Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№6

• 31 120
  • 794
  •   1
Отговори
# 615
Или по- точно - невъзможна любов Wink
щоооооооо newsm78разкажи де  Praynigсподели с нас

чули  Praynig

# 616
Или по- точно - невъзможна любов Wink
щоооооооо newsm78разкажи де  Praynigсподели с нас

чули  Praynig
ша казваш ли или fight

# 617
Абе бъзикам ви Wink Нищо особено. Просто отдавна много харесвам Ники Илиев като визия и той ми е някакъв идеал за мъж, относно външния вид. Но... тъй като повече държа на съдържанието отколкото на опаковката... не си търся мъж, който да прилича на него  Laughing Даже и той вече не ми е голяма тръпка, но преди казвах, че е мъжът на живота ми и то така си остана като лаф  Joy
Междудругото, два пъти са ме запознавали с него и аз... нито знаех кво да кажа, нито какво да направя (е, единия път не бях много трезва)  Joy Embarassed Но очите му опредлено са много хубави - зелени  Blush

# 618
баси, кой е Ники Илиев  Blush

# 619
hahahaи аз не го знам кой е Thinking

# 620

Манекен. Преди беше водещ по канал 1, забравих как се казваше предаването. По едно време водеше в ТВ 7 - "Елегантно". Последно участваше в разни постановки в театъра. Гаджето му е Ивет Лалова  Twisted Evil

# 621
дай снимка де  Whistling

# 622
еииииииии,момичета  токущо научих ,че в петък в 11.00ч.ще правим  Ямр да ни стискате палци Praynigче много се притеснявам

# 623
еииииииии,момичета  токущо научих ,че в петък в 11.00ч.ще правим  Ямр да ни стискате палци Praynigче много се притеснявам

ми, не правих те ли скоро бе  Confused

# 624
# 625

ми, не правих те ли скоро бе  Confused
имахме насрочен час,но тя нали се разсополиви и го отложихме ,щото нали е с упойка и  е опасно ако е сополива

# 626
аа, да бе, да, сетих се,
всичко ще е наред, нали знаеш,
а за палците.. то е ясно  Hug

# 627
# 628
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за моята принцеска  Heart Eyes

Мони, ти па само тази снимка ли намери?  newsm78 Или тази ти хареса най-много  Joy

# 629

Мони, ти па само тази снимка ли намери?  newsm78 Или тази ти хареса най-много  Joy

ааа, немам нищо общо аз със снимката,
Нелка я турна  Laughing
само го коментирам..........

Общи условия

Активация на акаунт