МАЙчета 2005 (108)

• 13 472
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Диана, и аз съм чела всички негативни неща за Гентамицина, но досега не са ни изписвали. Не знам какво да те посъветвам Confused
Ренка, нищооо Wink. Другия път Peace

Аз вече съм на тема Рожден ден- моята мома е първа. Днес направо ми иде ... и аз не знам какво!
Има само едно клубче в Бургас, което отговаря на простичките ми изисквания- да е забавно за децата, да сме сами и родителите да не са като изгонени(да могат да хапна, пийнат и попушат на спокойствие). Днес отидох- заето е за 20ти. Не стига, че се пада неделя, ами е и Цветница  ooooh! После се оказа, че и план "Б"(друго клубче) отпада по същата причина и сега съм в шах. Остава варианта в къщи, който не е лош, обаче...има едно обаче,което е съществено. Но ще си замълча засега Confused
Между другото мислите ли, че е добра идея на домашно парти да се кани клоун или аниматори някакви Thinking

# 196

Хъм, сега прочетох Мартеа и се сетих- вероятно ще изтеглим детското парти чак на 17 май( първата събота след 12-ти)  Tired Или ще го насрочим за около 18 часа вечерта на деня. Не знам  Tired

а нали се сещаш, че 17ти също е работен ден.
Добре дошли в Абсурдистан. Тези отработваници само нашите могат да ги измислят. Нали знаете кой как води война - германците - един ден - воюват и толкова. Руснаците - два - един ден воюват, един ден празнуват и толкова. Българите - 4 дни - един ден воюват, един ден - празнуват и два - отработват пропуснатото.
Между другото, с това отработване около Първи май и Гергьовден, майчетата са си все прецакани. Все така става, че отработваме по две съботи през май...

# 197
  • София
 При нас схемата също ще е сложна - РД на Ема се пада вторник, а следващия уикенд аз съм на тийм билдинг (со се Мартеа и Феъри  Mr. Green). А пък предходната неделя, на 4ти май е моят РД, пък и нали не може предварително. Май ще взема да го направя на самият ден след работа, пък който може да идва. Направо може на вечеря да ги заведем гостите, в Доброто с детския кът би било подходящо.

# 198
Катка, дано всичко е ок, звучиш загадъчно.
За аниматорите - някакъв куклен театър - да (и то при условие, че се говори с норамелн тон, а не се крещи, както обичат да правят кукловодите Confused, незнайно защо), но клоун - аз поне не бих поканила, защото Теа е страшна бъзла. Най-много да развали празника.

# 199
При нас схемата също ще е сложна - РД на Ема се пада вторник, а следващия уикенд аз съм на тийм билдинг (со се Мартеа и Феъри  Mr. Green). А пък предходната неделя, на 4ти май е моят РД, пък и нали не може предварително. Май ще взема да го направя на самият ден след работа, пък който може да идва. Направо може на вечеря да ги заведем гостите, в Доброто с детския кът би било подходящо.

а па те тоя тиймбилдинг съвсем го бях забравила. Ще ме изгонят от вкъщи като чуят...

я, я, кажи за това Доброто. Това при вас в Красно село ли? Линкче, нещо?

# 200
 И ние сме на същото дередже. Confused Миналата година и двете места , където планувах да празнуваме почиваха на 1 май. Тази година едва ли ще е по-различно. Още повече , че сега са 6 дни накуп . Вариантът с празник вкъши хич не ми се ще...

# 201
Ех, като си имате ресторанти с детски кът, к'во да ви мислим. И за децата веселба, и за родителите човещинка... Wink

Мартеа, права си за клоуна. Ще има уплашени.
Това за войната е готино Joy

Тарталетке, забравих да ти честитя новата прическа. Свежарка си Hug

# 202
  • София
Ех, като си имате ресторанти с детски кът, к'во да ви мислим. И за децата веселба, и за родителите човещинка... Wink

Кате, кво се чудиш ами не вземеш да запълниш тази пазарна ниша в Бургаззз - ела тука по Софето ще те разведем до детските кътове (през деня, вечер на кръчма) ще вземеш идеи и се захващаш.

# 203

Кате, кво се чудиш ами не вземеш да запълниш тази пазарна ниша в Бургаззз - ела тука по Софето ще те разведем до детските кътове (през деня, вечер на кръчма) ще вземеш идеи и се захващаш.

На нас ресторантче ни стара мечта, ама не можем да си намерим хубаво място.
А на Софето отдавна му се каня, че имам много "мои" дружки там. Все някой ден ще го реша Laughing

Мойто мъж се върнА и намерИ решение. Аз доволен Grinning

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 18:28 от КатКа

# 204
Ренката другия път ,не се ядосвай.
За дрехи на Ники и на нас ни хвръкнаха много кинти.
За чрд ние ще го правим в нашия клуб-в който я водим всеки ден-Мечо Пух.Така сме решили,има площадка,място за родители,хубав е.

# 205
  • Варна
Гуш, 6 май не е работен ден. Wink
За РД още не ща и да мисля. Първо да оздравеят и ще го мътя.
Днес поканиха Детелинка на РД. Не знам, но ми стана малко кофти, че поканиха само нея. Все пак ако е здрава ще я заведа, но все си мисля, че ако бях аз щях да поканя и двете деца. newsm78

# 206
Днес поканиха Детелинка на РД. Не знам, но ми стана малко кофти, че поканиха само нея. Все пак ако е здрава ще я заведа, но все си мисля, че ако бях аз щях да поканя и двете деца. newsm78
Естествено, че така е редно  Thinking...не се ядосвай, хората са различни, но аз също бих поканила двете деца  Peace

# 207
Здравейте майчета! От доста време се каня да драсна някой ред при вас, ама ме е подгонило някакво притеснение. Не знам защо? Както и да е, престрашила съм се днес. Казвам се Адриана и имам дъщеря, Магдалена, която е родена на 05.05.2005 г. Ще ми бъде изключително приятно и интересно, ако успея да се впиша във виртуалното ви семейство  Wink

# 208
  • Варна
Adry, добре дошла.   bouquet
И моят Иво е роден на 5.5.

# 209
Адри, добре дошла! От какво се притесняваш?! Сподели за твоята Магдалена - послушна ли е или типично теленце  Laughing

За РД на съм мислила. И без друго все решаваме в предпоследния момент. И на мен ми се иска на открито някъде.

Отивам да пържа шаранче.

Общи условия

Активация на акаунт