Гоблени-21

• 79 206
  • 519
  •   1
Отговори
# 360
  • варненка от София
Забравих и аз да приветствам vvvitality и чакаме снимки на готовите творби. Аз също съм фен на Дименшънс, имам един почнат и точно Mothers joy ме очаква, но не зная кога ще стане, моите са оригинални от Америка и наистина съм много доволна, страхотни са им конците. Приятно се шие на аида 18, не си спомням кой се опасяваше от нея, но пак ще кажа, че е въпрос на навик. Като се прехвърли човек от 18 на 14 има чувството, че провира иглата през цели пропасти  Mr. Green

gallaksia, аз имам шит гоблен на черна панама, Кетри, Здравчето също. Ето го моето бебе тук
Сега се подготвям да шия тази красота, но първо другите проекти да довърша:

Иначе, черна панама има в магазина на ДМЦ в София и доколкото ми е известно работят и с доставка, но някой по информиран човек да рекне, аз се възползвам от услугите на една моя слабост, Катееееееетоооо  Hug

^buba^ означава, че един символ от схемата отговаря на 4 бода на панамата нещо такова се получава //
                                                                                                                                                                             //

Ай стига толкова, днес ще ви писне от мене ми.

# 361

marulka_s това наистина е много красиво!Ще е на черна панама нали?Има ли си другарче?
Отивам да пошия малко от балеринката.Как ми се започва нещо ново ooooh!

# 362
  • София
^buba^ ,1:4 означава,че един символ от ключа отговаря на четири бода два отгоре и два отдолу под тях. Simple Smile
Кате,благодаря че си ходила до магазина,въобще не съм се и съмнявала де в теб newsm51.Пък като вземеш схемата ще черпя.Аз реших да шия с останалите ми конци и без това колекцията е доста богата.Искам да ти кажа да не ми купуваш конци.Когато можеш.Не е зор. Heart Eyes
И аз приветствам новичките.И чакаме снимки от тях.

# 363
 благодаря ви-значи ще се възползвам и ще си го купя гоблена Днес доста се чудех но реших първо да споделя с вас   Peace

# 364
Не знам да ли тези мишки търсите ама са интересни http://www.stitchua.com/circuitry/8/154.html,само не знам как се свалят ,някой ако има идея да сподели Peace

# 365
Пристигна ми гобленаааааа  newsm44

# 366
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам да ли тези мишки търсите ама са интересни http://www.stitchua.com/circuitry/8/154.html,само не знам как се свалят ,някой ако има идея да сподели Peace
не са тези, но и те стават  Joy
натисни скачать и след това укажи къде на харда да ги запомни
май ще ти трябва и специална програмка  Heart Eyes

# 367
Eха, ^buba^, страшно ти благодаря Heart Eyes Hug Аз откога им се каня на тези мишлета, ама схемата беше ужасна, а сега се нагрухах яко с тая схема в ПМ Laughing
Goody, ти си злато Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама не ставай лоша де, кажи- програмата за мишките е- PM. Аз карам с ляв бутон, десен, десен,... докато стане катастрофа и се отвори Сезам:)
Та ^buba^, качи я тази програма и отваряй! Аз съм я качвала оттук:
http://www.hobbyware.com/pm_downloads.htm
Trial, не траял Grinning, ама върши и до ден днешен работа:)
Миангелова, благодаря ти!  bouquet
Обаче сега да довършим обсъждането на Тайната вечеря (пермино- слънчогледите и маковете) Wink Значи това са ключовете, които аз имах и ме съмняваха, в смисъл, че така и не разбрах шито ли е с тях и как изглежда. В онзи форум бях пуснала искане за този ключ и ми отговори мацка, която твърди че тези цветове са неин подбор. Може би подбора е добър, не съм разглеждала в детайли- така че проверете и сравнете с оригинала Hug
Anik@, мнооого е красив този голен!
gallaksia, моите черни панами (14 и 16 каунта) съм ги взимала от магазина на "Гр. Игнатиев" 47А- цена 35 лв./м. Сега ще почвам 2 неща в/у черна панама, ама малко ми е рано да показвам. Едното е бебето, което Марулка показва, другото- Шоу-син, дето ви проглуших ушите с него. Ако не си го виждала, ще ти го пакажа Wink
Марулка, страхотен поглед имаш върху нещата.  bouquet Повтарям се, ама аз май никога нямаше да разбера за сменени знаци в тези 2 схеми.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 22:08 от Прасчо

# 368
  • в зоната на здрача
Каква е тая черна панама от 35 лв.,много скъпа бре.. ooooh!
В моя магазин   Wink е 22 лв.метъра ,ама досега имах гости и не мога да обяснявам ,много-много..
Който иска да казва ще му изпратя -утре ще се доразберем. Crazy

г-жо Марулева  Heart Eyes

# 369
  • sf
Айдеееееее да почерпя,че остаряяяяяяяяяяях

# 370
  • София /Абсурдистан
Каква е тая черна панама от 35 лв.,много скъпа бре.. ooooh!
В моя магазин   Wink е 22 лв.метъра ,ама досега имах гости и не мога да обяснявам ,много-много..
Къде се намира този магазин?

# 371
  • София /Абсурдистан
Честито на donsita!

# 372
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... остаряяяяяяяяяяях

честитооооооооооооооо 
 Heart Eyes да си ни жива и здрава и мнооооого да се хвалиш Heart Eyes

# 373
  • варненка от София
ЧРД Донсита, желая ти много здраве, късмет и много сили за нови и нови неща!

Къде се намира този магазин?

Магазинът на ДМЦ.

# 374
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден Донсита!

Добро утро момичета! Аз вече почти преполовявам "Пчеличката" и мисля да направя и "Принцесата и жабата" . Да станат два детски гоблена.

Общи условия

Активация на акаунт