Умирам от болки по време на менструалният цикъл!!Моля помощ!!

• 116 040
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
Преди да родя ме болеше, но пиех спазмалгон и минаваше. От както родих спазмалгона не помага първия път като ми дойде съм изпила над 10 аулина за 3 дни щях да се побъркам от болка. То от операцията не ме боля толкова колкото от  цикала ooooh! Да не говорим че преди ми траеше максимум 3 дни а сега сяла седмица.......................ужас.
Мпуле, това с цялата седмица ще отмине, вярвай ми, и аз бях така, докато дребен беше бебок.
А гледам, че твоето бебе е на 5 месеца.

# 31
На мен ми помагаха 1 спазмалгон и 2 бускулизина. Започнах да пия противозачатъчи и интензивността на болката определено намаля. Четох, че предписват противозачатъчни и с такава цел. Явно ми помогнаха.

# 32
И аз бях така преди  да родя.Сега дори не разбирам кога ми идва,никакви болки!Направо се родих! JoyМисля че като родиш ще отшуми малко поне,и аз не вярвах,но сега вярвам!Е има хора дето даже и се е влошило да се надяваме че няма да си от тях!Пиех спазмалгон и нош па.Успех и стискай здарво зъби! Grinning

# 33
Момичета, в никакъв случай не слагайте топло на корема си, защото така можете да получите кръвоизлив.

Peace

Дано се оправиш след раждане!
Аз се спасявах с Панадол(бусколизин, спазмалгон не ми помагаха), но го използвах само в краен случай. Имала съм припадъци и гадене и повръщане по време на първия, втория ден...
И сега ми се случва, но мнооого по- рядко. 1-2 пъти в година.

Все пак консулт с лекар никога не е излишен. Разбира се- добър!

# 34
преди да родя и аз бях много зле, сега слава богу се оправих и не разбирам кога се случва даже.Пила съм от всичко и по-много, но единственото, което ми е помогнало е ИНДОМЕТАЦИН на свещички, предписа ми го една гинеколожка и оттогава се родих. Предполагаме  силно, но се слага по една свещичка на денонощие и за тези 24 часа изобщо не ме е боляло.Нито спазмалгон, нито Седалгин НЕО и аналгин, жсяко от тях ми помагаше за не повече от час.

# 35
Аз, като повечето писали по темата, преди бях със страшни болки.  Tired Какво ли не съм пила и нищо не ми помагаше. ooooh!
И сега не са изчезнали, но са значително по-слаби и с 1 Нимезил, още докато усетя че ми идва, съм ок. Peace

# 36
И аз бях със страшни болки първия ден от цикъла. И на мен спазмалгон и бусколизин не ми помагаха. Пиех течен аналгин, после бускопан или ибупрофен. След като започнах с противозачатъчните, се почуствах като новородена! Спрях ги, защото искахме бебе и докато то стана, минаха няколко месеца, в които имах леки, поносими болки.

# 37
обикновенно предписват противозачатъчни и болката намалява

# 38
и аз съм със страхотни болки. Преди да родя и повръщах първите 1-2 дена - направо бях на легло, и само свещичките ме оправяха. а също и паракофдал-а.

След 2 нормални раждания за съжеление пак продължава да ме боли много, но поне не повръщам. Сега пия 2 нурофен-а но пък те наистина съсипват стомаха.

Поради тази причина, че всеки месец от дете пия такива лекарства, сега всяка друга болка си търпя и не не смея нищо да пия.

Абе да не си жена!

# 39
И аз седем години се напатих с  много големи болки само свещички Волтарен ми помагаха,много са ефикасни!Успех и не се предаваи! Hug

# 40
  • Варна
така е откакто се помня..но освен болката бонусите са повръщане и разстройство..
спасението -инжекция бусколизин с ношпа-с хапчета не става защото повръщамз или аулин -течен при най малкия намек , че се почва..
честно казано аулина е единственото което ме спасява.. пия максимум 3 -за първите 2 дни

# 41
И аз съм с много болезнен цикъл! Днес ми е първи ден и с 2 аулина вече съм на 6! До колкото разбирам болките спират само след секцио, така ли е!

# 42
Само противозачатъчни при мен помогнаха за намаляване на болката, сега съм ги спряла за почивка и слава богу все още болките са по-леки и търпими, не опирам до обезболяващите химии, които и без това не ми действаха  Peace

# 43
Имах много болезнен цикъл.Помагаха ми спазмалгон и но-шпа/пиех ги по 2/.След като родих не ме боли толкова силно.

# 44
Болеше преди раждането, боли и сега. И преди беше нередовен, сега още повече. И билки пих, и хормони пих - полза никаква. а искам още едно дете. Първото е вече на 8. Не съм пробвала да забременея, но както върви май ще е проблем. А не искам само при лекарите да вися. Дайте съвет.

Общи условия

Активация на акаунт