МАЙчета 2005 (108)

• 13 483
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Кате,пъпчиците са предимно по бузките и челцето и по-малко по торса!А какво беше розеолата,че нямам време да ровя сега за чета? ooooh!

# 136
Кате,пъпчиците са предимно по бузките и челцето и по-малко по торса!А какво беше розеолата,че нямам време да ровя сега за чета? ooooh!
Ми май точно тя беше с висока температура 3 дни и после избиват пъпки. Само да не те подвеждам. Да пише някой дето му е минало през главата.

# 137
# 138
  • Варна
Дидка, не са ми се случвали точно такива пъпчици. Дано да е наистина от температурата, но ако не завяхват и днес, аз бих отишла на лекар за собствено успокоение.
Малейна, моите са подвръщали така от хлема. Даже Детелина е повръщала само сополи. Много е гадно, но като се дави, а пък не може да си издуха носа и все някак трябва да излязат. Завиждам ти за волята за диетата.
Камий, ти нещо на разни разкрасителни процедури си се отдала. Браво.
Мартеа, по-скоро да се оправя Теа.
Уф, това за караниците е много гадно и ние сме го правили и пред децата. Направо сме си за бой. Бяхме изплашили доста Детелинка. Малкия сякаш не е много наясно.
Баба ми все викаше, че по-умният отстъпвал и че мъжете са като кучетата. Дай им само да лаят, да се зъбят и да те ръфат. Тя живя с дядо 50 години и въпреки, че той си е голяма проклетия успяваше да го обработи така, че да става на нейното. Уви аз не мога и дето вика баща ми гледам все с рогите напред.
Мартеа, Катка а защо не пробвате да смените тактиката. Вместо да сте опозиция обръщате страницата и почвате като ви се каже нещо: да скъпи, както ти кажеш, ти знаеш най-добре и др. подобни. Понякога има ефект, поне моя се усеща и идва на мене си.
Децата са нито по-добре, нито по-зле. Водим война по слагане на капки и даване на лекарства. И двете процедури се осъществяват с прилагането на силови мерки. Много е гадно и за мен и за тях.

# 139
Дидка, а Радо нали не е пил АБ? че понякога се изриват от АБ децата...  Thinking

# 140
  • София
Дидка, розеолата не сме я минавали, ама да не се хваля, че ха съм се похвалила, ха всичко тръгва надолу  Laughing
На Любака пъпчици от температура му избиваха по частите, които се запарват- най-често по гръбчето.

Малейна, чувала съм за такава зависимост, покрай третата сливица на Любака. Някои деца имат ГЕР следствие от непрекъснатите секрети, стичащи се в гърлото и надолу. Може и да излизат, като слуз в акото.

Деспина,
баба ти е пускала много готини лафове, убеждавам се  Grinning

Пропуснах да пиша за карането пред детето...и ние го правим понякога, неизбежно е. Първият път Любачето застана пред баща си, сложи едната ръка на кръста, с другата напърчи показалец и му каза "татиии, няма кааш мама"  Heart Eyes А ние избухнахме в смях. Но и не се карахме сериозно, де...Онзи ден се поскарахме по-сериозно и Любаченцето само излезна от стаята. Много мразя такива моменти, но и при нас се случват.

Вчера само продавачката от плод и зеленчук успя да ме метне, ама аз лапнах, като шаран  Laughing Оставям количката отпред, слагам спирачката и с влизането ми кресна "дръж количката, че тръгна" и хукнах. Толкова бях бърза, че направих скоковете до количката, докато видя, че ме лъже  Laughing Много ми се смяха, но аз наистина се уплаших Laughing

# 141
Миша е карала розеола или така наречената тридневна треска.
Три дни имаше температура, която почти не спадаше, след това изведнъж спадна температурата и се изрина - по лицето, гърдите и гърба най-вече. Мина за ден - два и толкова беше.

# 142
Дидка, не вярвам че е розеолата при Радо. Дано съм права Hug

А работата ми се отразява чудесно. Страшно много ми харесва, контактувам с ужасно много хора, срещам се с много чужденци, важни клечки, известни личности, колектива ни е чудесен, работното време е разкошно.... Лично на мен ми се отразява страхотно, много по-спокойна съм, обръщам много по-пълноценно внимание на мъжа и детето си, отслабнах, влязох във форма Абе, всички забелязват промяната и непрекъснато ми казват, че напоследък излъчвам щастие и сияя. Дано не свърши това скоро Wink

# 143
Сиска,дано не свършва никога! Praynig
Скоро говорихме за зъбите,ами Данчо има от скоро 17 Shocked,даже тази сутрин ги броих,като 17-я скоро е пробил венеца!Що така при момето дете Rolling EyesИма ли такива "изостанали" като нас?

# 144
  • София
Ема е с 20 зъба от доста време. Преди време забелязах, че на пети горе вляво изглежда все едно има не 4, а 6 туберкула. Майка ми, която от зъби разбира (зъботехничка е) каза че не били 6 туберкула, а имало някаква фессура (цепка сиреч)...ама на мен ми изглеждат баш като още 2 туберкула, тоест все едно по паралела със венеца има още два.

# 145
  • София
Ема е с 20 зъба от доста време. Преди време забелязах, че на пети горе вляво изглежда все едно има не 4, а 6 туберкула. Майка ми, която от зъби разбира (зъботехничка е) каза че не били 6 туберкула, а имало някаква фессура (цепка сиреч)...ама на мен ми изглеждат баш като още 2 туберкула, тоест все едно по паралела със венеца има още два.

ooooh! Гуш, сложно нещо са зъбите  ooooh!

А аз не съм ги броила на Любака  Whistling

# 146
Мартеа, честита годишнина!   bouquet
Дидка, Пламен изкара розеола и симптомите са точно както ги е описала Феъри. Вашето не ми прилича на розеола, защо не го заведеш да го види педиатъра?
Катка, караниците са неизбежни. Но наистина трябва да се опитваме да ги спестяваме на децата си, Ава доста се е разстроила. Трудно е, но човек трябва да се опитва да си овладее нервите в определен момент и да си го избълва по-късно. На мен също ми се е случвало и после съм се чувствала много виновна пред детето. Аз не понасям да се говори на висок тон, нещо се преобръща направо в мен, от малка съм така. Весо пък понякога повишава тон без това да го притеснява и аз направо побеснявам.
Гуш, честито Wink От обясненията за зъбите на Ема нищо не разбрах Rolling Eyes
Да ви се оплача, че ми откриха за втори път стрептококова инфекция при микробиологичното изследване. През февруари пих 6 дни антибиотик Cry, от вчера съм пак за 5 дни, защото опасността според гинеколога е ако се е заразило бебето, не дай Боже Praynig, то да развие пневмония в мен:cry: Cry Cry Много съм уплашена. Симптоми НИКАКВИ нямам, в изследването пише, че са епителни клетки, т.е пренесла съм ги във влагалището някакси чрез кожата Rolling Eyes, освен всеки ден да ползвам нова самобръсначка докато родя, не ми хрумва нищо друго. Не знам откъде се взеха тези гадости. И да пия антибиотик 2 пъти през бременността Cry Инче бебокът вече е почти 3кг., нали ви занимавах и с притесненията си, че върви малък. Simple Smile
Диана, имам определена дата за секцио, но нали не се казвало, на моменти съм си суеверна. Все имам усещането, че ще е преди датата Wink
Сиска, радвам се, че се чувстваш така, пу-пу-пу! Grinning Аз си признавам, че от стоенето вкъщи и липсата на други развлечения се изнервям доста, понякога се потискам и това се отразява на Пламен, но да ви кажа не ми се работи на фиксирано работно време. Да е живот и здраве, смятам по-натам да се занимавам с правото, което завърших, а засега с преводите от вкъщи.

# 147
  • Mediterraneo
Дона, дано всичко е наред с бебето  Praynig Хайде, то не остана  Hug

Сиска, радвам се за добрите неща при теб  Peace

И ние се караме пред детето  Tired Ами как иначе като живеем в гарсониера  Mr. Green Последният път тя вече си беше легнала, когато стана скандалът. Детето не гъкна, само се зави и обърна към стената  Confused Много набързо потушихме нещата, понеже направо ми се дорева...

Дидка, не е розеола, щом няма пъпки по телцето  Peace

И аз не съм лъгала вчера, бре  Crossing Arms

Махнах снимките  Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 17:30 от Тарталета

# 148
  • Варна
Диманке, ама си за бой. Реже ли се такваз коса. И с новата прическа си хубава, ама ако имах такава коса никога не бих я бутнала. Пък аз имам пет косъма на клечки. Cry
Сиска, стискам палци все така всичко да е наред при теб.

# 149
  • София
Димана, браво! Много смела крачка, страшно много ти отива новата прическа и новият цвят! Косата расте, пък и твойта като гледам няма кво да я жалиш  Laughing
много здрава изглежда. Аз често правя коренни променни и се чудя на някои хора как ЦЯЛ ЖИВОТ ходят с една и съща коса  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт