Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 444
  • 470
  •   1
Отговори
# 375
Мързи ме да си извадя ДВД-тата, та гледам само ако засека по ТВ, което се случва рядко. Последно гледах епизода, когато Джоуи напипа розовият роман на Рейчъл...Заглеждам се много по детайлите напоследък...на вратата в апартамента на Чандлър и Джоуи има една дъска. От тези дето рисуваш нещо и после се изтрива....всеки път е нарисувано нещо различно...Представям си, как се редуват от снимачния екип  Laughing, а може и един да е майстора.

# 376
Тина, само един рисува по дъската. Имаше интервю с него в бонус
към един от сезоните, но името му не запомних. Даже в сайта имало
цяло място отделено само за това какво имало нарисувано на дъската. Sunglasses

# 377
Благодаря за светкавичният отговор...отивам да потърся рисунките Simple Smileт

# 378
Благодаря за светкавичният отговор...отивам да потърся рисунките Simple Smileт

Е, няма за какво  Mr. Green Ама да не забравиш да го метнеш насам! Naughty Sunglasses

# 379
One of the crew named Paul Swain generally drew in these things that were either related to the story line, or else jokes amongst the crew.
 Nамерих името поне:) ще се ровя за рисунките, ако ги има някъде, или поне част от тях....хайде, помагайте Laughing

# 380
Знам, че тук: http://www.friendscafe.org/ има! Търся!

# 381
Е воала!
 П.П. Хехее, Claddagh Ring, на дъската, от епизода с романа на Рейчъл...
 П.П.П. На предпоследното, според мен е кисела краставичка, а не банан  Thinking

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 06:20 от ТинаХрис

# 382
Е воала!
 П.П. Хехее, Claddagh Ring, на дъската, от епизода с романа на Рейчъл...
 П.П.П. На предпоследното, според мен е кисела краставичка, а не банан  Thinking

Почвам да гледам!  Crazy

# 383
  • София
Вчера по Фокс повтаряха серията, в която Джоуи даваше интервю за читателите на списание ТВ Сага или нещо подобно. Припомниха ни няколко момента и един от тях беше случаят с препикаването на Моника, Womanitke Джоуи я е препикал, точният диалог беше:
"- Да, аз пишках върху нея!!!! И ако трябва, ще го направя за всеки един от вас!!!"

Аз гледам единствено дублираните серии, не съм гледала в оригинал, за да чуя на английски какво казва, но не вярвам в превода да е объркано.

# 384
Аз оня ден гледах серията с Гандалф.
Който така и не се появи, но нещо не
можах да зацепя.... Вярно, че в сериала
като цяло има много невъзможни неща,
но това, което разказваха Рос и Чандлър,
че са преживели с този въпросният човек
ми се стори много налудничаво...  Thinking Thinking

# 385
  • София
Ми то си беше налудничаво ....  Laughing

# 386
Вчера по Фокс повтаряха серията, в която Джоуи даваше интервю за читателите на списание ТВ Сага или нещо подобно. Припомниха ни няколко момента и един от тях беше случаят с препикаването на Моника, Womanitke Джоуи я е препикал, точният диалог беше:
"- Да, аз пишках върху нея!!!! И ако трябва, ще го направя за всеки един от вас!!!"

Аз гледам единствено дублираните серии, не съм гледала в оригинал, за да чуя на английски какво казва, но не вярвам в превода да е объркано.

Жена не спори моля те Simple Smile Да казва го : Да аз се нагърбих , тя ми е приятел и имаше нужда от помощ Ако се наложи бих пикал върху всеки от вас !
Тук всички кимат и той продължава .... Но не можах получих сценична треска и тогаваа.... всички се обръщат към Чандлър който е захлюпил лице в ръцете си и изревава .
- Не знаете какво ми беше ... Джоу само крещеше . Направи го наПРАВИ ГО сега. Понякога още го чувам нощем ...
Джоуи се засмява и казва :
Това е защото ти викам през стената за да те плаша !

ТОВА ми е любимата сцена моля тееее недей спори Simple Smile Изгледай го още веднъж докрай моля те.

# 387
Подкрепям WomanitKa, Джоуи казва "Yes, I stepped in ... " - "Да, аз се нагърбих... ", а не "Аз го направих ... "

После обяснява как не е могъл.

# 388
Не Джоуи препика Моника, а Чандлър. 100%.

# 389
Не Джоуи препика Моника, а Чандлър. 100%.

Точно тъй, Чандлър препика Моника.
Сега даже погледнах серията за да се уверя, че е така  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт