Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№6

• 31 863
  • 794
  •   1
Отговори
# 60
ajeliya   и вие със Сиска много ни липсвате,много да я нацелуваш  love001

# 61
Липсвате ми да знаете, мале тук възрастовата група на посетителите е от 12до16г. ще се омитам, страно ме гледат.

Laughing Атракция си какво се притесняваш, гордей се с това. Кога ще видят те такава готина мама там иначе?  Grinning Даже трябва и пари да не ти взимат Wink Все пак вдигаш възрастовата граница на клуба  Peace

Цвети, това им е любимото - млади сте, ще си имате друго, здраво  Close Ако си мислят, че по този начин успокояват майката... трябва да им се каже, че са в голяма грешка... Понякога е по-добре да се замълчи  Crossing Arms

# 62
Охооооо,Аджелия Hug Hug Hug
Много ви обичаме,нали знаете и двете със Сиси Heart Eyes и ни липсвате,но ще ви дочакамеее Hug

Цвети, това им е любимото - млади сте, ще си имате друго, здраво  Close Ако си мислят, че по този начин успокояват майката... трябва да им се каже, че са в голяма грешка... Понякога е по-добре да се замълчи  Crossing Arms
Е да, но те вероятно не се и замислят,нали знаеш-На чужд гръб и сто тояги са малко Crazy

# 63
Преди малко в Календар дадоха репортаж за децата с увреждания, че парите, които се дават за тях са 122лв., държавата осигурява само едно лекарство и от януари имало обещан личен асистент и още нищо... Даже едната мама каза точно това, че в болницата казват, че е по-добре детето да се остави в дом  Rolling Eyes

# 64
Кой ще сипва newsm78

# 65

аре де, давай   Whistling

# 66
Липсвате ми да знаете, мале тук възрастовата група на посетителите е от 12до16г. ще се омитам, страно ме гледат.

Joy Joy
и вие ни липсвате  Hug

# 67
Преди малко в Календар дадоха репортаж за децата с увреждания, че парите, които се дават за тях са 122лв., държавата осигурява само едно лекарство и от януари имало обещан личен асистент и още нищо... Даже едната мама каза точно това, че в болницата казват, че е по-добре детето да се остави в дом  Rolling Eyes
Гледах го,жалко наистина и евала на майчиците,че не се потдават на глупавите им квалификаций и навивки Crazy
А за парите не ми се говори,те го казаха...............само като си помисля че един рехабилитатор иска 20 лв. на посещение ooooh!,ами аз спрях,поне докато се върна от Германия,как иначе,то е непосилно Tired

# 68
даваи ти де скоро маи не си сервирала Mr. Green

# 69
Алкохолички, стига сте пили!!!  Naughty  За вас пости няма ли  Thinking
Дайте нещо за хапване, ако може сладолед  Laughing А и никой не почерпи galy79 за добре дошла  Thinking Много сте негостоприемни  Laughing Дано не сте я уплашили  Joy
Айде, опъвайте масата...  Peace

# 70
А и никой не почерпи galy79 за добре дошла  Thinking Много сте негостоприемни  Laughing Дано не сте я уплашили  Joy
Говорих с нея по телефона,тя вече има надежда Peace,дано и резултата после е този ,който очаквам и аз Praynig
Тя е една много разтревожена мама и има нужда от наща подкрепа и палци Hug

# 71
Аз сега й писах лично да я питам дали е от Варна... Ама да влиза по-често тук, поне гладна и жадна няма да остане  Laughing

# 72
Дайте нещо за хапване, ако може сладолед 
аиде като не пиеш яж сладолед и мълчи Mr. Green

а  това е за другите ,хайде наздраве

# 73
Сладоледът го приемам и ще си го изям сладко, сладко, ама това да мълча не го приемам. Мога да говоря и с пълна уста  Joy
Колко бутилки имате да пиете...  Rolling Eyes Нели, ти ли си най-голямата алкохоличка тук?  Laughing

# 74
Като говориш с пълна уста ще ни наплюеш Joy Joy JoyА тези бутилки са за всички Peaceаз искам само една hahahaза зъб,че ме боли Joy

Общи условия

Активация на акаунт