahaha ).Ангелите го били оправили  hahaha Също и когато Рейчъл и сестра и се биха  Joy Е,няма такъв смях,просто!А,да и когато пак сестра й,проби ушите на Ема...  hahaha Също и когато Джоуи не даваше л=бомото пингвинче на Ема..  Mr. Green

Да питам някой има ли записано серийките на ДВД?

# 229
  • София
Да питам някой има ли записано серийките на ДВД?[/b]

Аз ги имам, всички сезони, без превод, UNCUT  версии Flutter

# 230
Пети ,искаааааам ги!!!! Кажи колко искаш,моля теее!  Praynig

# 231
  • София
Пети ,искаааааам ги!!!! Кажи колко искаш,моля теее!  Praynig

Мацко, що не си ги дръпнеш от Замундата, има ги там всички, после записваш и си зяпаш когато ти е кеф newsm78 Не мога да ти ги дам, ще има брутално ритуално публично линчуване дома ooooh!

# 232
Защото не мога да тегля от Замундата  Tired,нямам звукова карта,записвачка и куп други проблеми  Tired
Аз имах предвид да ми ги презапишеш,а аз да си платя.
Ок,здраве да е!  Hug

Голяма мания  hahaha Добре,че сте вие да си припомням някой неща.Сега се сетих и за килера на Моника и как Чандлър се опитваше да го отвори с една кредитна карта
 hahaha А вътре беше  ooooh! Mr. Green
И за ризата цвят сьомга(розовата  Laughing) на Рос Laughing

# 233
  • София
Защото не мога да тегля от Замундата  Tired,нямам звукова карта,записвачка и куп други проблеми  Tired
Аз имах предвид да ми ги презапишеш,а аз да си платя.
Ок,здраве да е!  Hug

Голяма мания  hahaha Добре,че сте вие да си припомням някой неща.Сега се сетих и за килера на Моника и как Чандлър се опитваше да го отвори с една кредитна карта
 hahaha А вътре беше  ooooh! Mr. Green
И за ризата цвят сьомга(розовата  Laughing) на Рос Laughing

Ааааааааа, ми аз не разбрах, мислех, че ги искаш да ти пратя моите Embarassed Ще пробвам, като си дойде мъжа ми и ще държим връзка, ако нещо не излезе междувременно Hug

# 234

и понеже джоу му пусна мухата, че моника може би вътре държи бившото си гадже ричард, чандлър: ричард, ако си вътре би ли ми върнал кредитната карта? hahaha hahaha

# 235
Алегра,бях забравила това  Laughing Joy

# 236
А аз много се изкефих и съм се смяла, когато Моника все още
ходеше с Ричард и двамцата - Джоуи и Чандлър се правеха
на него. Умирах да се смея...  Joy

# 237
  • София
А серията, в която Рос се появи с розов пуловер на среща и дамата му носеше същия  Joy Joy Joy беше объркал чантите и беше взел тази на Рейчъл.

А и "Джоуи не дели храна" ...сцената с пържените картофки и шоколадовата торта е страхотна.

Кожените панталони на Рос са ме карали да полудея от смях  Joy Joy

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 23:04 от Galya S

# 238
А точно в тази серия, ми беше мнооого интересно как блузата на Рейчъл
му беше станала удеално - по мярка!  ooooh! Mr. Green

# 239
........
От къде да си дръпна шоуто на Джей Лено?

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=45557

Hug

ПП Има превод само на  тяхното интервю,то не почва съвсем отначало.

Общи условия

Активация на акаунт