Гоблени-21

• 79 224
  • 519
  •   1
Отговори
# 255
  • варненка от София
Кате, получих пратката, още веднъж мерсаж  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От снимката се види част от ушата, снимай я, па я покажи до къде си я дотикала. Аз ще снимам и мойто творение довечера и ще ви показвам до къде съм я докарала.

Алекс, конците са вече у мен.

# 256

Ако е този,можеш да си изтеглиш схемите от тук http://www.streamphoto.ru/users/Nicola/121691/?page=5&pw=cxqwxatAHFcD.
Паролата е 369852

Чукваш върху картинката,отиваш най-долу,чукваш върху лупата,чакаш да се увеличи и теглиш.После отиваш най-горе,чукваш "Следующая " и т.н.Дано съм обяснила ясно.

# 257
  • Варна
Miriel, и аз благодаря за инфото за квадратчетата  Hug
Днес съм на вълна подреждане на конци, навих си ги на картончета, много ми харесва така  Grinning
Марулка, писах ти  Peace

# 258
Давайте снимки от срещата Heart EyesИскам Goody в едър план-да видим толкова ли е страшна колкото се изкарва Joy
Manzhelka ще чакам да покажеш,че много ми харесва този гоблен PeaceАма много е скъп бее...
А дали го има 1:1,че мойта къща е много малка ooooh!

# 259
Завърнах се!  Party Беше супер!  Peace Специални благодарности на Dreamy world
и Гуди  Heart Eyes Благодаря ви че ми оправихте конците!  Hug Иначе гоблена беше обречен на провал!  ooooh!

Чучулигата аз имам  smile3509 ама чакам Гуди да каже каква е офертата да не ги публикувам!  Mr. Green Шегувам се! Довечера като имам малко повече време ще ги кача!  Peace  А и хич не е страшна да знаеш! Много е готина!  Heart Eyes

# 260
Привет момичета  Hug
Питате кой до къде е стигнал ,аз привършвам Майчино щастие и ще довършвам Силата на вярата че ми омръзна да се търкалят. Ще кача снимки по късно на тях и на схеми които имам / те са 2-3/  Hug

# 261
Здравейте, първо се извинявам че нахлувам в темичката Ви, но имам един конкретен въпрос: "Знае ли някой къде могат да продам ушити вилерови гоблени?? Ще съм много благодарна някой да ме насочи, защото доста рових из нета, ама нищо конкретно не намерих...

П.С. Може и да е писано по този въпрос, но реших, че е по добре да питам Вас. тук винаги има "мами" които знаят всичко Hug

# 262
Ами не можеш...Чувала съм за много хора които искат да продадат и нито един който да е продал ooooh!Поне в България смятам че е невъзможно-или ако стане ще бъде на смешна цена.  bouquet
Ехоо долападжийките-къде се затрихте?Само Здравчето и Иваничка ли оцеляха след срещата Joy Joy Joy

# 263
  • Разпиляна във въображението
Докъде стигна поръчката за конци?

# 264
  • Варна
Докъде стигна поръчката за конци?
Ами още няма такава  Grinning Дъмпера е на почивка, сигурно като се върне, тогава ще се организираме.

# 265
А сега да се включа и аз с някои неща които шия в момента
http://mimilota.multiply.com/photos/album/36#
Само дето не си спомням как се казваше втория гоблен  Embarassed
mimi_mimi, страхотни неща! За тази пеперуда отдавна си мечтая... Твоята, гледам, е оригинална? От какъв порядък е цената? А и лилиите са прекрасни!
Manzhelka, мнооооого я харесвам тази Жеравна, а като се има предвид че е един прекрасен български пейзаж... онемявам. Този гоблен е над времевите ми възможностите, но страшно се радвам дори само да го гледам Hug
Момичета, търся втората част на този гоблен, и снимка на... самия гоблен:

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 07:50 от Прасчо

# 266
Прасчо този гоблен с пеперудата съм го купувала преди години от щатите и не помня каква беше цената.

# 267
Прасчо,мисля че това е,което търсиш

можеш да ги свалиш от тук
http://dump.ru/files/n/n868265423/

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 22:43 от anonimka

# 268
ДОБРО ВИ УТРО, МОМИЧЕТА!  food010
Аз вчера попрегледах темата и тъкмо се зарадвах,че съм станала "изтребител" .... icanfly ,а днес ,гледам ,съм разжалвана до обикновен "ентусиаст" hahaha....

ketri , Flowers Bouquet....симпатията е взаимна! И ,понеже сме   дружки ,да си кажа,че и аз имам проблем с кожата Embarassed ,та и за това живо ме заинтересува твоята алергия....а,това с бисквитките,какво общо има с рибата Wink...освен ,ако не е чер хайвер (нали тъй се лапаше той-на фина бисквитка,с капка от лимон ) Joy....и реки от шампанскоооо....
Anik@ ,много благодаря за схемичките на сезончетата на  Panna!     bouquet   И браво ("похвал,похвал" Wink) за "кръстосаната" Мерилин !    Hands Clap   
Roshalche ,това- черното- е контура на кончето ,но не се шие с "контурен бод" ,а с кръстчета....те,по принцип,тия щампи имат малко разминаване с дупчиците на панамата,и мен това много ме нервира....да покажеш как се е получило.... Peace
Paola1 и paola ,много хубави гоблени !  Hands Clap  Вий да не сте близначки?! newsm06    tooth
kati19781 ,защо "почти завършени"(стр.7 #137) Thinking....на мен ми се видяха съвсем готови за рамки.... Peace
Vesito ,баба Лили е била много упорита и всеотдайна жена! ....за да направи по три от всички гоблени! smile3501....На мен много ми харесаха първите два(лалетата и пейзажа с къщичката)....А защо са ти "непонятни" кръстчетата,като си се справила толкоз добре с тях?! И аплодисменти за рамката на кончетата-наистина си ги "подковала"здраво! newsm10
doci ,това мече-градинарче ,дето го шиеш 1:2, нали питаше колко броя цветове да му зададеш (ако не се лъжа) ,та попаднах на негова схема(за съжаление не е добра за шиене  Confused ,ако искаш ще ти я пратя по e-mail ) и там са дадени 30бр. ,и 6 цвята за контурен.... Peace
kita99 ,можеш ,освен книги, да боднеш на торбичката(която е зелена Wink )и един бухал-нали е символ на знания hahaha ....или пък да избоцкаш пак балеринка,ама с голееееми очила,стъпала върху колона от книжки!!!!  Joy (тая-последната идея-много ми харесва,ако я използваш искам комисионна-"рошав" конец  за пачка ! hahaha )
Manzhelka ,абе какво стана с багажа ти?! Нали там бяха схемите на "целувката на Климт"....да разбираме ли ,че са ти го намерили и върнали?! newsm12
mimi_mimi ,пеперудата с тази щампирана панама е супер! А като не знаеш как се казва втория (гоблен)кажи поне какво ще има на него....че ме заинтригуваха тез водни лилии....
Здравче ,явно офертата на Goody е била много добра,щото не Я видяхме "публикувана" Joy Joy Joy Joy....
ЕЕЕЕ, то не остана цвят с който да напиша ПРЕКРАСЕН ДЕН,МОМИЧЕТА !

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 08:04 от gesh44

# 269
Прасчо,мисля че това е,което търсиш
Да, да, това е! Много, много ти благодаря! Heart Eyes
Момичета, все забравям да ви питам- цветове /чилета/ на Dimensions продават ли се?

Общи условия

Активация на акаунт