МАЙчета 2005 (108)

• 13 483
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Мартеа, честита годишнина! Здраве, любов и щастие ви пожелавам!   bouquet

Тарталетке, много ти отива новия косъм! И аз като Гуш правя промени отвреме-навреме. Чувствам се някак си ... друга. Готино е.  Laughing

Сиска, много се радвам за теб! Аз сега така открих танците. От понеделник имам мускулна треска, но се чувствам разкошно. Да правиш нещо, което ти доставя удоволствие - какво по-хубаво от това?!

Дона, не знам какво да кажа... Не съм имала подобни проблеми.  Confused До последно даже си ходех на топла кола-маска, което както знаем далеч не е стерилно. Но...организъм, както се казва. Радвам се, че бебо наддава добре! Всичко ще е наред  Hug

Дидке, Наско има само 16! Онзи ден като отворихте дума и разправяте, че на вашите деца са по 20, аз си замълчах, щото не бях убедена колко му са точно. Ама му  се зверих в устата, гледах, броях - 16 са.

Мартеа, какво става с колата? Добри ли са новините?

Исках и още да пиша, но съм болна от снощи и съм едан такава завеянаа. С вируса на Наско. Всъщност цялото семселе сме болни. Чувствам се точно като него вероятно. На моменти синусите така ми се запушват, че нито мога да издухам, нито да смръкна. Топка. В един миг започвам да кихам и мога да дишам. Режима ни отиде изцяло по дяволите, ставаме по обяд, преди малко се събудих аз от следобедния сън ,дребчо още спи.
По повод, че режима отишъл по дяволите, вчера за нещо казах "и ... еди-кое си отиде по дяволите". Но Наско не разбра за какво иде реч и ме пита "мамо, защо отиде по дядовите?"  hahaha Пукна ме от смях.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 19:19 от БиРенкА

# 151
Дона, понеже съм от Бургас бих повторила изследването, щото тук при нас не познават от първия път. Ако си сигурна, че е точно и много се притесняваш от възможна инфекция, изтегли си секциото по-рано. Трябва да прецениш рисковете на ситуацията. Убедена съм, че всичко ще бъде наред Hug
Биренке, кога ходиш на танци, вечер ли? Кой гледа Наско?
Да се оправяте Heart Eyes

А работата ми се отразява чудесно. Страшно много ми харесва,.......................................
пу,пу,пу Wink

# 152
Мартеа ,Честита годишнина!Много щастие и любов. 1dating married txtloves
Извинявай ,че не видях сутринта Flushed
Тарталетке,много ти е добре така, аз си слагам коса ,ти я режеш...
Ние също се караме пред детето,какво да се прави,понякога така се случва.
Сиска ,браво,че ти харесва работата,друго си е да си сред хора.
Дона и аз незнам нищо по въпроса.

# 153
  • Варна
Малей, Мартеа, зло да те забрави. Сутринта се канех да пиша поздравление за годишнината ви и после се отплеснах и забравих.
Така че, честита годишнина. Да не се карате , а само да се обичате.

# 154
Дона,и аз мисля че по-ранна дата на секциото може би е по-добрия вариант!Но всичко ще е наред,ще видиш! PeaceСкоро ще си най-щастливата мама! Party
Утре мисля да заведа Радо при педката,ама с тия вируси и бацили вече се плаша.Така и не разбрах от къде го прихвана  това нещо.Пъпки има и по гръбчето и по коремчето,по ръце и крака- не.
БиРенкА ,да оздравявате бързо!
Тарталета ,много добре bowuuОтива ти ! Hug
Гуш,и аз нищо не разбрах,ама от три години детегледане.-...вече съм  Crazy

лека,отивам да отмарям!

# 155
Кате, вечер ходя, ама само понеделник и четвъртък. И само два пъти съм ходила, де  Laughing Утре май ще пропусна, че ако ми тече така носа... няма да мога да смогна да го бърша.

Ох, ама не ще т'ва мойто лапе да заспива самО, значи! 20 минути дремахме на загасена лампа, накрая той ми вика "мамо, аз мога сам да заспинкам, отивай оттатък". Казах добре, цунках го и тръгнах да ставам. Като каза "не! Страх ме е!", питам го от какво, а  той "от вятъра". Светнах му лампичката и викам "ще ида само едно хапченце да изпия, че много ме боли главичката", той - "и аз ще дойда", викам "айде, ти се скрий тука под одеалцето и ме чакай". Оставих го за малко. Сега татко му отиде при него, аз да пийна един Колдрекс. Не може сам да стои и това си е.

# 156
Добро утро!
Желая ви лек ден!
Ники днес имат театър в градината!

# 157
Добро утро и от мен Grinning

Копирам си поста от бургаската тема:

Цитат
аз като бързия вестоносец да съобщя, че от този месец яслите са безплатни. Учителките нещо не изглеждат доволни, всякаш са им  взели нещо, а всъщност им дават- увеличен норматив от 35 деца на група  Притеснени са, че "сичкото сиган" ще тръгне да си записва децата на градина. Ще видим какво ще стане 

Не знам защо имам усещането, че това няма да доведе до нищо добро. Нашата община никога не е била добра стопанка. Май ще трябва пак да търся частни варианти. Но първо ще почакам, че в края на май ще местят Ава при по-големите.

Биренка , откакто Ава спи сама в стая нямаме проблеми със заспиването. Родих се направо! Страхува се от тъмното и заспива на запалени лампи, но това да е проблема.

# 158
  • София
Дона, стискам палци всичко с изследванията да е наред и да няма проблеми с бебенцето  Praynig Убеждавам се, че тези лекари понякога не си дават сметка едно тяхно подмятане какво прави с майката...А за датата си права  Laughing Вчера на една позната са отменили секциото, защото нямало вода в болницата, така че си трай  Laughing

Тарталета, ама ти вярно си направила огромна промяна със себе си! Браво! Аз н бих имала смелостта да отрежа косата така драстично. При мен всичко е плавно и бавно, никога отвднъж  Laughing

Биренка, бъзро оздравяване   bouquet

Катка, замисляй се за бизнес във вашият град...ще има глад за частни ясли  Crazy

Аз тук стоя пред компа и нервно притрепвам, докато стане време за тръгване. Днес ще водим Павел на преглед,  не ви казах, че от няколко дена ака кръв Sad Точно във възрастта, в която и Любака проака кръв  Confused Свило ми се е сърчицето.

# 159
Да ви се оплача, че ми откриха за втори път стрептококова инфекция при микробиологичното изследване. През февруари пих 6 дни антибиотик Cry, от вчера съм пак за 5 дни, защото опасността според гинеколога е ако се е заразило бебето, не дай Боже Praynig, то да развие пневмония в мен:cry: Cry Cry Много съм уплашена. Симптоми НИКАКВИ нямам, в изследването пише, че са епителни клетки, т.е пренесла съм ги във влагалището някакси чрез кожата Rolling Eyes, освен всеки ден да ползвам нова самобръсначка докато родя, не ми хрумва нищо друго. Не знам откъде се взеха тези гадости. И да пия антибиотик 2 пъти през бременността Cry Инче бебокът вече е почти 3кг., нали ви занимавах и с притесненията си, че върви малък. Simple Smile

Дона, не се притеснявай. Аз имах същите проблеми и пих АБ 2 пъти плюс вагинални таблетки, тогава ми бяха казали, че трябва да не ползвам интимен сапун, защото гадините се развивали в чиста среда, а бебето си е добре защитено и няма проблем. На мен тогава ми обясниха, че можело при самото раждане да ги приеме и затова дори като раждах ми биха два пъти гентамицин да не прихване мъника нещо. А за килограмите на бебето пак споко. Деня преди да родя по показания на ехографа и сметките на лекарката беше нормално бебе между 3200 и 3400гр, а на следващия ден го измътих 3895гр. Моя гинеколог въобще не даваще и дума да стане колко тежи, казваще че е съвсем относително, важното за него беше да се развива в нормите.

Тарталета, браво за смелостта и честита промяна, която много ти отива, пу пу пу.

Кате, кмет като мед. Толкова благороден за малоумни постъпки. Марти е пушка за сега ходи на ясла и кани всички деца в нас на гости, днес ще е Веско в нас, най-странното е, че Веско е голяма хала, но много се тачат двамата.

Диана, дано е временно явление при Павката стискам палци.

Я кажете, вас мъниците питат ли ви дали ги обичате? Аз на този въпрос отговарям по 100 пъти на ден, но интересното е, че винаги казвам, че обичам и тати и баба и дядо и той също ми потвърждава,  че ги обича.

# 160
Дона, дано няма никакви проблеми с дечко  Hug

Креми, мен Миша не ме пита дали я обичам. Но пък ми повтаря периодично колко много ме обича и каква съм сладурана Laughing
А по повод на това, което са ти казали за интимния сапун - аз пък спра ли да ползвам такъв и то точно определен, веднага завъждам гъбички Rolling Eyes

Да ви разкажа оня ден какъв  смях беше -  излезе на Миша  някаква пъпка на пръстчето, тя веднага заключи, че я е ухапал комар. Каза, че ще го набие. После започна да разсъждава кой може да бъде бит и кой не. И от дума на дума се разбрахме, че децата не се бият, майките и бащите не се бият, дядовците и бабите също не се бият, а само комарите могат да се бият Joy Та вече си имаме изкупителна жертва. Laughing

Диана, дано всичко е наред, представям си какво ти е Hug

Димана, честита ти нова прическа. Аз пък от една страна обичам много дългите коси, от друга - по-късите винаги ми изглеждат по-поддържани.

Биренка, за самостоятелно заспиване не си  и помисляме. Друго си е да ръчкаш някой, докато заспиваш Laughing Точно преди малко обяснявах на Гуш, че Миша има навика като заспива да лежи със свити колена срещу мен и съответно ме рита в корема. Сега ме пита вечер "Мамо, ти имаш ли в корема бебенце" и аз като й кажа Да, тя отговаря "Добре, няма да те ритам тогава." Laughing

# 161
Привет и от мен!

Приповдигнато ми е днес, защото моя приятелка си има второ бебенце, голям юнак - Михаил! Развълнувах се, и на мен ми се прииска бебче Laughing

Подозирам, че е същото момиче с отмененото вчера секцио (на Диана), а Дона, така като се замислям, може и да пишете в една тема - нали и ти си с термин април... и ако и двете пишете в отчетни

Иначе - Теа си има хрема, след 39градусовата Т предишната нощ, не е вдигала толкова висока. Много се ядосвам, защото си е чиста проба заразена от градината. Има едно дете, дето вечно ходи със сополи, според мен има някоя буба в нослето, но не са му обърнали внимание. За майката детето не е болно, ами си е така, все измисля по някое щуро оправдание Crazy И съответно учителката не го връща. Не зная какво да предприема, но си се ядосвам.

Диана, стискам всички възможни палци да не е алергия. При Маринова ли ще ходите? Защото нали знаеш, че за нея това е единственото обяснение, винаги, за всичко. Все пак стискам палци да не е това...

Дона, и за теб стискам палци, дано нещата се развият добре. Но и аз съм на мнението на Катка за втори изследвания. Моя приятелка така я бяха шашнали - с някакви невъзможни норми на някаква бактерия, при това в съвсем ранна бременност, лекар я посъветва за втори изследвания и се оказа, че е било фалшива тревога. А първите изследвания бяха правени в уж добра лаборатория.

Димана, честита нова коса! Много ти отива! Аз пък си падам по драстичните промени, най обичам да си пусна дълга коса, за да я отрежа Mr. Green Освен това късата коса подмладява Flutter

Благодаря на всички за честитките, да ви се връща.
Ние с милото (брех какъв израз Mr. Green) успяхме да се видим в рамките на деня - той се прибра в 11:15, аз приключих с работата си в 11:30 и успяхме да вдигнем по една наздравица. Туй то, заети хора Mr. Green

# 162
  • Варна
Ох, Мартеа, много гадно. По-скоро да се оправя Теа.
Дианче,  Hug Да кажеш, какво са казали на прегледа.
Кременхен, малкия не ме пита, но голямата от време на време пита, дали я обичам. Аз го казвам доста често, но тя ме проверява нещо.
Що е то самостоятелно заспиване. У дома такова животно няма. Ако не легна аз с тях никой не иска да спи. При много редките ми излизания без деца са стояли с баща си и ме чакат. Докато не се прибера никой не спи.
Миналата нощ Ивчо вдигна 38.8 Т. Сложихме свещичка Ефералган. И направихме една беля, дето ще видим как ще я оправяме. Понеже не искаше да пие вода баща му му даде шише с биберон, за да пие като бебе. И Иво дето през живота си не е пил нищо от биберон днес пие водата само така и отказва да даде да прибера шишето. Да видим как ще отказваме дъртото магаре от биберона.
Сега чакам да стане 14 ч, че да се обадя на лекарката да видим какво още ще даваме.

# 163
Мен Дени не ме пита дали го обичам, но пък ми го казва по 100 пъти на ден. Ей така от време на време се присеща, гушка ме,целува ме и ми казва че ме "обича от земята до небето и още по-нагоре". Следва сладък спор кой от двама ни обича другия повече, започваме да правим едни сравнения и да се хилим.... Heart Eyes Още по-често пък казва че сме добрички. Това го казва на всеки, когото харесва. С повод и без повод, чат-пат казва "сиси/тати/гошко/бабо/и т.н. много си добричка" Laughing Често ми казва, че съм сладка, че съм мацка, че съм готина. Истински джентълмен. Ако случайно види някъде по лицето ми нещо нередно (пъпчица или нещо изцапано), ме кара веднага миобръща внимание да го оправя, за да съм красива. Оправя ми косата когато съм се разрошила.... Laughing

Болничките дечица да оздравяват бързо. Болните майки - също

Дона, наистина повтори изследването и тогава се притеснявай, аз не бих бързала с АБ-то преди да се потвърди.

Димана, честита ти нова прическа! Аз пък съм точно от хората, които цял живот си ходят с една и съща коса - не мога да я отрежа и това е положението Crossing Arms

# 164
Kremenchen, благодаря за успокоението.  bouquet Що за психика е човешката - като чуеш, че някой е имал същия проблем и се успокояваш Rolling Eyes Пламен не ме пита дали го обичам, но непрекъснато има нужда да го гушкам и все ми казва "Искам те!".
Момичета, антибиотика вече го пия, защото така ми е по-спокойно. А и ако взема да тръгна да раждам по вагинален път по-рано, да съм се изчистила.
Диана, мартеа, за Kalli ли говорите? Тя вчера в отчетната за април беше написала, че заради спиране на водата са отложили секциото #Crazy и че не се чувства никак добре, че е болна. Още не съм чела днес там, сега ще видя, но съм почти сигурна, че за нея говорите и се радвам, че всичк е минало добре! И аз ще раждам в тази болница.
Усещам, че ще имаме проблем с ревността на Пламен - вчера разглеждаме един каталог с бебешки неща и той с химикалка драскаше бебетата. А, и друго - иска бебето да се казва Християн. Сигурно е чул, че с баща му обсъждаме имена, а и това име беше в списъка ми. Спряла съм се на Александър, макар и изключително популярно (Сашко на баба си Станка, майка ми Wink Wink Wink). Голям зор с мъжките имена, харесват ми само две-три. Другите две са още по-популярни и от Александър. Пламен обаче само Християн иска, не дава да се издума да е Сашко. Вие бихте ли послушали детето си? Да взема да пусна тема в Майки, а? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт