Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№6

• 31 170
  • 794
  •   1
Отговори
# 45
Добро Утро!

Аджелия нали е при мама , починала си е и днес стана рано да ви подреди масата за закуска!  Laughing

Да ви е сладко! Simple Smile

# 46
  • София
Добро утро   bouquet
На мен лично Аджелия много ми липсва Peace
Хубавото е, че се сеща за нас.

# 47
Много й липсвате и на нея!
А как ли ще издържи още 2 седмици! newsm78

# 48
Добро утро! Hug
Закуската е прекрасна  bouquet Vanq-ФРДЕ да поздравиш Аджелия и Сисолинка много ни сипсват  bouquet

А как ли ще издържи още 2 седмици! newsm78
особено като няма и интернет ooooh!просто незнам Tired

# 49
Аз няма да дойда, щото в понеделник влизам в болница за химиотерапия.
Но си запазвам правото за другия път. Не че съм особено добър творец, но поне ще опитам !

Споко, то и аз не съм и затова gudzy ми дава най-лесната и безопасна работа  Laughing
Нели да прати Джули у gudzy... Или пък аз ще я заведа?  newsm78 В понеделник като я гепам  Laughing Няма мама, няма тати, ще се забавляваме двете  Party

# 50
Здравейте Мами.
За огромно мое съжаление......ще се наложи да се разпиша сред вас с така тежката диагноза "ретинопатия" в 5-ти стадий на недоносения ми син, който е на 3 месеца. Много съм объркана, притеснена, уплашена............и.......вие знаете най-добре как се чувства една майка при такава вест. Докторите във Варна не дават никаква надежда, но аз като чета в темичките ви си давам кураж че можеби има надежда сина ми да не остане сляпо дете. Моля ви за информация.....всякаква - за лечение в чужбина, България........всичко което вече ви е минало през главата. Благодаря ви предварително.

# 51

Гледате ли Море от любов

# 52

Гледате ли Море от любов

не, за какво става въпрос  Thinking

# 53
Нели да прати Джули у gudzy... Или пък аз ще я заведа?  newsm78 В понеделник като я гепам  Laughing Няма мама, няма тати, ще се забавляваме двете  Party
как така ще я гепаш,тя ще е с лична охрана в понеделник Mr. Green

Гледате ли Море от любов
Peace

# 54
galy79, добре си дошла, жалко, че по такъв повод,
но съм сигурна, че тук ще намериш много подкрепа,
по късно, шефка та, тя е много компетентна,
ще се включи с информация по проблема ви, надявам се  Grinning

# 55
Здравейте Мами.
За огромно мое съжаление......ще се наложи да се разпиша сред вас с така тежката диагноза "ретинопатия" в 5-ти стадий на недоносения ми син, който е на 3 месеца. Много съм объркана, притеснена, уплашена............и.......вие знаете най-добре как се чувства една майка при такава вест. Докторите във Варна не дават никаква надежда, но аз като чета в темичките ви си давам кураж че можеби има надежда сина ми да не остане сляпо дете. Моля ви за информация.....всякаква - за лечение в чужбина, България........всичко което вече ви е минало през главата. Благодаря ви предварително.
Писах ти ЛС Hug
Не се отчайвай никога,детето ти е малко и има шанс,не ги слушай онези,да няма да вижда нормално никога,но това не означава че няма да може да се оправя сам,естествено бързай,бързай,защото всеки ден е ценен при това гадно заболяване Hug

# 56

Гледате ли Море от любов

Хванах само края,много ме е яд,но после ще го гледам в сайта им Peace

# 57
Да ви кажа честно все повече се разочаровам от лекарите в милата ни родина  Cry Признавам, че никак не им е лесна работата, плащат им малко, работят със стара апаратура и т.н., но все пак да си лекар значи преди всичко да си Човек, да си добър психолог и да бъдеш много силен. Разбира се, не трябва да крият истината от родителите си, но трябва да ги окуражават и подкрепят. Никой не иска детето му да е болно, но когато това стане не трябва да представят инфромацията така все едно е краят на света. Понеже знам на Нели как са й казали да остави детето си в дом... Умът ми не го побира това. Все едно детето е някаква вещ и когато е счупена направо да я хвърлиш на боклука, а да не се опиташ да я поправиш...
Не всички са такива, разбира се, но като гледам май по-голямата част - да.
Скоро по новините даваха за някаква лекарка дето изписвала лекарства на онкоболните, пък то не можело да се изписват тези... не знам си какво и искаха да я махнат. И пациентите й я защитиха. Еми евала на жената... може, не може ти не можеш да оставиш тези хора на произвола на съдбата, да се оправят сами и да се мъчат.
Малко отклонение и малко сериозно стана, ама... се ядосвам  Confused

# 58
MMka ,напълно си права,ако питаш мен въпреки че е сериозно нещо,трябва да си говорим и то с имена ,защото не може така,не може да прочетеш няколко учебника и да се наречеш лекар.Според мен след като си станал лекар,едно че трябва да се информираш постоянно за новостите,изхождам от факта че не лекарите,а аз казвам тук на хората че има шанс,защото знам,а защо лекарите не знаят,визирам случая три поста по-горе,и не само,много са,а и защо не опитат да са хора,да подходят поне с уважение към болката на хората,ако не с тактичност.

Много се ядосвам,когато идва при мен човек ,винаги накрая,и ми казва -помогни,къде да идем,а дори диагнозата погрешна или неясна,а аз я налучквам само по симптоми ooooh!Не че съм супер велика,обаче се интересувам постоянно,какво им пречи на доФторите да четат,интернета е за всички/даже днес имах такава среща,и повярвайте ми,детенцето ще вижда ,дори да е с едното око,ама никой това не им го казва,затова и окото вече може да е едно,като шансове/
Ох,много объркано пиша днес,сигурно защото съм болна ooooh!

п.п На мен лично,не са ми казвали да я оставя в дом,но академик Василева ми каза-Майче изчакай година и половина и си направи друго ooooh!,а аз я попитах-А това какво да го правя,да го хвърля в кофата ли #Cussing out-тогава се амбицирах да уча Mr. Green

# 59
Здравейте на всички в интернет - кафе съм и нямам време да ви изчета затова прекарах страничките скоростострелно.
Мъчно ми е за вас.
Болничките да оздравяват.
За бабчето, Вики и мама, Джули и gudzy, ще стискам палци.
Липсвате ми да знаете, мале тук възрастовата група на посетителите е от 12до16г. ще се омитам, страно ме гледат.

Общи условия

Активация на акаунт