МАЙчета 2005 (108)

• 13 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Гушnewsm53 Ама да не е първоаприлска шега Wink

Не, не е.

Дидка, не съм правила тест...надявам се всеки момент да ми дойде.

# 106
  • София
Ето и малко смях, че нали все пак е първи април
http://vbox7.com/play:74ff865e

ето и от мен Краси Ванков по пътеката напиках се от смях

# 107
# 108
Ей, Дидка, ужас, с децата ли беше? нали не са големи щетите? Слава Богу, че сте добре!

# 109
Мартеа,сама бях,на връщане от детската градина!Задницата е ударена,калник,броня,джанта....абе гадост.Втая тематика,на твоята микриЧка какво последно ще правите.Автоматика е супер,но и аз като Феъри предпочитам ръчка....малко състезател си падам.Радвам се,че при чичо доктор всичко е ок!Дано скоро само хубави неща да ти се случват!

# 110
Втая тематика,на твоята микриЧка какво последно ще правите.

в петък трябва да са свалили скоростната кути, а до днес трябваше да са я разглобили, за да видят каква е повредата. По-добрият вариант, на който се надявам, е да е някакво си уплътнение. По-лошият - една част - някаква турбина, за която пак обявиха страшна цифра. Само трудът по тази операция е 300 лв. Автомонтьор да си... Сега изчакваме още малко и мъжът ми ще им звъни.

Ти предполагам, имаш каско, нали, че иначе... и пак, Слава Богу, че ти си добре!

# 111
Не съм чела , че бързам
само да успокоя Гуш, - Валя нищо не е сънувала, така че най-вероятно е от пролетта Mr. Green

# 112
Ооо, Гуш, честит първи април!  Wink

Днес си прекарахме страхотно с моето болно детенце  Simple Smile Заведох го в Ескалибур, където има чудесен детски център. Тъкмо се настанихме и човека намери двайсетаче под масата. Нямаше никой друг в тази част на заведението, явно от предишните клиенти са паднали. Късметче! Много се зарадвах  Simple Smile Платихме си сметката с тях.

Дидка, много гадно това с колата  Confused Хубаво, че не си се уплашила  Hug

# 113
  • Варна
Днес въобще не ми е до смешки. Ходихме на лекар. На Иво отита се е повлиял от антибиотика, но все още не се е оправил. Сега почна и да кашля и ще пие и Еуреспал. Детелинка, обаче има гнойни сополи, които се стичат отзад в гърлото и ще трябва да се лекува по-сериозно.
А и времето е едно такова гадно, сякаш не е вече април, а ноември. Много ми действа такова време.
Биренка, тъй де те в Екскалибур парите по пода се търкалят. Няма начин. Joy
Гуш, наистина без Валя да каже, какво е сънувала не вярвам. Wink
Ох Дидка, добре че само с колата са проблемите. Hug
Другите болни, как сте? Не взехте ли да се оправяте вече?

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 20:21 от Despina

# 114
Гуш,дано всико е наред Hug
Мартеа ,и на тебе ти пожелавам късмет!
Дидке важното е ,че на тебе нищо ти няма.
Аз да се похваля,сложих си 1 кубик бразилски гел.

# 115

Аз да се похваля,сложих си 1 кубик бразилски гел.

Какво е това?

# 116
  • Mediterraneo
Малиии, че аз съвсем изтървах темата  Whistling

Много болни! Да се оправяте, ей  Naughty

На Гуш стискам палци- каквото искаш, това да е.
Дидка, кофти това с катастрофата  ooooh!

За подарък за РД изобщо не съм мислила. Няма нужда нито от нови играчки, нито от дрехи. Бабите ще дават пари, искам да й купя 1-2 чифта хубави обеци, че все по- често отваря дума да й пробиваме ушите.

Аз пък да ви кажа- подстригах се. Бях с дълга, почти 6-годишна коса... На мъжа ми направо му се реве. Сега съм с коса под брадичката, на руси кичури  bowuu Тази година просто се поддадох на пролетните импулси да променя нещо във визията си. Никой обаче не предполагаше, че ще е толкова драстично. Аз също  Mr. Green

# 117
Димана, честита прическа. Simple Smile Човек има нужда да промени визията си Flutter Нищо, че е драстично, сигурно така усещането е още по-хубаво. Аз все искам да стана светлокоса и все накрая виждам, че не ми отива. А пък тъмната коса ми изостря чертите.
Дидка, добре, че на теб нищо ти няма Praynig

# 118
  • Варна
Димана, я пусни една снимка да те видим. Някъде бях чела, че когато една стояла дълго време в къщи жена промени драстично прическата си било признак, че била готова за промяна в живота си. Като да се върне на работа например.

# 119
Димана, я пусни една снимка да те видим. Някъде бях чела, че когато една стояла дълго време в къщи жена промени драстично прическата си било признак, че била готова за промяна в живота си. Като да се върне на работа например.
Аз пък съм чувала, че е готова за нов мъж, ама сигурно и за нова работа се отнася  Wink
Еййй, скъсахте се да лъжете, значи  Wink
Не оставихте нищо за мене  Heart Eyes
Дидка, много съжалявам за случката с колата, но това все пак е само една кола, важното е вие да сте добре  Hug
Всички болни да се оправят, само това имам време да напиша, че дребен си е наврял ръцете под клавиатурата и я вдига нагоре  Tired

Общи условия

Активация на акаунт