Има ли мами над 35г., които бебеправят? Малко да си дадем кураж!

• 37 209
  • 530
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, от следващия месец и аз влизам във възрастовата "граница" и реших да се"впиша" при вас. След пет годишна забрана за забременяване, много силно съм решила да "сдобия" синът със сестричка( в краен случай може и братче), но нещо все се обърква и не се получава. OMAMAXITTA, на мен също ми казаха, че имам миома, може би, защото ту изчезва, ту се появява, и никой не ще да ми каже  със сигурност.

# 406
  • София
Привет от мен и добре дошли на новите момичета!
Веси, лекувай се и скоро ще бъдеш във форма и готова за приятни емоции.
jenis44, искрено ти съчувствам, но вярвам че много скоро ще постигнеш съкровената си мечта да гушнеш своето бебче, ти го заслужаваш!
На мен все още ми е рано за новини, в сряда ще правя тест. А междувременно се разболях, боли ме гърлото, кашлям, имам температура.... Явно съм настинала. И не смея да пия много лекарства.... но ако утре не съм по-добре, ще трябва да се обадя на личната лекарка

# 407
а аз съм на 41 и от два месеца правим второ, така че не се притеснявайте - кака съм на всички

# 408
мили майки бъдещи настоящи и минали от известно време искам бебе .децата ми са близначки на 17 и малко по малко си поемат пътя.Проблема е че таткото не желае.моля искам съвет дали да отида на гинеколог за критическата или да родя

# 409
Бременна ли си?
Критическата е нещо строго индивидуално. Майка ми сега ще прави 42, а имам сестричка на 2 годинки... Сама трябва да решиш какво точно искаш и след това говори с мъжа си.
Успех!  Grinning

# 410
не не съм бременна в момента но го искам!браво на майка ти

# 411
  • Варна
Първо трябва да седнете и да го решите с мъжа ти, и той да е съгласен. Сигурна съм, че можеш да го убедиш. А иначе не виждам проблем да забременееш, освен ако няма генекологичен или хормонален проблем. Педиатърката на дъщеря ми роди второто си дете като беше на 45.

# 412
Ееееееееее чак пък грозна!!!Това,че имаш големи момичета не е беда и аз те гоня горе долу,но таткото ...не знам няма да ти е лесно да убедиш щом не иска....но може да пробваш ако иска да си щастлива ще го направи заради теб!Опитай да говориш с него и действай!!!КЪСМЕТ!!! Two Hearts

# 413
  • Пловдив
Седнете и разговаряйте с мъжа ти.Това е решение , което и двамата трябва да вземете.За радост жените раждат все повече и повече в по-късна и зряла възраст.Ако здравословно всичко е ОК аз лично не виждам проблем  Peace

# 414
  • София
Поговорете с мъжа ти на тази тема  и дано постигнете споразумение.Щом имаш желание и  се чувстваш здрава  и готова невиждам пречка,поздравления за решението ти Peace Hug

И те съветвам да си смениш ника,как може да се наричаш грозна,сигурна съм че не си.Успех.

# 415
подкрепям мнението на момичетата че трябва да го обсъдите с таткото.много е хубаво това че искаш още едно дете .поздравявам те и ти желая КЪСМЕТ Hug

# 416
Цветанчи,мила...тука всички сме каки,но това изобщо не е проблем ...пожелавам ти експресно осъществяване на мечтата ти пак да си мама!  bouquet

# 417
  • София
Момичета, да ви се оплача. Сутринта правих 2 теста, и двата бяха с по една чертичка. По принцип трябваше утре да го направя, но съм болна и се чудя да пия ли лекарства..... Ще почакам още 2 дни и ако не ми дойде, пак ще се тествам.

# 418
Зазолинка много се надявам да се е получило при теб!!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 419
 Мила Zazolinka, на последната си бременност теста  ми също беше с 1 чертичка,но все пак бях бременна. Опитай се да се лекуваш с бабини илачи, пий повече течности и не се притеснявай. Моля се за теб  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт