МАЙчета 2005 (108)

• 13 465
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Тиа, кофти с тоя бронхит, дано бързо се оправя.

Деспинка,  Hug

Феъри, да се оправя Миша!

Биренка, и при вас бързо да минава!

Сиска, честито Р!

Дона, и на мен ми е интересно това с прожектираната картинка. А за подарък - живот и здраве, ще получи най-хубавия Wink

Буба, а защо отработвате Великденската почивка?

Камий, това, което е цитирала Катка, и според мен е в същността на нещата. Казвала съм и друг път - Теа е ужасна, когато е била по баби. Разглезва се до н-та степен. Затова и рядко я оставям, само ако наистина се налага... Разбира се, вижда се с тях, но в мое присъствие.

Аз в събота си контузих много здраво десния крак. Спънах се по стълбите и го пресрещнах, но в събота толкова ме болеше, че помислих, че съм си счупила отново едни костици там, които съм чупила преди години. Не можех да стъпя. Сега вече се е пооправил, след като направих стегната превръзка с ластичен бинт и поливах през 2 часа със спирт - това му бяха казали на брат ми в Исул, когато се беше контузил при игра на футбол. И наистина действа - в събота си мислех, че сигурно един месец няма да мога да стъпя на този крак, болката беше ужасна, а в неделя сутринта нещата значително се бяха оправили.

Толкова от мен, събота и неделя не си починах, защото пак работих, но пък ми беше много приятно, защото правих дизайн за една сватба.
А пък това с преместването на времето ми е толкова отвратително - все едно някой ме е ударил с мокър парцал, отивам да си направя трето кафе...

# 76
Катка, ето това е проектора, който видях в igra4kite.com. Цената му, обаче, е доста солена Confused, защото е на Smoby, виждала съм и проектори с много по-прилична цена (но не помня каква, че беше преди около 2 месеца, а и играчката не е подходяща за Пламен, защото драска, а не рисува и това го дразни и захвърля всичко като не се получи рисунката) в магазини Марсел в София, не знам има ли ги в Бургас?
Kamij, какво ли да си мисля, като Пламен всеки ден се държи така Rolling Eyes
Мартеа, бързо да ти оздравявя крака Peace
Феъри, радвам се, че вече ти е отшумяла болката в стомаха Simple Smile

# 77
Здравейте мили съфорумки!
Не съм ви прочела,но използвам спящия Радо, за да драсна!
Та бебо е болен-вирусна инфекция с висока температура(за сега това само)Преди малко се връщам,правих и кръвни изследвания-всичко в норма,слава Богу! PraynigНо аз съм за бой-в петък отпрашихме за с.Чифлик на минерално басеинче,и не съм го разхождала много навън,но в хотела хора колкото искаш,та стана белята.В неделя сутрин тръгнахме скорострелно,защото Радо през нощта ми вдигна температура.Мислех,че е от дългоочакваните зъби,но докторката каза че това твърдение се отрича от всички умни глави-доктори,професори и т.н.
Данчо беше при баба си,голям кеф му е и не иска да се прибира вкъщи Sick,представяте ли си удетето ми предпочита баба си.Е,гадно ми става ,но сама съм си виновна,като го давам всяка събота и неделя при тях.Ама детето има нужда от игра,различна емоция,а аз с Радо на ръце или цица......Айде ,пооплаках се Cry
И...Деси,Мартеа заминавайте на доктор,че преди малко разбрах за една позната,че и открили рак на шийката първа степен.А тя е от хората,които си правят профилактика постоянно!
Всички болни бързо да оздравяват! Praynig

# 78
Такааа. Нямаме буболечки в носа. От къде тогава са сополите? Нашата лекарка твърди, че е уголемена трета сливица. Изписа Боаронски лекове. Не ги взех. Тази нощ не е вдигла Т. Жизнен е, има апетит, само очичките му "светят". Отивам да се ровя в здравния...  Confused

# 79

Буба, а защо отработвате Великденската почивка?

мартеа, защото ни сливат Великден, първи и шести май и като излезем от 28.04 сме на работа чак на 07.05 което е (11 календарни дни)  Wink та после ще си починем повечко Hug Искам да направя много хубав рожден ден на Криси защото миналият ми беше ад, бях с татко в болницата излязох само за няколко часа духнахме свещичките и се върнах отново в болницата (настръхвам само като се сетя), и затова сега си мечтая за едно хубаво изкарване на 3 тия РД на моята принцеса Flutter
дано ти мине по бързо контузията Peace на крака подут ли е иначе?

Дидка дано Радо бързо се оправи Praynig, оф сега като те четох умирам от страх след работа отивам за резултата от цитонамаската дано всичко е наред.

# 80
Биренка, объркваща е ситуацията. Все отнякъде трябва да са.

Дидка, разболяват се децата, не можем да ги отглеждаме в саксия Peace. Дано се оправи бързичко Радо, а за Данчо се радвай, че дори и да не е с теб, не му е скучно. И на мен ми става тъпо, когато Ава иска не мен , а баба си. Случва се Heart Eyes
Бубе, за завиждане сте с такава почивка.
Мартеа, много болезнено си се наранила.Лекувай се, че тоя крак ще ти трябва Wink
Дона, наистина е скъпичък проектора, пък и е за по-големи. Миналата седмица съседчето излезе облечено с костюм на Спайдърмен, с маска, плащ и там всичките му салтанати. Станислава едвам  преживя гледката, уплаши се Laughing

Някой ще каже ли дали е купувал детски лаптоп, на колко езика е, и има ли смисъл от такъв подарък на 3 години? Thinking

# 81
Катка, и аз си мислех за лаптоп, но май няма да го използва по предназначение Wink
И Пламен някой път предпочита баба си пред мен и да си призная става ми едно тъпо Wink

# 82

Само на моето дете ли отдавна (още като стана на 2) са му излязли всички зъби ShockedНали трябва да са 20?

Ей, Катка ние сме в отбора, Марти се сдоби с всичките 20 още на 18 месеца.

Сиска, честито "Р", Марти сам си го научи и си го казва, дори го забелязвам, че все на него натъртва, като говори. Той пропуска съюза "и", винаги казва " баба дядо". Големи са смешковци.

Мартеа, пази краката и гледай като вървиш.

Fairy, защо АБ за Миша с бронхит, Марти преди 3 седмици беше на тази вълна и само Вентолин му изписа педката и помогна плюс Ериус. Дано все пак се оправи малката.

buba76, големи празници те чакат,а?

Аз вече 100% съм убедена за почивката в Турция, само трябва да я платя. Казаха ми, че пътя бил супер до Кушадъсъ и май ще влачим кервана натам.

Вчера като се връщахме от Влас Марти ме игнорира и каза да седна на предната седалка, защото е "голям батко на бебетата" и щял да се вози сам. Голям рахат, това ни е сефтето с такова пътувание. Занимава се игра си с разни играчки, много готино.

Да ви се похваля и за още нещо, детето познава марките на колите, като види кола и обяснява, колата на тати, колата на дядо и т.н

# 83
Гита, обади се, бре жена, Лени, и ти, гледам, че четете...
Аниа съвсем се изгуби също...

Кременхен, вярно ли познава колите? Супер!

# 84
Kremenchen, те по принцип педиатърките на Миша имат склонност да изписват антибиотик за щяло и нещяло. А аз по принцип им парирам тия опити и досега от 7-8 пъти, в които са го предписали, е пила само веднъж. Сега обаче си кашля лошо, аз самата го усещам, че няма да мине само от сиропи.  Да не говорим, че си подкашля от доста време и това допълнително ме накара да й дам антибиотик.

Да, и Мишка е на вълна коли - познава колите на брат ми, на татко и нашата и като види същата много щастливо ни ги сочи. И казва - като на тате, ама синя Laughing

За зъбките - и Миша има отдавна 20. Някъде на 2г. и 3-4 месеца й изникнаха, поне това гайле съм го забравила отдавна Simple Smile

Катка, и аз съм на вълна дали да не купувам лаптоп, но още се чудя. Та ще чакам тука отзиви.

Мартеа, жено, дай по-отговорно към здравето си, че  иначе само проблеми се създават, нищо хубаво не се получава Hug

Дидка, хич не се кахъри,  и мойта мома не иска да се прибира вкъщи, ама аз не се чувствам зле от това, защото знам, че това не означава, че ме обича по-малко Simple Smile

# 85

Мартеа, жено, дай по-отговорно към здравето си, че  иначе само проблеми се създават, нищо хубаво не се получава Hug

стига бе, съвсем отговорно днес в 18:15 имам час за гинеколог. Решила съм да си пусна всички изследвания, профилактично, въпреки че режещата болка в корема ми мина още на следващия ден. Ще се изтипосам с бинтован крак, ама няма как Mr. Green

Относно колите - и Теа познава нашата, на леля, ми на братовчед ми джипа, служебната на баща си - но се шашнах Марти как им познава марките, браво на него! Свеки също разказва за моя мъж как на възрастта на Теа най обичал, докато пътуват в автобуса да гледа колите отвисоко и да им познава марките...

# 86
  • София
Лелее...какво правите, бре, хора! Всички се изпонатръшкали болни, други с контузии..от къде да ви подхващам, м???
Бързо оздравяване на всички   bouquet

И Любака познава колите и то от доста отдавна. Защо не съм го отбелязала не знам. Даже казва "кола, като на..." Simple Smile Познава на дядо си, на чиче, на тати едната кола, другата кола. Също разпознава и марките коли, но още не съм го научила на имената им. Ще взема да го направя, та баща му съвсем да се изкефи  Grinning
Много е смешен, като разпознае някоя марка кола и казва няколко пъти "кат, кат, като на...колата"  Laughing Демек, няколко катота означават слабо подобие  Laughing

Дона, ти май не спомена кога ти е датата на секциото?Или съм изпуснала? Wink

Катка,
много се смях с рисуването на Ава  Joy Нахилих се пред компа  Laughing
Любака така се самозабравя с гумите на камионите...нали са повече от на колата (там рисува 4, не 2) и като започне едни кръгчета до побъркване  Laughing

# 87
  • Варна
Ние като нямаме кола и Иво и идея си няма коя кола каква е, то и аз не ги знам всичките. Embarassed
За лаптоп сме още много далеко. Иначе му е интересно като го пуснем на компютъра да щрака във всички посоки с мишката, колкото повече приложения успее да отвори, толкова е по-щастлив.
И Иво има 20 зъба от доста отдавна, мисля даже отпреди да стане на 2г.
Дидка, бързо оздравяване на Радо. Hug
Камий, и Иво има такива периоди, те при него са май доста чести, в които ми се приисква да не съм там при поредното изпълнение.
Днес оставих и Детелинка в къщи. Едно, че баща и трябваше да я заведе в 7,15 на градина, защото е от 7,30 на работа, а иначе трябваше да я водя заедно с Иво до там и друго, че досега не е било да е болен само единият. И тя е със сополи и се опитва да почне да кашля.

# 88
Мамка му,писах един час и нещо стана с форума,та ми се изтри поста Close.
Гита, обади се, бре жена,
Embarassed Embarassed Embarassed
Здравейте, момичета!Чета редовно,но нещо все не ми се пише.Пък и докато изчета всичко вече ми е писнало да стоя пред компа.
Мартеа,хубаво е,че си се решила да отидеш на АГ.И аз не го правя често,но тази седмица май ще си слагам спирала,та да ви питам-някоя от вас имали и как е?Усеща ли се нещо и създава ли проблеми?
Феъри,честито бременно коремче!Браво на мъж ти как се е досетил какъв ще е илача!
Иви,прекрасни сте!Целувки на двете принцеси! Hug
Катка,и ние вчера обсъждахме РД-торта,бонбони,шапки,чак списък ме караше да правя диването-"И да не забравиш ,мамо,за Наско Димов най-хубавото червено колело!" Laughing
Относно "правото на избор",също подхождам като Катка,дори смея да твърдя,че често съм доста строга ама и мъжа ми казва,че такава ми била ролята в семейството,та затова и ме използва като плашило.
Гледам,че има болнички.Дано бързо се оправят!
Каква е тая работа с третите сливици?Нас не сме го изследвали за такава,но има всички признаци та се интересувам.Доста често хърка,а имам чувството и,че му е запушено нослето,но няма никакви сополи Thinking.А вадят ли сливици на деца под 3год.?
И още бях писала ама какво беше...ааа за английския,Мартеа на също мнение съм,но ако другите деца ходят не бих делила и моето Peace.
Ами това е ако сесетя нещо пак ще пиша.Сега отивам да си взема момченцето от градината.  

# 89
Браво на децата!Много рисуват.Нас един ченгел не може да завърти иначе от градината редовно ни дават негови рисунки-уж,че с малко помощ от госпожата Wink.

Общи условия

Активация на акаунт