ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 333
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета!
Първо усмихнат и слънчев ден!

Я да ви питам аз, освен козметичните процедури започистване на лицето, не помня кой имаше проблем по-назад в темата /да ме извини, ама забраванко е в пълна сила/... други процедури какви си правите... Аз всеки месец си ходя на фризьор и козметик на кола маска, но специално за колата ме притеснява, че след някой месец няма да мога по коремче да легна и как ще ме почиства незнам... newsm78

# 121
Добро утро и от мен Hug

Мими, за да спре сърбежа си купи серум за бюст на Чико - Мама Дона от аптеката Peace

Днес съм за пръв път на държавен преглед и ще уточним изследванията, които ще правя.Стискайте палци мсичко да мине добре Praynig Praynig Praynig

Отивам да ви чета Laughing Хубав ден и до после Hug

# 122
  • София
Здравейте!

Нещо активността вчера и днес намаля.

Аз за стрии си взех на Авент. вчера се намазах за първи път с него и много ми хареса как овлажнява. Но мисля за бюста да си купя нещо специализирано, защото предишната бременност и кърмене определено не му се отразиха добре.

Стискаме палци на всички, които са на преглед и чакаме отчет.

# 123
Здравейте сладурки,
аз вчера бях на преглед всичко е ок с нас, видяхме гръбначния стълб, мозъчето, сърчицето на бебешока, леко помахваше с ръчички и крачета, много мило Blush А забравих - вече сме 5.77 см Simple Smile
По въпроса за стриите аз имам на Чико но не съм редовна с мазането newsm78, колкото до гърдите и мен ме сърбят, но на фона на другите неразположения, май това е бял кахър WhistlingДнес отново два пъти се карах с мивката ooooh!Надеждата, че не остана ме крепи.
Хайде лек ден засега от мен и ви Hug

# 124
Привет и от мен.Днес ми е първия преглед при доктора и естествено съм малко притеснена, защото за пръв път ще видим дали всичко с малкото човече е наред.Стискайте ми палци. PraynigОтивам да се оправям и отивам на поликлиниката, сърчицето ми е едно свитичко, но е нормално.

# 125
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile Вчера и днес да не би да е ден за прегледи.  WinkГледам повечето сте имали среща с бебчетата, което е прекрасно. На който му предстои днес да ходи, стискам палци всичко да е наред.  Peace И чакам да разказвате.
Моя корем много изведнъж щръкна напред Shocked Знам, че е индивидуално, обаче като се сетих как пред кабинета на доки разговарях с една мама като с моя корем в момента а тя беше 22г.с. Shocked, не знам как ще изглеждам по-нататък.
По линията под пъпа ми се появиха много тъмни косъмчета. Знам, че е от хормоните, но направо са си за кола маска. Обаче незнам дали мога да ги оскубя (с пинсета примерно). Ужасни са. Как ще си оголя корема за ехографа следващата седмица?! Ще умра от срам. Вие имате ли такова чудо и как се справяте?

# 126
Моя корем много изведнъж щръкна напред Shocked Знам, че е индивидуално, обаче като се сетих как пред кабинета на доки разговарях с една мама като с моя корем в момента а тя беше 22г.с. Shocked, не знам как ще изглеждам по-нататък.
По линията под пъпа ми се появиха много тъмни косъмчета. Знам, че е от хормоните, но направо са си за кола маска. Обаче незнам дали мога да ги оскубя (с пинсета примерно). Ужасни са. Как ще си оголя корема за ехографа следващата седмица?! Ще умра от срам. Вие имате ли такова чудо и как се справяте?

mylili, и моят корем порасна сякаш изведнъж, мисля да сложа мои снимки в коремчето та да видите и да кажете така ли е.
За тъмните косъмчета съм същата, четох по форума пише че е нормално от хормоните и че се падали сами след раждането и да не се махали. Ако не можеш да ги търпиш, питай лекаря той(тя) какво ще каже.

На мамите, които са на преглед пожелавам приятни емоции и да не се притесняват Grinning.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:34 от vanche_mamche

# 127
Ето ме отново.
Давам допълнителна информация за мен.
На 34 съм, от София, първа бременност, прясно омъжена от 4 месеца и малко Simple Smile
Късно прочетох за срещата и нямах възможност да дойда.
И както сте почнали с прегледите ... аз утре съм на преглед за първите изследвания, които се правят - кръв урина и т.н.
А относно големия корем (и аз съм от пухкавите)... вчера си купих панталон с 2 номера по-голям отколкото нося по принцип.

Добре дошли на новите мами, а на всички пожелавам на всички леко бременеене  Hug

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 13:17 от B4EPA

# 128
Ох, направо не знам какво да кажа по отношение на корема - днес си обух един панталон, който не бях слагала от около една седмица - еми като съм седнала постоянно го разкопчавам, иначе ми стяга... май ще трябва да пообиколя вече магазините за нещо новичко... Няма начин. Laughing Rolling Eyes

# 129
На мен вчера ми взеха кръв и урина не си спомням дали съм го казала вече Confused
А за корема и моя е голям направо си ми личи вече дано някой колега не ме види че трябва да казвам на шефа по рано от предвиденото Grinning

# 130
Здравейте !
Някой излъган днес ?  Laughing
Мен за сега само корема  леко ме сърби и то рядко,зърната още не, но ще очаквам включване  Grinning
Аз другата седмица съм пак на доктор и този път ще видим колко см всъщност сме - че с тея 10см.дето ми бяха обявили  Crazy
Вече почнах да се мажа с мазило против стрии - малко не ми мирише добре ,но пък дано има ефект.Най-вече наблягам на корема и гърдите,защото по дупето и горе високо на бедрата и без това си имам стрии  Embarassed
Аз съм на ФМ също през 20-та седмица но при д-р Марков.
Ходя си на кола маска и не мисля да спирам а после като е голям корема сигурно ще падне голяма чекнене ама нищи -важно е косми да няма  Laughing
Моят корем също е попораснал но понеже се радвам че още ми стават дънките си ги нося ,но като сядам разкопчавам копче,цип и ми е добре  Laughing
Който чака резултати  - стискам палци всичко да ок  Praynig
Който е видял бебока- супер  Hug
Който сега ще ходи на преглед -  всичко да е ок Praynig

# 131
ssissi, много се радвам за теб Hug и за бебо.Нямам търпение да става 14ч и да тръгвам за моя преглед.

Нинка, с теб може да се засечем.Той Муратев е от 13ч. Радвам се, че си си дошла Hug

Относно корема моя от две-три седмици си е доста пораснал и не си нося старите панталони и дънки.Беше равен като дъска и още във втория месец като взе да нараства ...сега си личи.Но аз съм супер доволна от бремелинския си панталон.Стой ми страхотно.Очертава коремчето, а надолу не е като торба.Затова си взех такъв, не искам да нося широки дрехи и да ме правят пълна Hug Laughing

Лелеее направо ще откача още час и половина..нямам търпение да отивам на доки.Дори ми е нервно вече Party

# 132
Енигма и с теб няма май да се засечем при Марков аз съм на 23 май.Вече нямам търпение а има 2 месеца почти Sad

# 133
Здравейте! И аз съм октомврийско мамче  Simple Smile
В събота бях на доктор в Пловдив, каза ми, че всичко е ОК. Даже си имам диск и като искам да видя бебчо го гледам на 3D-то  Peace
Пусна ми да си направя изследване на кръв за показателите за биохимичен скрийнинг да довърша почнатото, но знаете ли в Сф къде е най-добре да дам кръв, или няма значение лабораторията. А за резултатите в Св.София ли се ходи? Благодаря

# 134
Няма Гери - аз съм за 13 май . Ох и аз нямам търпение ама ще чакаме кво да правим  Laughing
nelka82 добре си дошла при нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт