Пробвахте ли вече гланца за устни с ботокс ефект?

• 26 770
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
 В една друга тема пишеше,че този гланц е за обем, по описанието имаше същия ефект. Имам гланца на Леокрема, но не прави обем, само блясък.

# 46
Извинете, но ботоксът нали се слага за опъване на бръчки, как тогава има ефект да надува устните ?

Joy Joy Joyдобре,че беше ти иначе не се сетих въобще!!! Права си и то много Peaceизползва се само и единствено за бръчки.

Същото си помислих и аз, като видях темата и даже помислих, че Кас е объркала ефекта. Ботокс най-много да ти парализира нервите в устните, ама да ги "обърне", не може  Crazy

Иначе и аз си купих преди време подобен гланц, от Ягодата, който с намаление 50% беше 25$ и да ви кажа ефект от него не видях.  Thinking  Crossing Arms

# 47
Колежката ми си беше взела червило мостра на la Prerie за увеличаване на устните - каза, че толкова щипело, че не могла да изтрае повече от 1 ч. и го махнала. Същия ефект ще има и ако намажеш люта чушка на устните си Mr. Green

# 48
По-отвратително нещо от този гланц на Евелин не бях си слагала на устните..Така зверски ми щипеше,даже и след като го изтрих! ooooh!

# 49
Предложиха ми го във един козметичен магазин. Продавачката каза,  че много щипел на устните и аз точно по тази причина не го купих. Не съжалявам.  Peace

# 50
Предложиха ми го във един козметичен магазин. Продавачката каза,  че много щипел на устните
да аистина щипе,но според мен има ефект...
но все пак не може да бъде както истинската процедура на ботокс
Поне тук във истанбул
цената е 80 лв.

# 51
Предложиха ми го във един козметичен магазин. Продавачката каза,  че много щипел на устните
да аистина щипе,но според мен има ефект...
но все пак не може да бъде както истинската процедура на ботокс
Поне тук във истанбул
цената е 80 лв.

ooooh! ooooh!
Ботокс не се слага на устните с цел увеличаване,така че цената не те вълнува никак.Може да се сложи само за бръчиците.

# 52
мерси за инфото womanish
само исках да кажа че все пак не е интервенция както ботокс,сравнявам
има недоразумение
може би не можах да обясня #2gunfire
 Hug

# 53
И аз се излъгах да си го купя , но ефект никакъв  Mr. Green

# 54
Аз съм ползвала такъв гланц за устни на Victoria's secret, който също пощипваше леко като го намажеш и имаше ефект.

# 55
звучи ми като гланца с чили / не знам на коя фирма беше / - много щипе никакъв ефект  Naughty

# 56
Аз съм ползвала такъв гланц за устни на Victoria's secret, който също пощипваше леко като го намажеш и имаше ефект.
Това е шега за 1ви април, нали ?  Mr. Green

# 57
Много щипе, на моите устни сякаш има ефект. Ви нещо не го ползвате както трябва Crossing Arms

# 58
Касиди, а как по-точно се ползва гланц Simple Smile
Само се маже.. и няма подуващи се устни Simple Smile  bouquet

# 59
Топич, не се закачай с кака Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт