Тарталетке, много ти отива новия косъм! И аз като Гуш правя промени отвреме-навреме. Чувствам се някак си ... друга. Готино е.
Сиска, много се радвам за теб! Аз сега така открих танците. От понеделник имам мускулна треска, но се чувствам разкошно. Да правиш нещо, което ти доставя удоволствие - какво по-хубаво от това?!
Дона, не знам какво да кажа... Не съм имала подобни проблеми.

Дидке, Наско има само 16! Онзи ден като отворихте дума и разправяте, че на вашите деца са по 20, аз си замълчах, щото не бях убедена колко му са точно. Ама му се зверих в устата, гледах, броях - 16 са.
Мартеа, какво става с колата? Добри ли са новините?
Исках и още да пиша, но съм болна от снощи и съм едан такава завеянаа. С вируса на Наско. Всъщност цялото семселе сме болни. Чувствам се точно като него вероятно. На моменти синусите така ми се запушват, че нито мога да издухам, нито да смръкна. Топка. В един миг започвам да кихам и мога да дишам. Режима ни отиде изцяло по дяволите, ставаме по обяд, преди малко се събудих аз от следобедния сън ,дребчо още спи.
По повод, че режима отишъл по дяволите, вчера за нещо казах "и ... еди-кое си отиде по дяволите". Но Наско не разбра за какво иде реч и ме пита "мамо, защо отиде по дядовите?"
Пукна ме от смях.

Скоро ще си най-щастливата мама! 
Отива ти ! 

Убеждавам се, че тези лекари понякога не си дават сметка едно тяхно подмятане какво прави с майката...А за датата си права
Точно във възрастта, в която и Любака проака кръв
, от вчера съм пак за 5 дни, защото опасността според гинеколога е ако се е заразило бебето, не дай Боже 
Та вече си имаме изкупителна жертва. 
и че не се чувства никак добре, че е болна. Още не съм чела днес там, сега ще видя, но съм почти сигурна, че за нея говорите и се радвам, че всичк е минало добре! И аз ще раждам в тази болница.