Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 326
  • 823
  •   1
Отговори
# 60
За Евридей пишете ми на ЛС. Това заведение беше до ХЕИ-то нали?  newsm78

# 61
Честито на рожденичката ни! Бъди жива и здрава, щастлива и късметлива!   ura
Честити месечинки на най-големите свежарки!  Hug
Scorpi_D, няма специални форми за МВ според мен. Пека в едни стъклени купи, които са за салати!  Embarassed В съда, в който забърквам-директно в МВ. Хем пестиш откъм миене!  hahaha Може и в пластмаса. А бе всичко, което пъхаш в МВ става!
Креми, страшно гадже си брЯ! Има промяна-дори и в погледа ти! Сияеш просто!   bouquet
Девойките, аз май няма да дойда на срещата!  smile3518 Не съм и очаквала друго де! Затова си траех до последния момент. И може би последна писах на Бачи-за да съм сигурна, че всичко е о.к. Майка ми, която беше включена да гледа децата е болна от вчера с грип и температура-39 градуса!  smile3511 Пу, язък ми и за напъните в стихотворството! Само да се червя!  Embarassed Вече втора пропускам. Предполагам, че на трета няма и да ме викнете!
Бачи, ще ти пиша довечера допълнително.

П.С. Не се маже с нищо купичката за кекса. И после сам си се отлепва. Страшна работа, а? harmony_broken, дано четеш и нагоре, и надолЕ, че се редактирах да пестим място!

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 10:04 от spasdidi

# 62
Добро утро и от мен.
Не се мерих днес- никак. 4увствам се подута - боли ме кръст и корем, ама ще мине.
режимна съм, днес ми е последен ПЗ - минавам на П до сряда.

Честит Рожден Ден на Росчо! Здраве, щастие и късмет !!!   
  bouquet

да попитам, маже ли се с нещо купи4ката за кекс4ето  newsm78

# 63
Здравейте и от мен Simple Smile Днес ми е пети ден от Ударната фаза и да се похваля и аз , не сам се мерила още но дънките ми много ми хлопат  Grinning чак не мога да повярва Simple Smile Искам да ви питам да продължа ли ударната фаза до 7 дни или 5, Simple Smile
Поздрави на всички слабеещи и не слабеещи Simple Smile

# 64
Благодаря ви мацки за бързия отговор  Hug с ваша помощ ще се науча. Пък току виж съм се свършила откъм снага Laughing

# 65
Здравейте,прекрасни  bouquet
Вещи Hug  bouquet
Росчо  bouquetЧестит Празник!
Спасдиди  bouquetЩе липсваш!
Дорчи  bouquetРадвам се,че ще се запознаем утре.
Пеперудкееее,голямо миткосване,забрави ни Wink Hug
Кремена,  bouquetпрекрасна!
Лек ден и до скоро Hug

# 66
Здравейте   Hug 
За новата тема      bouquet    bouquet    bouquet
Момичета , аз здравата закотвих от десетина дена .По принцип през  П З дните  досега не съм
сваляла , а през последните 5 П дни не бях свалила ни кг. Не се отчайвам - от утре пак съм
на П , ще видя какво ще стане.Уж и храната си я разнообразявам по рецептите , но ... Thinking
не знам - гледам някои момичета за тоз период са се повталили повече   bouquet
Може би моят организъм от разните диети ,на които съм го подлагала , си е складирал инфо,
че го грози опасност и ми се противопоставя ,макар че го зоря с ядене  hahaha hahaha hahaha
А и не тренирам ,но вече сериозно се замислям дали да не тръгна на фитнес  Thinking
Кантарът може да не мърда,но дрехите ми вече се веят по мен  newsm44 - аз не се измервам ,
защото не знам дали ще успея всеки път правилно да си взема мерките.Стига ми това ,че
успявам да се вмъкна в по-малък размер  newsm26
Дали ще може утре да си вземем от някъде  новата книга на Дюкан   newsm78
Чакам с нетърпение утрешната среща.Приятен ден     Nature Partly Sunny и доскоро  bye
                            с много   свалени кг     goodscale

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 10:23 от mamce

# 67
Здравейте и от мен Simple Smile Днес ми е пети ден от Ударната фаза и да се похваля и аз , не сам се мерила още но дънките ми много ми хлопат  Grinning чак не мога да повярва Simple Smile Искам да ви питам да продължа ли ударната фаза до 7 дни или 5, Simple Smile
Поздрави на всички слабеещи и не слабеещи Simple Smile
Мисля , че пет са ти напълно достатъчни . Пък и общо кг , които искаш да свалиш не са много.

За кекса- с нищо не мажа съдинката, след печене като я обърна сам излиза
Честит рожден ден, Росчо. Бъди много здрава, усмихната и обичана от всички около теб!

# 68
Благодаря ви момичета,

Исках първия ми пост за деня да бъде красив, изпълнен с вкусни неща и скромна моя снимка /както изглеждат вашите/, но не се получи
Радвам се, че и така сте го забелязали

За Вероника – това са момичетата, аз им се възхищавам  http://www.snimka.bg/search.php?q=%E4%FE%EA%E0%ED&checkbox%5B0%5D=1&checkbox%5B1%5D=1&checkbox%5B2%5D=1&checkbox%5B3%5D=1&checkbox%5B4%5D=1

Нели 82 – със вас официално съм от 04.03.2008г. от тогава пиша в този форум, а ви чета от много по-предна дата – но благодаря за пожеланията РАДВАМ СЕ ЧЕ МЕ ОТКРИ

И на теб Кремена искренно ти благодаря. Да ти е жива и здрава мама. А като сме на една дата родени дали сме с един и същи нрав и темперамент????? /какви неща минават през главата ми днес ........./

Josefins, Leo, Ra4oni, играчка-плачка, мишле, славе, правда,атракция, babi boll  dorchester  –мерси    newsm03

Просълзихте ме от вълнение момичета        love001

# 69
Вещи, благодаря за новата тема и корекцията в табличката!   bouquet

Гуди, честит юбилей! Колкото -толкова, важното че си се разделила с тях завинаги! А разликата  в см е забележителна!
Катя*, браво!
КатяДжин, и при малкия започна така, после - хрема, след това и аз пострадах, сега се зарази и средният ми син.
Волна и ros4enka, вие двечките сте видни инвеститорки! Браво за волята!!!  Hug
Росчо, честит рожден ден!

Явно утре ще е голям ден, затова съм оставила за тогава(надявам се) преминаването си в следващата десетица! Grinning Днес ще съм особено внимателна, за да мога утре да се похваля!

# 70
ми що не ми се получи интернетадресчето

исках само да услужа

да не би защото първо го пиша в текстови файл за да не се бавя тук много

# 71
Здравейте на всички слабеещи тук
от 1 април и аз съм на Дюканска диета. Сега само ви чета, имам няколко въпроса но тях ще ви питам когато започна диета. За момента не мога да определя режима на хранене. В момента съв 57кг, пълна в областта на ханша и бедрата/с целулит/ целта ми е поне 52, може ли да ми ориентирате кой режим да спазвам, колко дни да е удърния етап, колко смесения.
Ще съм ви благодарна мноооого ако ми помогнете

# 72
......няма специални форми за МВ според мен. Пека в едни стъклени купи, които са за салати!  Embarassed В съда, в който забърквам-директно в МВ. Хем пестиш откъм миене!  hahaha Може и в пластмаса. А бе всичко, което пъхаш в МВ става!....

Има специални форми Peace а и пластмасовите съдове трябва са специално за МВ, иначе се топят и горят, знам го от личен опит Peace

# 73
Здравейте!
 welcome на новите момичета!
При мен нищо интересно пак, освен, че вчера захлебихме и си купих режимна храна и сега трябва да махна увеличението от последните дни - не е много, но е налице.Кри призова преди време да се стегнем за срещата и да се появим в пълен блясък - та аз верно ще съм в пълен блясък, но нищо, важното е да ви видя!

Росчо, newsm59

Доби,направи 5 дни ударен и след това редувай 5 дни протеини със зеленчуци на 5 дни протеини.

Кекса си го правя в купичка на детето - пластмасова е, а може и в чиния, ако нямате друго.

Хубав и успешен ден! Hug

# 74
Здравейте момичета.
Да ви кажа,че днес правя първи месец с Дюкан.Е,за разлика от други съм само с -1кг,но какво да се прави,явно ще е така при мен.Сега съм 51,поне имам едно килце надолу от вчера. Party Ще продължавам да видим докъде ще стигна.
ros4o   newsm59 Жива и здрава и финна Дюканка.

Гуде, Славе, Слави, Орелия честити ви месечинки момичета,много минусчета и търпение. Hug

Вещи поздравления отново за страхотната темичка,и че успяваш да се справиш с толкова много неща.  bouquet

Сънчееее  къде си?Дано всичко е наред. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт