Има ли мами над 35г., които бебеправят? Малко да си дадем кураж!

• 37 209
  • 530
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, утре ми предстои инсеминация, четвърта по ред. Моля за вашата положителна енергия. Процедурата ще бъде в 11.30. После ще ви кажа как е минало. Пожелайте ми успех.

# 376
Zazolinka,  пожелавам ти от сърце успех! Имаш цялата ми положителна енергия!  Praynig

# 377
Момичета, утре ми предстои инсеминация, четвърта по ред. Моля за вашата положителна енергия. Процедурата ще бъде в 11.30. После ще ви кажа как е минало. Пожелайте ми успех.
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Вярвам, че всичко е минало успешно

# 378
Zazolinka,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 379
  • Варна
Азалина много съжелявам за бебетата, но ти не се предавай, пак ще стане  Hug
Зазолинка чакаме хубави новини   bouquet
И аз се надявах да имам новина този месец, но уви  Cry нищо, и това ще стане, само да сме здрави!

# 380
  • София
Благодаря, момичета, много сте мили. Така се надявам този път да се получи......

# 381
Благодаря, момичета, много сте мили. Така се надявам този път да се получи......
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Този път ще успеете

# 382
Зазолинка ,миличка...точно в 11.30 ще се baby_neutral за теб... Two Hearts

# 383
Зазолинка,късмет Praynig Praynig Praynig

# 384
  • София
Добро утро, дами, успех на Зазолинка.
Аз се върнах от море. И съм адски нещастна и уплашена. Направих циститна криза и се установи, че изхвърлям гной. Скъсаха ме от антибиотици, а днес в 12 съм на преглед, за да се установи какво ми е в същност. Увеличена матка и т. н. В Бургас искаха в болница да ме вкарат... А аз се надявах да забременея... Стискайте палци и на мен да не е нещо по-сериозно....  Praynig

# 385
  • София
Да се отчета - инсеминацията мина, иска ми се да кажа "успешно", ама това последното ще се разбере след 15 дни. Иначе всичко си беше наред, сега остава да чакаме. Благодаря на всички ви за подкрепата.
vessy1, съжалявам за неприятностите. Дано не е нещо сериозно. Пиши какво ти е казал доктора днес.

# 386
 Simple Smile здравейте на всички в този форум! искам да споделя само,че сестра ми роди своето второ детенце на 38 години  Simple Smile майка ми ме е родила на 38 години също, така че не губете надежда и успех!!!!!!!

# 387
Зазолинка чак сега видях.Късмет ти желая миличка Hug Peace.
Веси дано проблемите бързо да минат Hug

# 388
Здравейте,аз съм на 36г ,имам две големи щерки,но съпруга ми иска момче и сег а смятаме да бебеправим.От 10г съм на противозачатъчни и като прочетох ,че след спиране вероятността е по-голяма от зачеване се успокоявам  Simple Smile

# 389
  • София
lalo, успех в правенето на момченце! Поздравления за куража да имате 3 деца!
И да се похвалиш, като стане, сигурно ще е скоро.

Общи условия

Активация на акаунт