Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 342
  • 470
  •   1
Отговори
# 195
  Ходих на концерт на Лорд ъф дъ денс.Познайте как ме напушваше смях през цялото време, представяйки си Чандлър с фобията му  Laughing

Тъкмо вчера гледах тази серия, където си сменят апартаментите.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Бях забравила нещо много смешно от там - как Джои прави палачинки  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 196
  Ходих на концерт на Лорд ъф дъ денс.Познайте как ме напушваше смях през цялото време, представяйки си Чандлър с фобията му  Laughing

Тъкмо вчера гледах тази серия, където си сменят апартаментите.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Бях забравила нещо много смешно от там - как Джои прави палачинки  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

това е единствената серия, който мразя. много ме е яд за момичетата Crossing Arms

а имате ли момент от всички серии, който ви е най най любим?  Grinning

моят е момента, в който в хотела в лондон рос влиза в стаята на чандлър и вика: днес се женя и като излиза от стаята, моника изскача изпод юргана и пита: дали разбра, че съм тук ???

# 197
Гледам 4ти сезон. Вчера много смях на серията, в която Моника се чудеше за какво е ключът, който "не прави нищо". Особено накрая, когато Фиби реши, че включва и изключва телевизора примигвайки.

От къде да си дръпна шоуто на Джей Лено?

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 10:23 от криста

# 198

а имате ли момент от всички серии, който ви е най най любим?  Grinning

Едни от най-любимите : Джоуи търси страхотното маце и все попада на Рос Joy
Рейчъл и Рос на първия видеозон на Ема Heart Eyes

Ще допълвам

# 199
Ето и моите фаворити:

ДжоУи се учи на френски
Играта за апартамента
Рос и Рейчъл ще перат
Джоуи търси с бухалката любовника на Моника
Всички закъсняват за Денят на Благодарността
Касетата от бала на Моника и Рейчъл
Рейчъл гледа Марсел
Моника удря главата на Бен и лъжата на Рос
Джоуи прави нов шкаф за ТВ
Когато петела кукурига в 5 сутринта и Рейчъл издивява
Рос танцува с всички деца на сватбата на Моника

Ще допълвам  Grinning

# 200
Ето още един : всички се бавят за ''голямата вечер'' на Рос (Джоуи си облече всички дрехи на Чандлър) Joy

# 201
  • София
Един от любимите моменти е, когато Рос се гаджоса с Чарли, а Рейчъл и Джоу се опитваха и те да са двойка, и бяха на гости у Рос, той се напи и хващаше с голи ръце тавите от фурната. I'm fine!!! Joy Joy Joy Joy

# 202
Един от любимите моменти е, когато Рос се гаджоса с Чарли, а Рейчъл и Джоу се опитваха и те да са двойка, и бяха на гости у Рос, той се напи и хващаше с голи ръце тавите от фурната. I'm fine!!! Joy Joy Joy Joy

На скоро го гледах и се счупих от смях  Laughing

# 203
  • София
А, сетих се и за пингвина на Джоуи - Хъгзи, как не искаше да си го дава на Ема и дебнеше Рейчъл по нощите да си го вземе Joy Joy Joy

# 204
Момента, в който Рейчъл видя на видеокасетата какво е направил Рос на бала и го настигна на вратата и го целуна, а Фийби много доволно заяви " See, he is her lobster" . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 205
Ох аз имам много любими. Сега се сещам за цялата случка в родилния дом, когато Рейчъл роди Ема и си помисли, че Джои й предложи брак.  А Рос си мислеше, че никой не й предлагал и че тя е много уморена и си измисля. Накрая почна да се пита себе си "Did I?", че може да й предложил и да е забравил.  Joy Joy Joy Joy

# 206
  • София
Ох аз имам много любими. Сега се сещам за цялата случка в родилния дом, когато Рейчъл роди Ема и си помисли, че Джои й предложи брак.  А Рос си мислеше, че никой не й предлагал и че тя е много уморена и си измисля. Накрая почна да се пита себе си "Did I?", че може да й предложил и да е забравил.  Joy Joy Joy Joy

И как 4-5 жени родиха преди нея и накрая и Дженис за капак в нейната стая Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 207
Ами когато Рейчъл счупи фотьойла на Джои Simple Smile - Rossita dies! Joy

# 208
Ами когато Рейчъл счупи фотьойла на Джои Simple Smile - Rossita dies! Joy

"You bitch!"

Twisted Evil

And Steve the TV ....

# 209
Ето още един : всички се бавят за ''голямата вечер'' на Рос (Джоуи си облече всички дрехи на Чандлър) Joy

Aaa да, от тази серия ми е най-любимото, когато Чандлър казва на Джуи: "Taste it" ... и изпи маста, а после Джоуи се чудеше на кого да я пробута...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт