СОФИЯ-ДРУЖБА1-част2!

• 22 477
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

По едно кафееееее ???

Пак е замряла нещо темичката ни  Cry

# 181
Ей, Дружбенки, къде се скрихте. Да не би всички да сте на море   grinning039

Някой знае ли къде има млечна кухня  newsm78.

Хайде раздвижете темата, че ми е скучно, а нямам вдъхновение. Трябва да минат две седмици и аз да видя морето   car003

# 182
Ей, Дружбенки, къде се скрихте. Да не би всички да сте на море   grinning039

Някой знае ли къде има млечна кухня  newsm78.

Хайде раздвижете темата, че ми е скучно, а нямам вдъхновение. Трябва да минат две седмици и аз да видя морето   car003
Maй всички са на море. И аз бях, та даже и пак ще ходя Mr. Green. Взимам кухня от Джуниър меню. Не е лоша. А може да се записваш за седмица или 2 или колкото искаш. Сега я взимам от 62 блок, а  след няколко дни щели да се местят на 71. Имат и друг пункт в Дружба.

# 183
Кач пара им е кухнята на Джуниър меню?

# 184
супа и основно от по 300 мл. е 10 лв на седмица.
Супа, основно и десерт от по 200 мл. е 12 лв на седмица или 40 лв ако платиш за 4 седмици. Раздават от понеделник до петък към 11ч.
http://www.juniormenu.com/Pts.html

# 185
  • София
http://juniormenu.com/ това е сайта има цените и менюто.Замислям се дали да я пробваме.

# 186
  • София
Зравейте!
Тук съм, но не ми остава време.

Аз съвсем случайно видях един пункт за раздаване на храна, но не знам каква е кухнята.
Пунктът е срещу денощния магазин зад блок 67 и 68.
Зайке, това ви е много  близко. Имаше доста майки с колички.
Като се разхождате можеш да попиташ и там.
Трябва да е сутринтта обаче и доколкото знам за да се запише детенцето искат бележка от педито, че няма алергии.
Поне при нас беше така.
Ние ползвахме частната кухня Хер Бебе  и бяхме доволни!

Весела седмица на всички!

# 187
# 188
  • София
МОЛЯ!!!!! Heart Eyes

# 189
Записах дъщеря ми на Джуниър меню,храната е много хубава и цените са приемливи,тя си изяжда всичко,удобство е също,че може да се плаща и на седмица.

# 190
i az sam ot dryjba momitheta

# 191
Здравейте, чак сега я намерих тази тема, а е време да си търся с кой да си бутам количката-вече сме си в София за постоянно това лято.Има ли желаещи мами.Аз съм от 170 бл. и ще се разхождаме около езерото.Така!Направих си предложението, сега се връщам да чета по-назад какво сте писали. Heart Eyes

# 192
  • София
Добре дошли Сантана, Jeniqa!  bouquet

Женя, ние се разхождаме покрай езерото предимно вечер или в събота и неделя щото сме вече големи Heart Eyes и мама т.е аз работя през деня.
Иначе нямаш проблеми!  Mr. Green

Биа, браво на вас! Кухнята е хубаво нещо и доста помага.
Поне на мен ми беше от изключителна полза.
Дано така продължи да й харесва и занапред!

Зайке, къде изчезна пак???
Мама Писанка е на почивка, та й е простено отсъствието, ама вие съвсем наскоро се върнахте!  Crossing Arms Вчера минахме покрай вашия блок, но беше много вятър и се прибрахме набързо.

Mia,
съседке мила моя и ти трябва да си на моренце..ако не ме лъже паметта! newsm78

Е, хайде спокоен следобед на всички и до после!

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 14:49 от Муци

# 193
Муци, ами събота и неделя тогава.Ние сме си тук.Когато ти е удобно пиши и ще пием по кафе.Защото вечер баня, хапване и лягане и затова рядко излизаме вечер.Но ако можеш тази събота или неделя ще се радвам да се запознаем.

# 194
mami imali niakoia ot vas da si pyska deteto ot septemvri na gradina

Общи условия

Активация на акаунт