Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете на Мария за връщане в България?
Какво е мнението на един от участниците относно разделянето на форума?
Какво събитие сподели един от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете на Мария за връщане в България?
-
Какво е мнението на един от участниците относно разделянето на форума?
-
Какво събитие сподели един от участниците във форума?
-
Каква история разказва участникът за дядо си, който е пътувал до Испания?
-
Какво е мнението на участника за споровете във форума?
,
.
.
.
,сега ве4е съм добре и 4акам следващата да е Кари,дано да я искара сега 4е после е много лошо.
Не мисля обаче,че Анет е помислила,че става въпрос за нея.Останах с впечатлението,че тя успя да прчете какво пишеше преди мен.Ако бъркам-Анет,изобщо не става въпрос за твоя пост.Извинявай,ако случайно съм те обидила. 
-хем на диагонал чета постовете ти
...колко време си живяла тук в Испания?
...харесва ми...какво ли име ще измисля аз
някой ден
,само той ни остана
от баби и дядовци.Той дойде като се роди Алекс,даже с автобус дойде
,и нали сме ВЕЛИКИ бьлгарите всеки гледал да го използва както може ,от тези които били свалени на границата той помолил някаква жена да му купи карта (с негови пари разбира се)за да ни се обади,с нас говори около 10 минути след което онази жена го помолила да му даде картата за да се обади и тя,говорила колкото говорила.......картата свьрШила,после вьпросната жена си купила карта и дядо я помолил сега той да звьнне пьк тя казала ,4е не може заЩото много малко пари имала
, нейната майка да вземе да я "васпита" като и разясни и тази дума.
, ама аз нямам намерение да чета шлиоковици
-аз след 2 години все още се чувствам зле,че не мога да прекарвам повече време с баба ми
, много ми е сладко да знаеш твоето синче