Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 310
  • 823
  •   1
Отговори
# 45
Айде и аз да покажа малкко снимки. Embarassed
http://images24.snimka.bg/005476039-big.jpg -мин лято 62-3 кг
http://images24.snimka.bg/005476041-big.jpg -началото на зимата 59-60
http://images24.snimka.bg/005476044-big.jpg -4.03.2008 58 кг

# 46
  • София
Честит Рожден Ден на Росчо! Да си здрава, щастлива, фина и много красива!  bouquet
Креми, само първата снимка се отваря, останалите - не, но и от нея разбираме, че си страхотна бонбонка Hug

# 47
Сега би трябвало да се отварят. Embarassed

# 48
Креми , на първата снимка - много хубава рокля си имаМ  Joy
Отварят се  Peace

# 49
Честит Рожден Ден на Росчо!Здраве, късмет и щастие ти желая!!!   bouquet
Креми и аз само първата видях! (я, докато п,бликувам и те вече се отварят! Чудесна разлика, Креми!  Peace
Довечера ще се снимам, за да преценя има ли разлика визуална, или... Но вече и колегите започнаха да забелязват  Whistling
Добре, че сте вие момичета! Хубаво е човек да среща подкрепа в такива моменти!  Hug

# 50
Момичета извинявам се за тъпия въпрос, но в какъв съд печете тези микровълнови кексчета? Аз пообиколих магазините, но не видях неметална форма newsm78

# 51
Добро утро, момичета!

Росчо, честит рожден ден!   ura

Аз съм заковала на последните килограми и мърдане няма. Важното е, че онзи малък плюс, за който споменах преди ден-два го няма вече.

За варненската среща съм на линия, когато и където се реши да е.
На мен лично Годзила ми допада като вариант. Но да не забравяме Евридей, предложен от Катето.

# 52
ОООО, Креми  smile3521 smile3501 Завидни резултати. И както се казаве в една реклама." О, Пепи, пак си хубава днес!"

# 53
ЧРД на Росчо   bouquet
Креми  Peace
Аз съм на -9кг, до края на седмицата очаквам да падне заветното 10 кило. И после още 15  Laughing

# 54
Добро утро на хубавата компания!
Много, много нови и много успехи забелязвам!
Поздрави и успех на всички!
И аз съм от тези с ниска кръвна захар и често прегрешавам, но все пак мърдам надолу бавно и славно!
Дано Съни е добре!

# 55
Креми страхотен резултат да те питам колко си висока ,защото като те гледам на първата снимка все едно мене гледам. Аз последните килограми да се похваля и от бузите свалих ,вече не ми е чак толкова топчесто лицето преди изглеждах все едно постоянно имам нещо в бузите Grinning.И последно въпросче някой увисна ли в областта на ръцете под мишниците, над лакътя?
Scorpi_D пробвай в стъклените огнеупорните .
играчка-плачка не че нещо ама май си разменила см.на бедрото нали ,съмнявам се чак толкова да се е увеличило

# 56
Много Ви благодаря момичета,много сте мили. Надявам се да се похваля с повечко резултати и снимки.
Нели  Joy колко е мальк света Hug
Цвете12 висока сьм 158 см.
Отивам да водя дребния на лекар стискайте палци да е оздравял вече,че ми писнаха тия болести.

# 57
Момичета извинявам се за тъпия въпрос, но в какъв съд печете тези микровълнови кексчета? Аз пообиколих магазините, но не видях неметална форма newsm78

Не е тъп въпроса.Аз си правя кексчето в едно йенско съдче.СТава перфектно.

# 58

За микровълновата има специални силиконови формички. Иначе аз пека в йенската тенджера без да слагам капака. Кекса пак става хубав и с хрупкава коричка  Peace

# 59
  • Варна
Играчка-плачка, да преобразуваме варненската покана: 5.04, 14 часа, Евридей - потвърждение с лични на Играчка-плачка.

Росчо честит рожден ден, здраве, късмет и самочувствие!

Гуде, Славе, Слави, Орелия - честито! Търпение и забележителни резултати ви пожелавам!

Кремена, за твоето дете - успехи, здраве и веселие! Виждам ти трите снимки, много си хубава.

В микровълновата ползвам супена чиния или купичка. За капак - чинийка.  Joy

А за отвратителната ми снимка от снощи: по-скоро е кофти ракурса, защото изглеждам и по-висока от останалите, което не е вярно! Та така.

Общи условия

Активация на акаунт