ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 254
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
bidapet благодаря за изчерпателния отговор Simple Smile

# 256
EkaterinaM аз също исках да отида до Турция, но като се сетя каква жега беше предния път като ходихме, вярно беше баш в сезона - началото на август, но 7 дена едно облаче не се показа, а това слънце така пържеше Sad там температурите от рано са доста високи и си мисля, че няма да издържа Sad затова реших да отидем до наш'то си моренце, а и ще ми е по-спокойно в БГ.... тогава ще съм началото на 6 месец и... така се разубедих Simple Smile
Таткото ми каза аз да реша, затова през по-голямата част от поста пише само за това какво аз съм избрала и решила.... ама и да не ми беше поверил тази задача, кой го пита него   

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:50 от Elichka_mama

# 257
mimi съветвам те да отидеш на зъболекар,въпреки ,че не ти се ходи.Гадничко си е ама ако не отидеш няма как да мине..да не стане по-лошо.На мен сега ми се счупи един зъб и се наложи коронка да слагам,а хич не ми се искаше.Да не говориме ,че през ден тичам до зъболекарката да ми заглади някое ръбче,че само ми се отчупват .

# 258
Да ви попитам как планувате лятната почивка  newsm78 аз си мисля за началото на юни в Турция после може би ще ми е тежко с корема  newsm78 а и 2 годишно хлапе търчащо по плажа  Wink

Нека и аз да се изкажа като професионалист Simple Smile Юни в Турция вече е прекалено горещо. Сезона там започва още края на април и най-добре е в нашето състояние да се отиде през май. Тъкмо и цените са по-добри Wink

# 259
Да ви попитам как планувате лятната почивка  newsm78 аз си мисля за началото на юни в Турция после може би ще ми е тежко с корема  newsm78 а и 2 годишно хлапе търчащо по плажа  Wink

Нека и аз да се изкажа като професионалист Simple Smile Юни в Турция вече е прекалено горещо. Сезона там започва още края на април и най-добре е в нашето състояние да се отиде през май. Тъкмо и цените са по-добри Wink
мими, аз си мисля за Белек Анталия, посочват средна температура 26, а за морето 20  newsm78 все още си търся оферта де...за 07.06 се канех  newsm78 може ли да препоръчаш нещо  newsm78

# 260
EkaterinaM пуснала съм ти на лични, че да не излезе че си правя реклама  smile3503

# 261
  • София
Мими, пусни и на мен на лични, моля те, че и ние с нашето 2 годишно шило се чудим къде да отидем.

# 262
Мими ти направо ни организирай бремелинска седмица в Турция, пък мъжете да се оправят с децата Simple Smile  Crazy

# 263
mimisofiaи на мен личнаааааа, моляяя))))

# 264
Мими ти направо ни организирай бремелинска седмица в Турция, пък мъжете да се оправят с децата Simple Smile  Crazy

С най-голямо удоволствие. Simple Smile Аз продавам почивки на хората, но не съм почивала от години, би ми се отразило много добре Simple Smile

# 265
Ами и аз се заинтригувах, вземи пусни на всички ни направо във форума, че сега ще те побъркаме една по една Hug
И аз естествено съм за морето, как така без да го видим Blush

# 266
Момичета ето ви номера на icq-то ми 126 290 941 и скайп maria.atanassova72     Нека там да обсъждаме летните почивки, че тук много избгахме от темата Simple Smile Аз с удоволствие ще отговоря на всичките ви въпроси и ще ви дам съвет Simple Smile

# 267
renni79 радвам се ,че засягаш въпроса с профилактиката.Моето лично мнение е ,че тя е задължителна,но внимателно!
Профилактиката за здрави зъби започва още по време на бременността и включва основно хранителна и флуорна проф.За хранителната мисля,че всички знаят:задължително богати на белтъчини храни,по-малко въглехидрати,особенно шоколади,вафли и други зах.изделия и разбира се вит Д,А,С
Флуорната профилактика започва от 4 месец и зависи от това къде живеете ,дали пиете мин.вода ,каква,дали готвите с мин.вода.Въобще много неща имат значение,но най важното е да не се предозира флуора,което за нас големите е малко трудно!Не знам защо такава лоша реакция има от страна на майките по отношение на фл.профилактика.Тя е толкова необходима колкото са витамините.Много мога да говоря по този въпрос,но се опасявам ,че ще ви стана досадна.Аз се занимавам с детска стоматология и това са неща ,които не  знам от обща култура ,ами това изследвам ,над това работя. И все пак ако някой има повече въпроси ,с удоволствие ще обеснявам...

# 268
А, искам и аз рецептата за коприва, не си я крийте само за вас....
Може и на лични, да не дразним другите мами...  bouquet

# 269
Nikozi  Hug смятам че на всички ще им е интересно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт