Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 280
  • 470
  •   1
Отговори
# 300
Според мен ще се загуби магията,ако направят филм...Иначе с удоволствие бих го гледала.

и аз от това се страхувам, иначе ми се гледа...но след не големия успех на Секса и града, не знам....

Вие с превод ли гледате или не ?
Скоро гледах няколко серии по ТВ и на места превода не беше точен и променяше смисъла...

А какво мислите за новото гадже на Дженифър? Има славата на женкар, колко ли ще продължи връзката им?
http://www.usmagazine.com/jennifer-aniston-john-mayer-meet-in-miami

# 301
  • София

Вие с превод ли гледате или не ?
Скоро гледах няколко серии по ТВ и на места превода не беше точен и променяше смисъла...

А какво мислите за новото гадже на Дженифър? Има славата на женкар, колко ли ще продължи връзката им?
http://www.usmagazine.com/jennifer-aniston-john-mayer-meet-in-miami

Без превод гледам, иначе се губи смисъла на яките лафове Mr. Green А новото гадже на Анистън - баси рапона, много е грозен, според мен най-много й отиваше Брад Пит, такава красива двойка бяха, много ме е яд Confused

# 302
...но след не големия успех на Секса и града, не знам....
  Naughty Филмът си е доста успешен

# 303

Без превод гледам, иначе се губи смисъла на яките лафове Mr. Green А новото гадже на Анистън - баси рапона, много е грозен, според мен най-много й отиваше Брад Пит, такава красива двойка бяха, много ме е яд Confused

Наистина бяха много сладки...намразих Анджелина... (не че ми е била симпатична някога, де)

# 304
...но след не големия успех на Секса и града, не знам....
  Naughty Филмът си е доста успешен

признавам, не съм го гледала, само видях, че критиците са му дали 54% тук:
http://www.rottentomatoes.com/m/sex_and_the_city_the_movie/?critic=creamcrop

извинявам се, ако съм обидила почитателките на филма Peace

Наистина бяха много сладки...намразих Анджелина... (не че ми е била симпатична някога, де)

и аз така Rolling Eyes

Иначе  този подхождаше на Дженифър и май повече ми харесва от Брад Пит, но не се задържаха, сега е с Камерън Диаз.
-----------
Днес гледах серията, където Фиби свири пред ресторанта на Моника и се скараха. Фиби викаше на Моника, че има много чесън в храната и хората си поръчват гарлик мартини. Моника и каза, че си слага тапи в ушите, когато Фиби свири, а Фиби и казва, не тапи, а скилидки чесън Joy
Чандлър и Рос отидоха в романтик инн във Вермонт и Рос беше хай от захарта от мейпъл кенди.Рос аплодира Чандлър като извади батериите от дистанционното, но не взе дистанционното, защото е офф лимитс... Joy
мисля, че е една от любимите ми серии.

# 305
  • София
Е това последното не го разбрах????

# 306
Е това последното не го разбрах????

Koe по-точно не разбра Crazy

# 307
пол й отиваше на джен щото приличаше на брад Wink

а иначе на мен тази серия за чандлър и рос във върмонт ми е една от любимите, а за фийби и моника беше много смешно фийби като обиждаше моника на готварски способности и вика:
I ordered a smoked salmon apetizer but I can't see it, I can't see it
и си слага онези смешни очила Joy Joy

# 308
  • Germany
Момичета, снощи се смях с глас на серията, в която Моника и Чандлър си пишеха обетите за сватбата и си спомняха минали моменти заедно - и най-смешното, когато му разясняваше за ерогенните зони на жената и в кой ред да действа - сещате ли се - първа, втора, трета, втора.....седма, седма, седма, седма  Laughing Laughing Laughing

# 309
  • София
Момичета, снощи се смях с глас на серията, в която Моника и Чандлър си пишеха обетите за сватбата и си спомняха минали моменти заедно - и най-смешното, когато му разясняваше за ерогенните зони на жената и в кой ред да действа - сещате ли се - първа, втора, трета, втора.....седма, седма, седма, седма  Laughing Laughing Laughing

Описала си две различни серии от различни сезони. Когато си пишеха обетите, Моника е с дълга коса, а тва за ерогенните зони е от 3 или 4 сезон, Чандлър ги беше питал нея и Рейчъл за тях и Моника изпадна в екстаз тогава Joy А за сватбените клетви Чандлър май открадна идеята на Моника, в смисъл каза й това, което тя щеше да му каже на него Peace

# 310
Ма, не четеш ли ти?

Цитат
и си спомняха минали моменти заедно

# 311
Аз пък днес гледах серията, в която отиват на снимачната площадка на Марсел.
И започват да пеят: "In the Jungle, the Mighty Jungle the Lion sleeps tonight......Auimbue, Аuimbue...."
и по едно време Джоуи като се изцепва с мити глас: "Уууууууууууу---у-у-у-у-у" - много яко!

Mr. Green

# 312
  • София
Аз пък днес гледах серията, в която отиват на снимачната площадка на Марсел.
И започват да пеят: "In the Jungle, the Mighty Jungle the Lion sleeps tonight......Auimbue, Аuimbue...."
и по едно време Джоуи като се изцепва с мити глас: "Уууууууууууу---у-у-у-у-у" - много яко!

Mr. Green

Мдааааааа, а после Рейчъл и Моника се сбиха заради Жан Клод Joy Joy Joy

# 313
  • София
хахах да, вярно, за жан клод се сбиха Laughing тук не беше ли и момента когато фийби ги разтърваваше и им каза че ако са в затвора те двете ще са  нейните "bitches" или се бъркам? както и да е, готин момент определено Grinning

# 314
  • София
хахах да, вярно, за жан клод се сбиха Laughing тук не беше ли и момента когато фийби ги разтърваваше и им каза че ако са в затвора те двете ще са  нейните "bitches" или се бъркам? както и да е, готин момент определено Grinning

Същата серия, да - "If we were in prison, you two would be like my bitches" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт