Какъв душ гел използвате?

• 6 419
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
Аз използвам само Палмолив,всичките миризми ми допадат.

# 31
Аз винаги си купувам на Dove кожата ми става много мека, а и миришат толкова хубаво! В момента съм с този

# 32
  • София
В момента Буржоа.
Харесва ми,защото е един от малкото гелове,които оставят остатъчна миризма след душа.

Cottage изобщо нямат такава...

На Дав-овете не им харесвам шишенцата,пластмасата ми е много неудобна.

# 33
В момента използвам душ гел на Adidas със скраб.Доволна съм. Peace

# 34
До сега ползвах DOVE, но този път реших да сменя и си купих VENUS, мирише на сладкиш Crazy

# 35
Nivea и Palmolive Peace

# 36
SebaMed и  Fenjal ползвам в  момента, доволна съм и от двата.

# 37
  • Mediterraneo
По- скоро питай ме какви не ползвам  Grinning
Постоянно имам поне 5 душ гела в банята.
В момента имам 1 Адидас, по един на Ейвън и Орифлейм, 2 на Дева и Санекс. Нямам предпочитания към аромата, стига да ме грабне от първото подушване  Simple Smile

# 38
# 39
Не използвам винаги, редувам с бебешки сапун, но когато използвам - Дав.

# 40
  • София
Палмолийв с мляко и мед и този с маслина, Грийнланд с оризово мляко и ванилия, Санекс за чувствителна кожа.
Ако сухата кожа е наистина сериозен проблем - Авен колд крийм и Юсерин - душ-олио за суха кожа

# 41
от няколко години ползвам само на ейвън...и съм доволна,пробвала съм почти всички-особенно един зелен,мъжки има той най ми харесва

# 42
Сега съм на вълна Дав-един светлосин с водорасли...нямам някакви специални предпочитания. Душа-харесвам-купувам е принципът.

# 43
Аз също от известно време използвам няколко на Ейвън и понеже и аз съм със суха кажа, след баня ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се мажа с лосион за тяло.

# 44
  • Варна
и аз съм със суха кожа и ползвам само Dove...и сапуните ми са на Dove и душ геловете...правят невероятно мека пяна и не изсушават кожата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт