Бум от бебета настана, чакаме със трепет всяка следваща АПРИЛска мама !!!

• 18 435
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • София
РОСКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ И СЪВСЕМ СКОРО НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ПОДАРЪК!   bouquet

Ясмина завиждам ти, че имаш опит и си толкова спокойна Simple Smile Аз попринцип съм си голяма паника и много лесно се паля, а и сега както въобще незнам какво ме чака и как ще се развият нещата и ми е толкова притеснено, хич не ми е до гости и компании. Е то майка ми никога няма да ме остави, но самата обстановка и лудницата би ме изнервила страшно, а бебчо едва ли ще има нужда от луда изнервена майка и затова, ама да несе заричам че знам ли какво ще стане .....................

Aquariel и аз бях заложила на теб днес Simple Smile  Crazy

# 256
Честито на всички новообебили се мами! Не изброявам, че да не изпусна някоя!

Роска, ЧРД!  bdbaloni Много щастие и любов ти пожелавам и съвсем скоро да получиш най-желания подарък!

Лек ден мамчета...днес 3 бебенца поне  Mr. Green
И едното да е твоето!   Mr. Green Поздрави на Петя и Стефанчо, като отидеш днес!  Heart Eyes

didalex, добре дошла!

polinita, радвам се, че всичко при теб е минало леко, дано при всички ни е така!

kalli, виждам, че си тук. Снощи много те мислих...чудех се защо не си влизала чак от петък и мислено те писах за обебила се Simple Smile

# 257
И аз с Калоян не обичах да ми се мота никой. Затова първата вечер си бяхме самички-сами го изкъпахме криво ляво, сами си го обслужвахме, а майка ми в първите дни ми помагаше с домакинство и готвене  Peace Което е неоценимо за мен.
Аз хич не обичам някой да ми се меша и бърка, съвети приемах, де, ама от приятелки  Twisted Evil
Много съм благодарна на свекърва ми и майка ми, че помагаха с други дейсноти, а ме оставиха сама да се оправям с бебето.
Може би затова и леко понесох дните след раждането, не съм имала депресии и прочее и ми беше спокойно.  Grinning

Хайде, днес няма ли да ражда някой  newsm78  Grinning

Аз съм болна, настинах ли какво ли, и съм като парцал-подсмърчам, кашлям, отпаднало ми е...абе, гадост  Close

# 258
kalli, виждам, че си тук. Снощи много те мислих...чудех се защо не си влизала чак от петък и мислено те писах за обебила се Simple Smile

Благодаря ти, че си ме мислила  Heart Eyes ама на това бебе си му е явно мнооооого добре там вътре  Twisted Evil
Вчера го ударих на скитня и на шопинг. Похарчих си всички пари от болничния от НОИ (които трябваше да отидат за раждане  Twisted Evil) по магазините и се почувсвах супер  Joy

# 259
добро утро.роска-честит рожден ден!  bouquet.тази сутрин от 4.30ч. до 5.30ч. пак бях с контракции на 10-12 мин.хайде до после.

# 260
тази сутрин от 4.30ч. до 5.30ч. пак бях с контракции на 10-12 мин.хайде до после.
Е, хайде, де  Hug Ама спряха ли?
Защото и аз така често имам контракции през 10 минути и тъкмо се наглася, и те спират  Twisted Evil

Роска, ЧРД!    bouquet

# 261
Ето ме и мен. Дне ставах сигурно 100 пъти до тоалетна ooooh! иначе спах добре.

Роска, честит рожден ден! Само хубави емоции, то и нямам как инче предвид предстоящото събитие Heart Eyes

Полинита, мерси за линка Hug С един куршум два заека, викаш - и секса и раждането ще ги овладея с тия Кегелови упражнения Mr. Green Joy

тази сутрин от 4.30ч. до 5.30ч. пак бях с контракции на 10-12 мин.хайде до после.
Айде Ася20, стискам палци да свършва тая работа бързо и благополучно Peace

# 262
Роска, честито, миличка - дано скоро си гушкаш подаръка!  bouquet  bouquet  bouquet
Полинита, радвам се,ч е си добре, а за упойката -наистина е много индивидуално
Да ви се похваля тази вечер за пръв път спахме непробудно 6 часа и станахме само да хапнем и пак заспахме! Светът е прекрасен! Mr. Green

хайде ще чакаме новини.
п.с. радвам се, че бебо ви е толкова симпатичен. на мен ми се струва най-красивото бебе(нали знаете :нашето гардже е най-хубаво  baby_neutral)

# 263
roska_ps Честит рожден ден, пожелавам ти най-хубавото и здраво бебче   bouquet

# 264
Роска,честит рожден ден!Да си жива и здрава и много скоро мама!!!
newsm59

Полинита добре дошла отново сред нас  bouquet Много хубав разказ!След твоя и на tanzen се уверявам,че нямало нищо страшно Mr. Green Пусни снимки в албума!

Сладка мама това да й е кусура наистина Wink Да ви е жива и здрава хубавелката!!!

Албума на Аси-младши е преместен в БЕБОЦИ-АПРИЛ 2008!!!
Нека всички мамчета качваме снимките на бебчетата си в ОБЩИЯ АЛБУМ!!!
  Peace

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 14:56 от sisee

# 265
  • Пловдив сега England( Farnham)
Roska 4естит рожден ден   bouquet!!!

Благодаря за топлото посре6тането моми4ета smile3525
  Аз все о6те съм си в болницата и 4акам да дойде доктор и да ме прегледа пак , та евентуално да се прибера. #Cussing out Толкова ви завиждам понякога, 4е можете да идете на лекар когато ре6ите, да си направите изследвания, видеозон и т.н, 4е...... #2gunfire, но друг път 6те се оплаквам когато не съм ефектирана толкова.
 За изписването немога да кажа, за6тото тук нямаа такива не6та, но и аз не съм превърженик на делегацийте.
 Сно6ти и аз неспах, киселини,друго легло, болки и като при вас ни6то не помага, пия сода или фанта, талцин,но резултата е само временен.

АСЯ20 успех и дано вси4ко да мине безпроблемнно! fingerscrossed

# 266
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

Aquarel и helenblondy вие само сода ли си разбърквате за кисилините ???Аз по принцип като имам слагам в содата и малко лимонена кисилина(лимонтозо) и то става нещо като газирана вода(шупва) и ме успокоява страшно много.Ако искате пробваите,може и при вас да подейства  Peace

roska_ps Честит Рожден Ден и от мен   bouquet .Да не ни изненадаш и ти с двоен празник  Wink  Joy

Приятен ден на всички   bouquet

# 267
Roska_ps,Честит Рожден Ден newsm59и най-прекрасния подарък да получиш тези дни!!!
За киселините на мен Талцида все още ми помага и то веднага,но до кога... newsm78!?
А за изписването,няма как...!!!Ще се съберем доста хора,ми те хората така се радват.......на моите родители това ще им е първо внуче и много се вълнуват!!!
Хайде мамчета,май наистина имаме затишие пред буря newsm78 newsm78 newsm78!!!Или свикнахме на 4-5 бебета на ден и сега .... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes???

# 268
ritka  ние с тебе сме с един термин,така че внимавай като залагаш на мен  smile3521
helenblondy мойта бебка е много ниско долу, доки не може да и измери главата, толкова е паднала ниско, и точно от 1-2 седмици имам киселини ама зверскии  #Cussing out аз си го обяснявам с това че беба смачква стомаха нагоре, защото расте Mr. Green
Съни благодаря за съвета ще се възползвам. Ще взема лимонтузу да видим какво ще стане! Вече и през деня имам киселини, а вечер постоянно!
Абе днеска защо няма бебета!  Shocked
Аз ей сега тръгвам към ТК, награбила съм фотоапарата и при Петя и малкич Стефчо!
За всички които залагат на мен, благодаря и аз искам! Ама няма пукната контракция днес и снощи! Ще видим тая вечер. Даже срамната кост спря да ме боли  newsm78 какво става незнам  Rolling Eyes

# 269
 Koketka, Ясмина ти е обяснила добре за желязото. Най добре е да се обърнеш към хематолог, те са специалистите по анемиите.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт