Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят относно проблемите със зъболекаря?
Какви са препоръчителните съвети за използване на дъвки след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят относно проблемите със зъболекаря?
-
Какви са препоръчителните съвети за използване на дъвки след хранене?
-
Какви съвети се споделят относно избора на лекар за раждане?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?

смятам че на всички ще им е интересно
бих искала съвет от сециалист на колко време как се дават, какво се прави по време на бременноста
ще са ни полезни няколко лекции на всички настоящи и бъдещи майчета
Много е грозно а махане нямат. Имам жив пример пред себе си и не искам и аз да се нашаря.
Днес "станах" в 10.30, хапнах позяпах телевизия и пак съм заспала. Събудих се следобед

). Казаха ми след 3-тия месец когато вече има плацента и бебето е по-защитено тогава ще ме видят на ехографа и ще се произнесат допълнително дали вече мога да ставам. Знам че е досадно с цялото това лежане но е много важно. Аз като гледам някои как със зацапване си ходят на работа направо им се възхищавам на спокойствието. Разбира се не укорявам никого, просто споделям личното си мнение. Може да се получи от най-лекия напън, включително и секс (първо това ме попитаха). Иска се само спокойствие. Освен това бебчето ти вече е голямо, а не грахче което лесно може да се отлепи. Прредстави си за тези 3 месеца колко кръвоносни съдове го свързват с матката.