Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 495
  • 470
  •   1
Отговори
# 345
По Фокс обикновено дават Френдс по обед - от 13.00 до 13.30 bowuu

Тц- по-късно беше.

# 346
Ох момичета аз снощи пак гледах за Медузата Simple Smile
попикавам се от смях Simple Smile
Как тримата Моника, Чандлър и Джоуи отговарят като ги питат какво се е случило на плажа Simple Smile
-нищо незнам
- И после като обясняват как Моника си излекувала ожиленото като си пишкала отгоре Simple Smile
Ох няма такъв смях просто Simple Smile

# 347
Мноооооооо са дърти тия кукумявки вееееееее
я къш   Stop
Спомняте ли си в кой епизод Рейчъл обясняваше, как на някакво парти започнали да я наричат Ракел, а към края на вечерта станала Роки  Joy ?

# 348
На заседание беше, не на парти. Сезон 6, една от първите серии, когато беше още омъжена за Рос, но не го знаеше.

На мен това ми е друг любим момент, как връхлита в залата за лекции и почва да му крещи как така не й е казал, че още са женени  Mr. Green

# 349
Aз пък преди няколко дни гледах серията на първата истинска среща
на Рос и Рейчъл, защото баш първата им беше като бяха на кино и
после Рейчъл умираше от смях, докато той я целуваше и пипаше по
дупето, та, седи си тя зад стъклото в музея при хомосапиенсите и
по едно време се оглежда, повдига "поличката" на единият мъж и
прави многозначителна, и учудена физиономия, явно са се постарали
там да има нещо голямо, много яко... хихихихи

Joy

И на сутринта се събуждат пак там, завиди с кожа и поглеждат - що да
видят - монахиня, свещеник и куп деца със зяпнали уста ги гледат  Twisted Evil

# 350
Тази вечер гледах серията в която Джоуи дава интервю за списание и Рейчъл ми казва,че всичко ще се справи, само да не забрави гал- пал Рейчъл Грийн.

# 351
Онзи ден брат ми ми каза, защо Чандлър е толкова напълнял в последните серии...
Той имал зависимост към алкохола и наркотиците и след терапията бил такъв...

Сега наскоро май пак чух, че имал проблеми с пиенето, но може и да се бъркам.

# 352
  • София
Онзи ден брат ми ми каза, защо Чандлър е толкова напълнял в последните серии...
Той имал зависимост към алкохола и наркотиците и след терапията бил такъв...

Сега наскоро май пак чух, че имал проблеми с пиенето, но може и да се бъркам.

Ми само ако се загледаш в сериите около сватбата му с Моника и серията със самата сватба - разликата е огромна, в едната серия 120 кила, в следващата изведнъж не повече от 70. Мяза на чироз ooooh!

# 353
Така е. Той самият си казваше в интервюта, че точно това е причината. Неведнъж изтъкна, колко страхотен бил екипът на сериала, задето са изтърпели тези му периоди.

# 354
Снощи гледах Приятели до 2:30 сутринта Simple Smile по Фокс Лайф .
Даваше интервю за списание Джоуи Simple Smile и събрани негови моменти Simple Smile Та сцената беше Чандлър и Рейчъл на пода в коридора м/у апартаментите ядат паднал чийз кейк и пристига Джоуи Simple Smile поглежда нищо не казва просто вади една вилица от вътрешния джоб и пита Simple Smile Какво хапваме Simple Smile
Хаха и бебешкото парти на Рейчъл Simple Smile където помисли помпата за кърма за наргиле за бебета  Joy

# 355
аз пък вчера гледах една от сериите, в които чандлър работи в тулса. моника му се обади да му каже колко е възторжена от новата си работа и му спомена, че метр дотелът (апострофа на тази дума не знам къде се слага Crazy) е най-забавният човек. чандлър естествено пощуря и започна да ръси какви ли не смешки:
your new pudel could be nudle
fried chicken could be freaken
 Joy Joy

# 356
  • София
По Фокс обикновено дават Френдс по обед - от 13.00 до 13.30 bowuu

Тц- по-късно беше.

също дават и от 18:00 ч.

# 357
  • София
Ох момичета аз снощи пак гледах за Медузата Simple Smile
попикавам се от смях Simple Smile
Как тримата Моника, Чандлър и Джоуи отговарят като ги питат какво се е случило на плажа Simple Smile
-нищо незнам
- И после като обясняват как Моника си излекувала ожиленото като си пишкала отгоре Simple Smile
Ох няма такъв смях просто Simple Smile

newsm78 Мисля, че в крайна сметка Джоуи беше пишкал върху нея ... щот тя сама няма как  Laughing

# 358
  • София
newsm78 Мисля, че в крайна сметка Джоуи беше пишкал върху нея ... щот тя сама няма как  Laughing

Мда, Джоуи беше, щото Моника couldn't have been that way, т.е., опареното е било на неудобно за препикаване от нея място, а Чандлър пък не можел като го гледат Mr. Green Аз се сетих и за тва как МОника беше решила, че Чандлър се възбужда от акули Joy Joy Joy

# 359

Мда, Джоуи беше, щото Моника couldn't have been that way, т.е., опареното е било на неудобно за препикаване от нея място, а Чандлър пък не можел като го гледат Mr. Green Аз се сетих и за тва как МОника беше решила, че Чандлър се възбужда от акули Joy Joy Joy

В грешка сте дами Simple Smile
Джоуи получил сценична треска Simple Smile И се изявява Чандлър Simple Smile
Джоуи постоянно му викал : Do it do it now Simple Smile
Даже понякога още го чувам вечер. И тук Джоуи почна да се хили и му каза да защото понякога викам за да те стряскам Simple Smile
Ама ме кефи фразата на Джоуи :
Да аз се нагърбих Тя ми е приятелка и имаше нужда от помощ . Ако се наложи бих пикал върху всеки от вас  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт