Тиа, кофти с тоя бронхит, дано бързо се оправя.
Деспинка,

Феъри, да се оправя Миша!
Биренка, и при вас бързо да минава!
Сиска, честито Р!
Дона, и на мен ми е интересно това с прожектираната картинка. А за подарък - живот и здраве, ще получи най-хубавия

Буба, а защо отработвате Великденската почивка?
Камий, това, което е цитирала Катка, и според мен е в същността на нещата. Казвала съм и друг път - Теа е ужасна, когато е била по баби. Разглезва се до н-та степен. Затова и рядко я оставям, само ако наистина се налага... Разбира се, вижда се с тях, но в мое присъствие.
Аз в събота си контузих много здраво десния крак. Спънах се по стълбите и го пресрещнах, но в събота толкова ме болеше, че помислих, че съм си счупила отново едни костици там, които съм чупила преди години. Не можех да стъпя. Сега вече се е пооправил, след като направих стегната превръзка с ластичен бинт и поливах през 2 часа със спирт - това му бяха казали на брат ми в Исул, когато се беше контузил при игра на футбол. И наистина действа - в събота си мислех, че сигурно един месец няма да мога да стъпя на този крак, болката беше ужасна, а в неделя сутринта нещата значително се бяха оправили.
Толкова от мен, събота и неделя не си починах, защото пак работих, но пък ми беше много приятно, защото правих дизайн за една сватба.
А пък това с преместването на времето ми е толкова отвратително - все едно някой ме е ударил с мокър парцал, отивам да си направя трето кафе...

Но аз съм за бой-в петък отпрашихме за с.Чифлик на минерално басеинче,и не съм го разхождала много навън,но в хотела хора колкото искаш,та стана белята.В неделя сутрин тръгнахме скорострелно,защото Радо през нощта ми вдигна температура.Мислех,че е от дългоочакваните зъби,но докторката каза че това твърдение се отрича от всички умни глави-доктори,професори и т.н.
,представяте ли си удетето ми предпочита баба си.Е,гадно ми става ,но сама съм си виновна,като го давам всяка събота и неделя при тях.Ама детето има нужда от игра,различна емоция,а аз с Радо на ръце или цица......Айде ,пооплаках се 

Нахилих се пред компа
.