Има ли мами над 35г., които бебеправят? Малко да си дадем кураж!

• 37 209
  • 530
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бъни, смело напред, няма от какво да се страхуваш. Започвайте да действате! Желая ти скорошен успех!
На всички момичета тук -  пожелавам ви най-хубавия Великден и скоро да завалят тестове с две чертички!

# 91
 easter Христос воскресе  easter

Искам да пожелая на всички независимо от годинките, една скорошна и безпроблемна бременност и по-едно здраво бебе на финала и

# 92
ХУБАВ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ОТ ФОРУМА!Нека всички видим онези хубавите две черти!!!                                                                                                                                                    Нефертити,пожелавам ти едно хубаво бебче!От Пловдив съм и ако мога с нещо да помогна...Като чета за докторите от Бургас  и нямам думи?!       

# 93
Воистина възкресе момичета. Скоро чудото на ви навести Hug

# 94
  • София
Христос Воскресе! Бъдете здрави, усмихнати и с поне по едно бебе в ръце следващата година!  bouquet

# 95
Здравейте мили мами,искам да ви пожелая от все сърце на всяка една мечтата и да се сбъдне.Скоро да се похвалите с две чертички.
Не мисля,че възрастта има значение от детето по-хубаво няма.Пожелавам на всички УСПЕХ,УСПЕХ

# 96
Искам да дам кураж на всички, който ги обвзема отчаяние, когато не се получава тогава когато вие искате. На 22 родих първото си дете, оттогава имах проблеми с хормоните и до сега. На 34 реших,че искам второ дете и до 36 г. след ходене да нормализирам хормони забременях. Желая успех на всички.

# 97
Здравейте момичета:) Ще повторя това което написах в една друга тема,защото то е точно по тази тема:) Никакво губене на надежда!!!!Аз съм на 35, едва със ЧЕТВЪРТ ЯЙЧНИК(след хирургическа намеса далеч в миналото) последните 2 г. не спирахме да опитваме,и аз изпадах в ужасна депресия след всяко поредно менструално прокървяване! И когато наскоро реших 4е Бог не ми го е написал да си имам бебе...хоп  две чертички!!!!! Само,ще кажа,4е в рамките на един ден си направих 5 теста..не спах цяла нощ и на сутринта си направих още два!:)Не губете надежда и вяра,ето при мен има обстоятелства,които могат да откажат и най-големите оптимисти,а се получи!!!!"Труд"Simple Smileи постоянство и Успех от сърце желая! Heart Eyes

# 98
kuki4kaHug здраво и усмихнато бебенце да гушкаш след 9 месеца.

# 99
Благодаря ти Бъни,аз всъщност съм вече в 13та г. с. така,4е това е още едно успокоение  за опитващите дами тук,че не само имат добри шансове,а и че всичко може да продължи безпроблемно! Дай Боже все така докрая:)

# 100
Не се притеснявайте. Щом искате бебенце ще стане.Ако не се получава потърсете подходящ специалист.

# 101
Кукичка,лека бременност и най-сладкия бебок на финала Hug

# 102
  • София
ЕЕЕ, страхотни новини! Две бъдещи мами да се похвалят не е никак малко! Давате ни наистина кураж и надежда.  Laughing
pepssh и kuki4ka, да сте живи и здрави и да родите без проблем вашите здрави и хубави бебчета!  Hug

# 103
Zdravei mila Summer.I az sam na 36g.imam da6teri4ka na 6 godinki,izgubih beb4e v 6 m.predi sedmica...i vapreki vsi4ko ne se otkazvam da opitam treti pat.I ne mislia 4e vazrasta ima zna4enie,`po vajno e da sme spokoini i silno da go iskame....Uspeh ot men mili4ka ne se otkazvai ,za6toto ne si sama.....

# 104
Здравейте момичета.Аз съм на 37 години.В края на миналата година с мъжа ми решихме да си имаме бебе.Малко късничко се "присетихме"ама знаете какъв е животът в наши дни.Не сме правили никакви изследвания-просто решихме и се захванахме с бебеправенето.След 2 месеца бях бременна и толкова щастлива,но за кратко.Направих спонтанен аборт в 12 седмица.Докторите ме успокоихаче след дългото пазене организмът отхвърлил плода като чуждо тяло.И да не се отчайваме.сега ще изчакаме 5-6 месеца и наново с опитите.Надявам се този път краят да е щастлив.Слава богу че приех нещата спокойно и не се сринах психически.Стискам палци на всички и скоро да видим заветните  EFP

Общи условия

Активация на акаунт