Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№6

• 31 147
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
.......newsm09само парфюма ли му почувства newsm78

минавам на лични  newsm62
аааауууууууууууууууууууууу Joy

# 586
абе къде избегахте всичките smile3506

# 587
 Бабче поздравления за добрите изследвания!Чудя се от къде я взимаш тази сила и тази енергия, че ме зареждаш само като те чета.Да знаеш дъщеря ти и внучка ти на теб са се метнали.
 Нелка аз съм на линия, докато не са ме изритали.Сипи едно пиене, че мен хич ме няма по сервирането.

# 588
 Нелка ти си сервирала, ама аз все бързам и после видях.Даже и хапване има, че напоследък един вълчи глад ме гони.Мога да изям цяло агънце....

# 589
Мога да изям цяло агънце....
агънце ли искаш да ти пека сега newsm78

# 590
 Понеже в момента се пости, ще потърпя до Великден.

# 591
Понеже в момента се пости, ще потърпя до Великден.
да взема да ти опека,че да не ти падне ухото Mr. Green

# 592
Не съм пощенлива.Ще почакам до Великден, запазвам си го за тогава.Да не ме забравиш.Ще го търся като наследтво.

# 593
Ах, какви сте ми ангелчета! Какви провинения в поведението си толкова видяхте, че чакате пердах от шефката. Тя може само да ви се накара, че не сте били достатъчно палави. Защото точно това се очаква от вас. Както казвахме по време на социализЪма - "жизнерадост и дръзновение". Лично аз ще ви издърпам ушите ако сте много кротки и хрисими.  hahaha
newsm43 Значи мене голЕм пердах ме чака от тебе, banskobg, нали? Остава да видя само дали и шефката ще ме натупа като си дойде. Не друго ми аз щото си помислих, че ако съм най-примерната тези дни и си кротувам ще получа поощрение (в каси  Joy) То си е полезно за кръвните изследвания (баби знае). Да ви споделя: на времето лежах в болница с хемоглобин около 70-80. Като ме изписаха ходихме на Мелник за 10 дни (от училище). Сигурно се досещате, че доста Мелнишко винце пийнах там за тези 10 дни. Ефектът беше поразителен  Mr. Green
На Богомилчо да му мине бързо! (Страхотно име носи, много силно!  Heart Eyes)
ajeliya, само кажи, душа, и ти го давам нашия момък! Нали знаеш лафа "Хвани си кака - да те отрака". Ама аз шъ внимавам щото габровските моми са малко dangerous (опасни)  Joy
Пак натурах скоби за страх

# 594
  • София
Пък да споделя простотията, дето я направих днес  #2gunfire
Нали цяла седмица нямах апетит, то ме се гадеше, то ми беше едно....
И сутринта се събуждам, ама коремчето свито, реве от глад...
а бабетката трябва да прави кръвни  изследвания Joy Joy Joy
Устисках до 11.00 часа и като се опретнах..... ама кво ли не хапнах, и то количествено #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ях, ях, ях  и накрая щях да се пукна, така ми се поду горкото, че си мислех, че това е края newsm78
Извода е като в поговорката - гъз глава затрива Joy Joy Joy
Била съм болна, аааааа newsm78
Ако бях, нямаше да съм гладна, нали Peace
Иииии, има една тайна, ама на никой няма да казвате, нали????
ШеВката има рожден ден на 13, фаталната дата.
Не съм ви казала аз  smile3521

# 595
Малеееееееееееееее!
Аз докато ида на зъбар Mr. Green и да напазарувам , те изписали света.
Бабче ти си страхотно- супер- прекрасна, браво на теб, само така.
А за шеВката , знам за рождения и ден и аз съм на 13-ти ама юни.
Богомилчо,  утре да си здрав златенце. Сиса е добре, пу-пу-пу, сутринта пищя от ухо, сложих капки и сега ми върти червата ама аз съм щастлива, защото това си е моето Сиси.
Мимчо, искам го момъка, много ми е добро детето, ангелче, че и половина.
А това "dangerous", немаше нужда да го превеждаш, аз съм парче англичанка Laughing и хич не са опасни габровци, само котките в къщата са в опастност ама те куче ще си вземат.
Ммка, ти пък какво лошо видя да правим, ти не си ни виждала във вихъра ни. Mr. Green
Аз кандидатствах в УНСС, обаче се влюбих пусто и следвах в Габрово, пък и в Софето специалността, за която ме приеха не ми беше по вкуса.
ШеВката нема ли да си идва?

# 596
  • София
Идееее, ама утре късно вечерта ще се приземи на нашата земя самолетчето.
Тъй, че вдругиден ще ни натрие кофичките, за нашето непристойно държане през нейното отсъствие Joy Joy Joy
Ама пък си бехме добрички и послушни, май  newsm78 newsm78 newsm78

# 597
ajeliya, ама и аз съм един заплес - да пропусна да пожелая на Сиска скорошно оздравяване! А си го мислех... Ама нали бързам да сватосвам, че то таз хубавата мома не е за изпускане  Naughty Пък и свястна сватя да си намеря... и то кво стана  newsm78 Пък превода го направих за гостите на сватбата...
За посрещането: аз ако бех у Софето щех да чакам малкото шефче с шефката на летището с огромен букет цветя  newsm51 и много шарени балони  baloni
Та хайде, моля ви мамите дето сте наблизо, ако може да ме отсрамите  Praynig

# 598
А защо трябва всяка вечер като дойда след мен да секва живота в клуба?!  newsm78  Всички са под масата или аз се включвам късно  Mr. Green Определено не съм доволна  Naughty Ааама-ха!

# 599
 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2

Хайде мили дами на кафенце с по една цигарка  Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт