Има ли мами над 35г., които бебеправят? Малко да си дадем кураж!

• 37 208
  • 530
  •   1
Отговори
# 60
barboranova Имам приятелка на 40 г и тя като тебе мислеше че вече е късно че няма да се справи Когато родих дойде в болницата и ме видя с Боби на ръце тогава се разплака и взе решение да има бебе
Знам че влиза тука и чете искам да и кажа Наде не се предавай когато Боби ми се усмихна за първи път живота за мен започна отначало точно за това си заслужава Момичета не се страхувайте  Вярвайте в мечтите си

# 61
ВАRBORANOVA,не се отказвай!И аз имам дете и искам второ.Минах през една неуспешна и стимулирана инсеминация.Сега е ред на втората.Много е тежко чакането,но най-боли от отрицателния резултат!Но на 38години съм и знам че един ден ще съжелявам,че не съм опитала всичко.Имай търпение и не се отказвай!

# 62
Чудех се да пиша ли или да не пиша, но не се сдържах!
Имам двама сина на 11 и на 6 години, големиа родих на 30, малкия на 34. Така че вярвайте момичета и не се отчайвайте  Hug

ами аз си правих тестове и при мене показаха два дни ,така че при всеки е различно

zvetina кои тестове ползваш?
Освен от Clear Ovu има ли други от които сте доволни, кои има смисъл да си купува човек?

# 63
  • София
Барборанова, не се отказвай, искам да ти дам кураж и да ти кажа: бъди сила! Ще видиш, че много скоро ще успееш, струва си да опитаме всичко!
Мечтание, благодаря ти за надеждата!   bouquet
Успех на момичетата, на които предстои инсеминация! Много усмивки на всички!  Hug

# 64
ами честно да ти кажа тук прочетох за този тест,но му забравих точно името- няколко теста за овулация и един за бременност бяха в кутийката и струваше около 9 и нещо - не повече от 10 лева- видя ми се най- евтин и ми свърши работа после и теста за бременност- с него установих двете чертички много ясно - а с другите си нацелих овулацията- много съм доволна
иначе още щяхме да се мъчим и мъжа ми вече взе да си мисли ,че нещо не му е наред и да се комплексира
така че твърдо съм за тест за овулация- преди това наслуки пробвахме повече от година и нищо не стана - определено теста помогна да нацелим точното време

# 65
Аз също съм на 38 г. и се опитваме от 8 години.Проблемът е ма й у мъжо- бързо умират гадинките . Ще са борим ако стане някога стане ако ли не , ще си гладам само 1 детенце.

# 66
  • близо до София
Аз този месец навърших 37 г.От 3 г. и половина се опитваме за второ детенце. За сега нищо. При мъжа ми откриха проблем, бавноподвижни сперматозоиди, повишен вискозитет, малък обем. Правихме две инсеминации, препоръчват ни инвитро/икси, ама съпругът ми не е съгласен. Ще се надявам на чудо, ако не стане и аз ще си остана мама само на едно дете.

# 67
  • ЕН
здравейте на всички
аз имам вече две момчета, но мислим и за трето въпреки че съм почти на 32
с първото забременях точно на 12 месец от бебеправенето, второто стана пък доста бързо на втория месец, но пък това не означава , че и този път ще стане бързо
всичко е Божа работа

така че успех малко повече търпение и спокойствие
и най вече престанеш ли да си втълпяваш и да мислиш, че нещо не е наред бързо идва изненадата с двете чертички-положителни newsm10

# 68
аз съм на 32г., опитваме се да си направим бебе от повече от година и половина, времето си лети, а то не става... миналата година стана, но след това- мисед в края на втория месец. сега продължаваме, но малко или много почнах да се отчайвам като няма резултат. оказа се, че имам проблеми с овулацията- с месеци липсва та сега започнахме и стимулиране по лекарско предписание. много се надявам най-после да стане, дано скоро уцелим момента. имам дъщеря на почти 9г., с нея забременях на 22г. и не беше толкова сложно всичко. явно донякъде и възрастта си оказва влияние, но все пак се успокоявам, че много жени забременяват и над 40г. възраст....така че все още имам надежда.

# 69
здравейте на всички
аз имам вече две момчета, но мислим и за трето въпреки че съм почти на 32
Ох недей така сега де - направо да се гръмна аз. И аз съм почти на толкова, ама нямам ни едно дете. Ти поне 2 си сътворила.
Пожелавам ти и трето скоро  Hug, ама недей така да казваш въпреки че съм на 32 - отчаях се направо Sad

# 70
 Hug Прегръщам ви  Hug  Аз бях може би в умопрачение   ooooh!   

# 71
  • София
Момичета, отчаяна съм. 2 години опитваме, не става и не става. Въртим се в този порочен кръг... Много стрес и при двамата. Всички казват: трябва да се успокоите. Опитваме се, но не е лесно. При мен специално си знам, че във всеки един момент там някъде дълбоко в подсъзнанието мига една лампичка, постоянно! Скоро ще навърша 38, това ме притиска много. Не мога да си представя, че ще остана без дете. Объркана съм, чудя се какво да правя. И двамата сме напълно здрави, опитахме какво ли не. Все си казвам, че не трябва да се отчайвам, но.... Извинете ме, просто исках да споделя.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 14:51 от Zazolinka

# 72
Дано успея да ви вдъхна кураж  Grinning
Моята мамичка роди сестричката ми на 39 (даже и половина), а тя е много по-здраво детенце, отколкото съм била аз.
Имаше голям късмет, защото видя двете чертички само след 2 месеца опити. Пожелавам на всички ви да се случи!
Стискам ви палци!  Hug  Hug  Hug  Hug

# 73
А аз пък ще ви кажа, макар че съм я писала тази история - за моята баба набор 1911, която е родила майка ми на 42, второ дете, а първото го е родила на 37 след спонтанен аборт, получен от носене на тежко. Излишно е да добавям, че не се е позовавала на медицината за помощ. Разликата между децата е избрана от баба ми, ще кажеш е била 20годишна... абе малко лудо бабе имах, но все пак е добре, че има и такива истории, които да вдъхват кураж.

За щастие или нещастие обаче безпроблемността на коя да е възраст е нещо строго индивидуално. Възрастта е един общ и понякога косвен ориентир. Но както казва Лали, който не спира да мечтае, ще успее.  Praynig Hug Hug

Зазолинка, време ви е да се обърнете към клиника по стерилитет, ако не сте го направили досега. 

# 74
  • Видин
  bouquet

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 07:49 от amanita

Общи условия

Активация на акаунт