Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 423
  • 470
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз па сега по Фокс гледах серията, дето Джоуи и Гари Олдман се плюеха и Джоуи закъсняваше за сватбата на Моника и Чандлър, мнали той трябваше да ги жени, че немаше кой. А Рейчъл ги набута при некъф гръцки свещеник Joy Joy Joy

# 331
....Когато Рейчъл излезе с родителите на гаджето си само по бельо Simple Smile
Това не го помня Thinking
Кое гадже?

# 332
Джошуа  Grinning

# 333
Ох не му помня името Simple Smile Имаше фобия от Домашни птици - разведен Simple Smile и тя много трудно го свали Simple Smile
Първата им вечер в която щяха да се ... и се оказа че неможе у Рейчъл заради патето и пилето Simple Smile И отидоха у родителите му които бяха на почивка и тя точно остана по "комбинизон" Simple Smile и влезнаха майка му и баща му Simple Smile и майка му каза нещо от сорта :
- Скъпи парите които ти дадох бяха да напълниш хладилника Simple Smile
Рейчъл каза че работи като закупчик за Блумингдейлс и прави проучване за разните стоки Simple Smile за тази рокля / бельото / щяла да пише - в Ню Йорк не са готови Simple Smile После те предложиха да отидат на ресторант и тя трябваше да тръгне така Simple Smile и после разказа на Моника и каза , че едната и гърда паднала в супата Simple Smile

# 334
да верно че така се казваше Simple Smile

# 335
А  когато му отвори вратата, облечена като булка, и зад нея Фийби и Моника и те така облечени Joy Joy Joy  Довърши го тотално hahaha

# 336
цоп и аз в жабурняка  Wink

мамчета, на английски ли ги гледате или на БГ? аз и мойто момче го схващаме едиинствено на англ., в смисъл че само така се кефим на смешките пълноценно! на бг доста работи се губят.

Мноооооооо са дърти тия кукумявки вееееееее

# 337

Мноооооооо са дърти тия кукумявки вееееееее
Thinking

На мен ми е забавно, когато Рейчъл и Рос вземат поршето на Моника и ги спират, защото Рос кара с 37 км/ч.  Joy...след това той се опита да флиртува с полицая, както направи преди това Рейчъл, но не се получи .Joy

# 338
  • София
А на сватбата на Моника и Чандлър, когато Рос трябваше да танцува с всички малки момичета от масата, за да се докара пред Мона ... наложи се да танцува с едно доста пълничко момиче ..... изтръпнаха му крачетата  Joy Joy

# 339
аз днес гледах от първи сезон серията в която играеха покер и същевременно рейчъл беше разпратила молби за работа и я одобриха за интервю от сакс фифт авеню  и фийби:
оо it's like mother ship is calling you hahaha

# 340
А на сватбата на Моника и Чандлър, когато Рос трябваше да танцува с всички малки момичета от масата, за да се докара пред Мона ... наложи се да танцува с едно доста пълничко момиче ..... изтръпнаха му крачетата  Joy Joy

Тази серия точно беше днес по Фокс.

# 341
  • София

Тази серия точно беше днес по Фокс.

Кога, ма, аз гледах по Фокс предната, дето търсеха Чандлър, а Джоуи и Гари Олдман се плюха newsm78

# 342
Кога, ма, аз гледах по Фокс предната, дето търсеха Чандлър, а Джоуи и Гари Олдман се плюха newsm78

Ми не погледнах колко е часа, ама детето спеше.

# 343
  • София

Ми не погледнах колко е часа, ама детето спеше.

По Фокс обикновено дават Френдс по обед - от 13.00 до 13.30 bowuu

# 344
Малее, колко сте изписали, докато аз съм спала Crazy

хаха, Гърт, и беше недоволна и искаше Рос да се движи по-бързо hahaha

аз днес гледах от първи сезон серията в която играеха покер и същевременно рейчъл беше разпратила молби за работа и я одобриха за интервю от сакс фифт авеню  и фийби:
оо it's like mother ship is calling you hahaha
Joy
и Рос се правеше на готин, като се връщаше от WC-то:  Your money's mine, Greene!
Рейчъл: Your fly's open Geller!
 hahaha
И Фиби:Joker is a poker with a "j". Coincidence?

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт