Гуш е права, не смогвам да ви изчета и страшно се радвам, че има живец, явно пролетното време се отразява на настроението на всички!

Носят ми Теа- бягам

Добре сме

Мен някой път ме досрамява да се оплача, при наличието на всички помощници, дето си имам. Нашето здраве е също толкова важно, колкото на децата ни. Кой ще им се кара и ще ги дисциплинира, ако изпуснем работата, а? Айде, бъдете здрави и да не ми се разсърдите сега
Сега се връщаме от купона по този повод, където овесихме на таткото един биберон на врата 
Например мен пък това ме мъчи - като е пекнало страхотно слънце навън, свежо и хубаво е в парка, който е на три крачки от блока ни, а Пламен много се е заиграл вкъщи и настава истерия и тръшкане, че ще излизаме навън, дай му по цял ден да си висим вкъщи. Понякога го обличам и каня по час и нещо
Колкото и да не искам да стигам до "ако ти не..., тогава аз няма да....", "Излизам и давам колелото ти на ..., щом не искаш..." 

Вали е добре.

Дано и изпита мине леко и бързо! 

и ми я донесе да си спи у нас...и нищо не успях да напиша
...ама да карам по някакви спомени:
и да си я карате с много удоволствие, безаварийно и най- вече със здраве 
/и за теб и за нея и за нас.../ , щото и аз реагирам доста често така напоследък; искам си някакво лично време, а всъщност децата не са ми виновни, че нямам такова...и много ми е гадно кати викам и те миличките се обиждат, особено Теа по- разбира- ако седна на компа и Теа започва да вика да угася компютъра, идват и го рестартират...а аз така отмарям понякога
...изобщо ако са будни цялото внимание трябва да е върху тях....могат и само да игарят но в детската никой не седи, ако аз седна с тях гледай какво става...може с часове да се ровят играчките, стоители...
Да радвам мама и тати!И всички вас! 
И ще стискаме палци за изпита
- статистиката ми беше една от най- противните материи, въпреки че обожавам математика и в практическата част на статистиката бях на 6, то що се отнася за теорията ми беше много зубърко
, но всичко минава...ще се справиш 
...пределно ми е ясно това, че си на последно място, но наистина е време да обърнеш малко внимание и на себе си; и аз трябваше да легна и да не мога да стана от леглото, че да се разбере, че в крайна сметка има начини и някой друг да се справя с моите задължения пък било и за 2-3 дни 
, аз страшно много ги харесах като бях на бригада в Щатите- тогава там бяха голям хит, но пъв всички бяха с такива и аз не се реших...но е много красиво, особено над не прекалено голямо дупе 
/ приоритетите ми са други...децата преди всичко останало,,,и така...а иначе моят бюст също е на изчезване...ъова е първото, което изчезва, когато отслабвам 
, и дано поотмине бързо периода с гаденето 
Теа не пие никакво мляко в чист вид- яде плодови кисели млека, хапва кисело мляко с плд, бисквити..., но прясното мляко само на крем, или друг десерт...пробвах я с какао...не иска...подариха и едни слами с разни топчета вътре и придават вкус на мялкото и така не и хареса...едната беше с бананов вкус, другата като че ли с бисквити и косос- на мен много ми хареса 
/
...
...още сама не може да плува има някакъв страх, но с пояса или с ръкавите се справя доста добре 
избор нямаме голям...иначе на гимнастиките ходим трите и сега, но на плуването малко сложно,...може да ми разрешат и Лора да олува и тогава няма да има проблем... 

...а доколкото си спомням адашката доста добре се справя с българския, а щом и учителката ти казва, че е е напред няма за какво да се тревожиш, а и те няма да ги тормозят и натоварват прекалено
, а Емичка не почнаха ли английски език преди няколко месеца
Гуш 

, така че не сме закъснели толкова
(Ренка права си но аз да се оправдая
)

Колкото и да не искам да стигам до "ако ти не..., тогава аз няма да....", "Излизам и давам колелото ти на ..., щом не искаш..."
И не само сутрини
, ама сега наистина сутрините са много тежки с ранното ставане покрай децата 
...лоша работа, системното недоспиване
, ама как да изпусна толкова рядко излизаме 
...и мъча Теа от 3 дни да е без памперс, обаче никак не си обаджа...непрекъснато мокро дупето...все я скагам на гърнето и там пиша, ама все по- малко,,,дали е студено още да се мъча...а като се сетя предното лято как си ходехме по гащички и си казваше за всичко и навън и у дома, а сега...дали е възможно да не се усеща вече